Şimdi Ara

Skyrim - Sıkça Sorulan Sorular (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
503
Cevap
16
Favori
113.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eXelanc3

    quote:

    Orijinalden alıntı: 1110_Engin

    Beyler ne diyorsunuz oyun alınmaya değermi ? Önceden çok farklı türlerde bir çok oyun oynadım. Askerden sonra soğudum ve üniversiteye gittiğim için tekrara oyun oynamaya başlayamıyorum. Arada sırada bir kaç saatliğine takılacak bir oyun bakıyorum. Skyrim çok iyi bir seçecek sanırım. Siz oynayan arkadaşlar ne diyorsunuz sizce oynamaya değer mi ?

    Kesinlikle mutlaka oynanmalı başına oturuyorsunuz zaman nasıl geçti bilmiyorsun

    Hacı o zaman kötü olur, gece başlamışım oynamaya bir bakmışım sabah olmuş. Sonra derse kim gidicek




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Baybars

    quote:

    Orijinalden alıntı: eXelanc3

    Beyler hani skill verirken özelliklerin altında Requires yazıyor bende o sayı 30 olunca falan skill verebiliyorum ama bir skillde 50 yazıyor bu requires nedir ? sayılar neyi temsil ediyo?

    Level'dan farklı o. Mesela level'ın 20 iken onehanded skilin 100 olabilir. Ara sıra yukarıda yazar onehanded skill increased to 40 felan diye. O yani. Bunlar kendi başlarına yükselmez. Ya öğretmen bulup eğiteceksin kendini veya kullanarak artıracaksın. tek elli kılıç kullanırsan çift el skili aynen yerinde kalır.

    Teşekkürler




  • eline sağlık bu oyun için çok gerekli bir konu. takıldığım yerlerde yazarım. şimdilik iyi gidiyorum oyun gerçekten çok keyifli
  • harikasın dostum
  • Hocam çok sağol
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1110_Engin

    Hacı o zaman kötü olur, gece başlamışım oynamaya bir bakmışım sabah olmuş. Sonra derse kim gidicek

    Evet başka oyunlara bak bence de. Yapacak o kadar şey var ki oyunda... Bir kaç saat takılıp çıkılabilecek bir oyun değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wildlove

    7. soruyu düzenlemek lazım. eğer oynayan kişi golden claw'ı almasına rağmen "bulmacalardan nefret ediyorum yehaa" diyerek forumda burayı geçmenin cevabını arıyorsa kişinin adresi alınır, en yakındaki forumdaş gider ağzını yüzünü bir güzel kırar. arkadaş bu oyun nesli ne hale gelmiş şunlarda bile takılıyorlar yahu, 6 tane ihtimal var 2 dakikada deneyecekleri yere 2 saat forumda cevap arıyorlar. ondan sonra oyunlar niye basitleşiyor, mallaşıyor diyoruz. basitleşiyor tabi bu tarz adamlara oyun yetiştirilmeye çalışılıyor.

    HELAL OLSUN!Harika söylemişsin,Madem bulmaca çözemiyosn Angry birds falan oyna,burda boş konu kirliliği yaratma RPG dilini bilmeden özelliklerini hiç görmeden gelip binlerce soru soracağına merak ettiin şeyleri google'da yaz önce azıcık araştırma kabiliyetini geliştir,sonra forumlarda hem kendine hemde merak edenlere yararlı ol.




  • msjım bulunsun
  • Ben daha oyunun tam ekran yapamadım yahu
  • Ben şu kar canavarını öldürmede bayaa bi zorlandım.Arkadaş açmış 3.gözü kovalıyo da kovalıyo.Öldürdü zaten yanımdaki gencecik hatunu da

    Bi ara herkesi doğradım,gardiyanlar geldi para verdim serbest kaldım.Çok vakit gerektiren bi oyun ya
  • kar canavarını bug ile öldürdüm. yamaç gibi bir yerde sıkış arkadaş. yavaş yavaş öldürdüm :)

    devleri de ortaya bir obje alıyorum. döne döne öldürüyorum.

    bir de oyunun başında gördüğüm, sonra yine şansa bulduğum bir yer var. 3 adet taş var. mage, warrior ve thief stones. bunlardan seçilen birisi o sınıftaki skill'lerin %20 daha hızlı gelişmesini sağlıyor.

  • quote:

    10- Buraya nasıl ulaşacağım?

    quote:

    Ivarstead adinda bir kasaba var dagin sag tarafinda. Dagin etrafini dolasip once oraya git ve kucuk bi kopru gecerek daga dogru bir patika cikicak takip ediceksiniz yolu.


    oh be dun cıldırdım oraya gıtmek ıcın bulamadım yolu bır turlu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XII.Nicksiz -- 21 Kasım 2011; 13:36:37 >
  • arkadaslar oyunu ilk defa oynuyorum ama oldurduklerimden topladigim seyleri satacak kimse bulamiyorum.hangi sehirlerde kimlere satiliyor.
  • helal çok güzel yapmışsın ama ana konuda daha zilyontane sonu var toparlarsan çok güzel olur

    eline sağlık
  • eline sağlık hocam
  • Valla şimdi bi okula gittim büyü öğretiyolar Oblivion oynamamıştım.Bu tarz oyunları severim ama yıllardır oynamamışım onu farkettim.

    En vahimi de bir noktadan diğerine saatlerce yürüdükten sonra haritadan hızlı ulaşımı keşfetmem oldu
  • bı kac sorum olacak bı yardım edıverın.

    1 elvens party e gıderken kıyafetlerımı cıkartmamı ıstedı hatun benden bende cıkardım fakat ınventory bom bos eskı ıtemlerımı bulamıorm banka gıbı bıseymı var ? varsa nerde ?

    2 uzerımızdekı ıtemlerı satmak ıstesek nereye satıcaz ulke ulke gezıcezmı ztn heryere kosa kosa gıtmek sıkmaya basladı hele o dagın tepesıne cıkma tam ezıyet resmen 3 gun suruyor bı arkadas dagı tırmanmıs ama oda kasış
  • @Asires elvens partye giderken önemli bi nokta var bardaki elfe savaşta ihtiyacın olacak itemleri veriyosun geri kalanını diğer arkadaş biz görevden dönene kadar saklıyo
  • kardeş son versiyonu nereden indiricez link verirmisin lütfen. bulamadım... :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XII.Nicksiz


    quote:

    10- Buraya nasıl ulaşacağım?

    quote:

    Ivarstead adinda bir kasaba var dagin sag tarafinda. Dagin etrafini dolasip once oraya git ve kucuk bi kopru gecerek daga dogru bir patika cikicak takip ediceksiniz yolu.


    oh be dun cıldırdım oraya gıtmek ıcın bulamadım yolu bır turlu

    buraya gitmek için Clear Skies diye bir Shout var, yağmuru çamuru yok ediyor, onu kullandıktan sonra yol açılıyor olması lazım. ben öyle ulaştım tepeye.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.