Şimdi Ara

Skyrim - Sıkça Sorulan Sorular (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
502
Cevap
11
Favori
114.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

quote:

Orijinalden alıntı: wR

quote:

3- Savaşırken sürekli favorites ekranına dönmek zorunda kalıyorum ne yapmam gerekir?

Favorites ekranında büyü veya eşyalarınıza kısa yol ekleyebilirsiniz. Mesela fireboltun üzerindeyken 1e tıklarsanız, oyun içindeyken 1e tıkladığınızda elinize firebolt büyüsü gelir.

Ya dediğinizi anlamadım yada yapamadım biraz daha açıklayıcı olabilir misiniz ?

Teşekkürler

Qya bas, cikan buyulerden birinin ustune gel herhangi bir sayiya bas. O buyuyu o sayiya kisayol olarak atamis oluyorsunuz.

Teşekkürler

• Büyüleri nasıl unselect yapıyoruz bilen varsa yazabilirmi acaba?
  • Oyunu son ayarlarda oynuyorum antialiasing 8x, anisotropic filter 16x, heeeerşey en sonda, bu hatayı alıyorum hep

Skyrim - Sıkça Sorulan Sorular

sistemim ASUS P8Z68-V PRO, i5-2500k, MSI HD6950 Twin Frozr III Lightning (880 MHZ core clock, 1325 MHz memory clock), G.Skill 8 GB RAM

bu da ayarlarım, razor update 1 yaptım

• quote:

Orijinalden alıntı: Avorlair

Oyunu son ayarlarda oynuyorum antialiasing 8x, anisotropic filter 16x, heeeerşey en sonda, bu hatayı alıyorum hep

sistemim ASUS P8Z68-V PRO, i5-2500k, MSI HD6950 Twin Frozr III Lightning (880 MHZ core clock, 1325 MHz memory clock), G.Skill 8 GB RAM

Driver veya ekran kartı donanımsal sorunu. Oyunla ilgili değil...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Avorlair

Oyunu son ayarlarda oynuyorum antialiasing 8x, anisotropic filter 16x, heeeerşey en sonda, bu hatayı alıyorum hep

Driver veya ekran kartı donanımsal sorunu. Oyunla ilgili değil...

ekran kartı güncellemesi yaptım oynamadan önce, crysis 2 oynarken de aynı hatayı veriyodu core clock 900 mhz, memory 1325 mhz iken, 800 mhz ye 1300 mhz yapınca düzelmişti

• quote:

Orijinalden alıntı: Codest

Büyüleri nasıl unselect yapıyoruz bilen varsa yazabilirmi acaba?

Büyü sayfasında seçili olan büyünün üstüne gel enter'a bas, unselect olması lazım.
  • diplomatic immunity gorevinde eşyalarım kasadan çıkmıyor :S bomboş kasa :S
  • Evlenme kısmına şunları eklerseniz daha iyi olur

"Amulet Of Mara" yı Riften şehrindeki "Maramal" adlı kişiden satın alıyorsunuz.Maramal ise "Temple Of Mara" adlı tapınakta bulunuyor ama tapınak Riften haritasında gözükmüyor tapınak tam olarak şurda resimde okla gösterdim
  • Beyler birde iron ore gibi şeyleri nasıl iron ingot a çevirebilirim .Birde quicksilver bulamadım satanda yok yer bilen varmı ?
  • yanımızdaki korumayı nasıl giydirebiliriz? trade yaptığımızda silahlarını görebiliyoruz fakat armor'unu göremiyoruz veya değiştiremiyoruz. fakat bazı arkadaşların yapabildiğini gördüm. nasıl yapıldığını bilen varsa yazsın lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: stabwound

yanımızdaki korumayı nasıl giydirebiliriz? trade yaptığımızda silahlarını görebiliyoruz fakat armor'unu göremiyoruz veya değiştiremiyoruz. fakat bazı arkadaşların yapabildiğini gördüm. nasıl yapıldığını bilen varsa yazsın lütfen

Mesela Lydia'ya trade ile leather verdiğimde giymemişti, sonradan heavy armor verdim onları giydi. Aynı şekilde istediğin silahı da verebiliyorsun. Kullanabildiği bir eşya ise trade menüsünde görebiliyorsun zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eXelanc3

Beyler birde iron ore gibi şeyleri nasıl iron ingot a çevirebilirim .Birde quicksilver bulamadım satanda yok yer bilen varmı ?

Madenlerin önünde smelter oluyor. Oradan yapıyorsun. Quicksilver hakkında bir bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

7. soruyu düzenlemek lazım. eğer oynayan kişi golden claw'ı almasına rağmen "bulmacalardan nefret ediyorum yehaa" diyerek forumda burayı geçmenin cevabını arıyorsa kişinin adresi alınır, en yakındaki forumdaş gider ağzını yüzünü bir güzel kırar. arkadaş bu oyun nesli ne hale gelmiş şunlarda bile takılıyorlar yahu, 6 tane ihtimal var 2 dakikada deneyecekleri yere 2 saat forumda cevap arıyorlar. ondan sonra oyunlar niye basitleşiyor, mallaşıyor diyoruz. basitleşiyor tabi bu tarz adamlara oyun yetiştirilmeye çalışılıyor.

İlk claw bulmacasında(resimde olan) inventory'den bakmak aklıma gelmedi deneye deneye açmıştım kapıyı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Baybars

quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

7. soruyu düzenlemek lazım. eğer oynayan kişi golden claw'ı almasına rağmen "bulmacalardan nefret ediyorum yehaa" diyerek forumda burayı geçmenin cevabını arıyorsa kişinin adresi alınır, en yakındaki forumdaş gider ağzını yüzünü bir güzel kırar. arkadaş bu oyun nesli ne hale gelmiş şunlarda bile takılıyorlar yahu, 6 tane ihtimal var 2 dakikada deneyecekleri yere 2 saat forumda cevap arıyorlar. ondan sonra oyunlar niye basitleşiyor, mallaşıyor diyoruz. basitleşiyor tabi bu tarz adamlara oyun yetiştirilmeye çalışılıyor.

İlk claw bulmacasında(resimde olan) inventory'den bakmak aklıma gelmedi deneye deneye açmıştım kapıyı.

ben daha hiç birinde bakmadım terbiyesizim

diğer bulmacalarda da zaten bulunduğun ortama mutlaka ip ucu koyuyorlar.

• Abi bırakıyorlar da hiç arayasım gelmiyor ipucu felan. Deneye deneye buluyorum ve şimdiye kadar sorun çıkmadı hiç.

Bu arada Daedric Princes mekanlarında çok sağlam eşyalar var. O görevleri oyunun başlarına yakın halledebilirseniz halledin.
    Conjurer'lar özellikle gidip Mehrunes Dagon'un görevini(Dawnstar Müzesinden başlanılabiliyor) hallederek Conjure Daedra Lord büyüsünü alabiliyorlar.
  • Beyler ne diyorsunuz oyun alınmaya değermi ? Önceden çok farklı türlerde bir çok oyun oynadım. Askerden sonra soğudum ve üniversiteye gittiğim için tekrara oyun oynamaya başlayamıyorum. Arada sırada bir kaç saatliğine takılacak bir oyun bakıyorum. Skyrim çok iyi bir seçecek sanırım. Siz oynayan arkadaşlar ne diyorsunuz sizce oynamaya değer mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1110_Engin

Beyler ne diyorsunuz oyun alınmaya değermi ? Önceden çok farklı türlerde bir çok oyun oynadım. Askerden sonra soğudum ve üniversiteye gittiğim için tekrara oyun oynamaya başlayamıyorum. Arada sırada bir kaç saatliğine takılacak bir oyun bakıyorum. Skyrim çok iyi bir seçecek sanırım. Siz oynayan arkadaşlar ne diyorsunuz sizce oynamaya değer mi ?

Kesinlikle mutlaka oynanmalı başına oturuyorsunuz zaman nasıl geçti bilmiyorsun
  • Beyler hani skill verirken özelliklerin altında Requires yazıyor bende o sayı 30 olunca falan skill verebiliyorum ama bir skillde 50 yazıyor bu requires nedir ? sayılar neyi temsil ediyo?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eXelanc3

Beyler hani skill verirken özelliklerin altında Requires yazıyor bende o sayı 30 olunca falan skill verebiliyorum ama bir skillde 50 yazıyor bu requires nedir ? sayılar neyi temsil ediyo?

Level'dan farklı o. Mesela level'ın 20 iken onehanded skilin 100 olabilir. Ara sıra yukarıda yazar onehanded skill increased to 40 felan diye. O yani. Bunlar kendi başlarına yükselmez. Ya öğretmen bulup eğiteceksin kendini veya kullanarak artıracaksın. tek elli kılıç kullanırsan çift el skili aynen yerinde kalır.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.