Şimdi Ara

SKYRIM PS4-XBOX TÜRKÇE YAMA ÇIKTI!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
11
Favori
31.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende böyle bi sorun olmadı ama Fallout'taki modlarda başıma gelmişti. New game'i modsuz başlatıp ilk saveden sonra oyundan çıkın, modu yükleyip continue veya load yaparsanız düzelecektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cocobongo555 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de böyle bi durum olmadı ama üstteki arkadaş yanıtlamış umarım çözüm bulursunuz.

En olmadı modu silin baştan yükleyin. Kayıtlı saveler varsa hepsini silin baştan yükleyin(eğer silinmesine göz yumuyorsanız)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgennyk

Hocam ben de böyle bi durum olmadı ama üstteki arkadaş yanıtlamış umarım çözüm bulursunuz.

En olmadı modu silin baştan yükleyin. Kayıtlı saveler varsa hepsini silin baştan yükleyin(eğer silinmesine göz yumuyorsanız)
    valla hocam oyuna new game dedikten sonrahiç giremediğim için bir ilerlemem yok tabiki ama yinede modu silip denedim, saveleri komple sildim denedim farklı profillerden girdim denedim bedhesta hesabımdan çıkıp denedim herşeyi denedim hepsinde sonuç aynı.new game dedikten sonra bi türlü oyuna başlayamadım hep sonsuz yükleme. bende mecburen oyunu sildim komple şimdi tekrar indiriyorum. modu hiç yüklemeden açıp deniyecem.girerse eğer sonra modu yükleyecem.
    sana ve üstteki arkadaşa teşekkürler yorumlarınız için.

EDİT:oyunu sildim baştan yükledim artık oyuna giriyor.sonra save yapana kadar hiç mod kullanmadım. ne zmanki oyunda hafif ilerleyip save yaptım ondan sonra tr yamayı kurdum oyunu kapadım açtım ve evet tr yamalı bir şekilde adam akıllı oynuyorum şimdi. elinize emeğinize sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocobongo555 -- 28 Temmuz 2018; 14:18:25 >

• Kırık PS4 ler için yama var mı?
  • 194 TL nedir ya?

• Absence In Entity kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta indirimle 58 TLydi. İndirime elbet girer yine

• Yama yapınca trophy kasılmıyormuş doğru mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: tnrvrd1996

Yama yapınca trophy kasılmıyormuş doğru mu?
    Maalesef evet.

• emre00 E kullanıcısına yanıt
    Kötüymüş o zaman yaa

• bilgennyk kullanıcısına yanıt
    Ana fiyat çok yüksek. Böyle olunca, gelen indiriminde bir anlamı kalmıyor.

Türkçe yama yok diye almamıştım. PC de bir kez bitirebildim ama, tadını alamadım.

Aceleye gelince hile vs kullanmıştım. :)

• Türkçe gelecek diye zamanında indirimli almıştım uzun bi süre bekledikten sonra ümidimi kesip oyunu sildim yama çıkınca tekrar yükledim ve oynamaya başladım bethesda sony türkiyenin çoğunluğu İngilizce bilmiyor biz çeviri yapıyoruz zorluk çıkartıyorsunuz bırakında oyunu satın alıp oynayalım bu adamlar çeviri yapmasa oyunu almayacaktım ve çeviri çok güzel olmuş kitaplara kadar çevrilmiş skyrim den önce fallout 4 ün yamasını indirmiştim onda çok eksik ve yanlış vardı ama bu iş emek işi teşekkür edip saygı duymak gerekiyor teşekkürler çevirenlere

• Pc yamasını alıp ps4 paketine çevirdim. Yapması yarım saat bile sürmedi. 1 saate yakın da oynadım yama sorunsuz çalışıyor ve başarım kazanılıyor. Onun dışında bethesda.net e yüklenmiş yamanın aksine bunda texture ler de var; Xbox ve Pc yamasındaki gibi her şey Türkçe yani. Yapmanız gereken oyunu yükledikten sonra güncelleme kurar gibi menüden kurmak.

Kırılmış ps4 ler içindir.

Link:
    1drv.ms
    This item might not exist or is no longer available - OneDrive
    https://1drv.ms/u/s!AqTQqHTxULwC6wXYRnHvtasZKiis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 30 Ağustos 2018; 20:19:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: keremec

Pc yamasını alıp ps4 paketine çevirdim. Yapması yarım saat bile sürmedi. 1 saate yakın da oynadım yama sorunsuz çalışıyor ve başarım kazanılıyor. Onun dışında bethesda.net e yüklenmiş yamanın aksine bunda texture ler de var; Xbox ve Pc yamasındaki gibi her şey Türkçe yani. Yapmanız gereken oyunu yükledikten sonra güncelleme kurar gibi menüden kurmak.

Kırılmış ps4 ler içindir.

Link:https://1drv.ms/u/s!AqTQqHTxULwC6wXYRnHvtasZKiis
    Hocam güncelleme kurar gibi derken flash bellekten seçip mi yapıyoruz ? Tam vakıf değilim bu konuya.

• quote:

Orijinalden alıntı: inciteen

Hocam güncelleme kurar gibi derken flash bellekten seçip mi yapıyoruz ? Tam vakıf değilim bu konuya.

Alıntıları Göster
    Oyun kurar gibi flaş bellekten kuruyorsunuz.
  • keremec kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kırılmış makineler için mi anlamadım tam olarak. Normal kırılmamışlarda da çalışıyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgennyk

Hocam bu kırılmış makineler için mi anlamadım tam olarak. Normal kırılmamışlarda da çalışıyor mu
    Kırılmış ps4 ler için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremec

Kırılmış ps4 ler için.

Alıntıları Göster
    Tamamdır ben orijinal için geçerli zannettim. Teşekkürler yinede :)
  • Bu çok iyi oldu işte. indirimdeyken almıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 30 Ağustos 2018; 22:3:20 >
  • Çeviri çok mu eksik ? Birde bu skyrim online diyor ya, ben sadece online mod var diye almamistim. Önceki nesilde olan hikaye modunuda oynayabilir miyiz tek başımıza ?

Birde ps4 fallout 4 türkçe yama %100 mü ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.