Şimdi Ara

Skyrim'in %100 Türkçe Yaması Yayınlandı! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
2
Favori
5.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yama kırıldı zaten de. Bi de bazı arkadaşların anlamadığı bişey var. Oyunçeviri hiçbi yamadan ücret talep edemez. Skyrimin hakları oyunçeviride mi ki Türkçe yaptık diye ücret talep etsinler. Ayrıca hiçbir firmada bir dil yamasını ücretli sunmaz. Oyuna türkçe dili ekledik 5 dolar. Yok yaaaa.
  • İnş yayınlanır. Bilmeyenler için söyleyim yama korsanda çalışıyor. Keloğlanın illede keçi illede keçi diye ısrar etmesi gibi oyunçevirinin de ille de orjinal, ille de orjinal ısrarı bişeye yaramadı yani.
  • Korsanda da çalışıyor biraz araştırmayla bulunabilir. ama orjinal oyun alımı ile türkçe oyunlar fazlalaşabilir o yüzden bu anlayışı desteklemek gerek. en azından herkes beğendiği oyunları orj alsa bile yeter.
  • DLC'ler çeviriye dahil mi arkadaşlar ona göre indiricem?
  • okadar indirime girdi cs go da gidip kutu satsan parasını çıkarırdınız be ayıp hala yok param yok biz fakiriz abi yazılarıyla surada yorum atıyolar siz gidin ingilizce olarak korsanda oynamaya devam edin hakettiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Yama kırıldı zaten de. Bi de bazı arkadaşların anlamadığı bişey var. Oyunçeviri hiçbi yamadan ücret talep edemez. Skyrimin hakları oyunçeviride mi ki Türkçe yaptık diye ücret talep etsinler. Ayrıca hiçbir firmada bir dil yamasını ücretli sunmaz. Oyuna türkçe dili ekledik 5 dolar. Yok yaaaa.

Boşver kardeşim biz anlattıkca ancak laf sokucaklar bize Dil paketi yahu bu ne orjınalı ne korsanı gelıyorsa gelır her 2sınede ama olurmu bız acıtasyon yapıyoruz :)) ya sabır TEKRAR SOLUYORUM UMARIM BULURUM O YAMANIN KIRILMIS HALİNİ HERSEYE INAT

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Olaya bak ya, hırsız olmasıyla övünen bunu açık açık söyleyen insanlar görüyorum. Gerçekten fazlasıyla aştı bu millet kendini.
    Bence bu konu yoruma kapanmalı yada saçma sapan mesajlar temizlenmeli. Böyle insanlar midemi bulandırıyor ve konu çok yanlış yerlerde dolanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

okadar indirime girdi cs go da gidip kutu satsan parasını çıkarırdınız be ayıp hala yok param yok biz fakiriz abi yazılarıyla surada yorum atıyolar siz gidin ingilizce olarak korsanda oynamaya devam edin hakettiniz

söz konusu cs gomuydu burda ? hangı baslık altındasın iyice bir bak derim :) Böyle konusanların ya hali durumu baya iyi yada Bunlar okul fılan okumuyor

• @amiralfare

yamayı bul, tamam güzelde, bu düşünceni burada söyleme. Emek hırsızlığı ile hırsızlığı ayrı tutuyorsun, seni anlayabiliyorum. Ama senin düşünceni insanlar da kabul etmek zorunda değil, sende biraz bunu anlamaya çalış. Bir de emek hırsızlığını empati yaparak düşünmeye çalış.

• quote:

Orijinalden alıntı: queenTR

@amiralfare<br><br>yamayı bul, tamam güzelde, bu düşünceni burada söyleme. Emek hırsızlığı ile hırsızlığı ayrı tutuyorsun, seni anlayabiliyorum. Ama senin düşünceni insanlar da kabul etmek zorunda değil, sende biraz bunu anlamaya çalış. Bir de emek hırsızlığını empati yaparak düşünmeye çalış.

Çok şükür anlıyorum bende ve defalarca soluyorum adamlar emeklerının karsılıgını hak edıyor yapılıcak bısey varmı bu durumda nabıcam gıdıp bana bak bunu herkese acık yap demıycegıme gore susup durucam ama bazı arkadaslar var hala sacmalıyorlar :) Neyse laf var dogru söleyen 9 köyden kovulur Herkesten özür dilerim (Böylede susturuluyorum) :))

• Bu kadar geniş kapsamlı açık dünya oynanışı olan oyunu türkçeye çevirmek gerçekten zor olmalı. Ne kadar teşekkür etsek azdır.

• İnsanlar vitrinde her gördüğünü alamayabilir, buna alışarak yaşamak önemli birşey, illaki türkçe oyun oynamak istiyorum diyorsan ücretsiz türkçe olan bir çok oyun var. Ama yok illaki skyrim istiyorum diyorsan, vitrinde her gördüğünü isteyen çocuktan ne farkı kalır insanın?

• helal olsun adamlara be :D

• quote:

Orijinalden alıntı: amiralfare

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: queenTR<br><br>@amiralfare<br><br>yamayı bul, tamam güzelde, bu düşünceni burada söyleme. Emek hırsızlığı ile hırsızlığı ayrı tutuyorsun, seni anlayabiliyorum. Ama senin düşünceni insanlar da kabul etmek zorunda değil, sende biraz bunu anlamaya çalış. Bir de emek hırsızlığını empati yaparak düşünmeye çalış.</blockquote><br><br>Çok şükür anlıyorum bende ve defalarca soluyorum adamlar emeklerının karsılıgını hak edıyor yapılıcak bısey varmı bu durumda nabıcam gıdıp bana bak bunu herkese acık yap demıycegıme gore susup durucam ama bazı arkadaslar var hala sacmalıyorlar :) Neyse laf var dogru söleyen 9 köyden kovulur Herkesten özür dilerim (Böylede susturuluyorum) :))

İşte sende ki sorunda bu; doğruyu yanlışı ayırt edemiyorsun. Her ne kadar seviyeli yazmaya çalışsanda, bunun ayrımını anlıyacak çağa gelmedin sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: queenTR

İnsanlar vitrinde her gördüğünü alamayabilir, buna alışarak yaşamak önemli birşey, illaki türkçe oyun oynamak istiyorum diyorsan ücretsiz türkçe olan bir çok oyun var. Ama yok illaki skyrim istiyorum diyorsan, vitrinde her gördüğünü isteyen çocuktan ne farkı kalır insanın?

Güzel özetlemişsiniz :)
  • Oyun dil yaması düşmüş önceki mesajlarda ööle diyorlar, Korsanla mücadele buraya kadarmıydı, DEki Oyun çeviri ismini geniş kitleye duyurmak istiyoruz. Bu sebeple Steam üzerinden yayınladık anlaşılir, giderli atarlı gençler isimleri duyurmalarına gerek yok bizi bilen bilir derler şimdi... zaten sorulan sorulara verdikleri bitirim cevaplarla biliyoruz.

Korsan savaşçıları, Korsanı en aza inderecekmiş Oyun sektörünün başından beri olan Release grubların korkulu rüyası geri döndü Oyun Çeviri... Skyrim hiç oynamadım satın alma gereğide duymadım, TR yama mod yapanların Korsanı en aza indireceğiz demesi abes seçilmiş kişiler hangi matrix'de takılıyorusunuz...

Kafada iyi Bu haber iyi geldi 2014 ilk günü bulduk eğlenceyi kaybetmesek bari Oyun Çeviriyi iyiki varsınız Anti-Korsancılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 1 Ocak 2014; 4:22:31 >

• quote:

''Mersinaki''
    Arkadasım ya sen olayı hala anlamamıssın yada korsan cd parası korsan cd parası tutturup gıtmıssın Film siteleri müzik siteleri Oyun siteleri buralardan artık cd parası vermıyorsun torrente bastınmı o ınıyor halı hazırda parada vermemıs oluyorsun sana bu oyunun parası az gelebilir ama yazmısım orda ınsanların durumlarını bılmeden herseye atlamayın dıye dımı ? Adam onu cıkarmıs emek vermıs allah razı olsun ama ne demıs ücretsiz.. Kurulumu acınca korsan oyuna karsıyız ne dıyor sana git orjınal al dimi. Adam dememişki ya bakın ben bunu cıkartırım ama su kadar bı fıyata satarım korsanda orjınalde kullanır dıye demısmı dememıs ? Bunları goremıycek kadar kucuk dusunmeyın artık aynı ekıpte ben olsan o yamanın herkes tarafından kurulması ıcın konusurdum adın kadar emın ol buna el bebek gül bebek büyümüyor kımse nabayım cebımde param yok diye 2 dakkalık oyun zevkım var ondanda vazmı geceyım ? İngilizce oyna diyceksın sımdı
    Neden o adam onu Türkçe Çıkarmışken ben ingilizce oynayayım ? Neden Türkçe çıkarıp ücretsiz demişken orjınal kullanıcalar kurabılıyor sadece ? Umarım başıma gelir ve umarım sızde takıp edıyo olursunuz Oyun çeviri gönüllü olarak yaptı bu işi dimi kımseye zorla yaptırmadılar Gönülden yapılan iş herkese açık olur. Örnek istersende Sen gönlünden bir park yaptırdın Ne diyceksin Cebinde parası olan girip gezer olmayan dısardan bakarmı ? Bide şehrin en güzel yerıne kurmuşken o parkı ? Mantık Mantık ve Mantık Tekrar tekrar sölüyorum ellerıne saglık cok buyuk bı ısı basardılar uğraştılar ve sonunda geldi ama ÜZEREK geldi oyun çevirinin çok umrundamu uzulmemız veya senın ? Hayır tabikide siz oyunu oynuyorsunuz su anda bizde Hırsız kesim böyle sizin tabirinizle sacmalıyoruz haklısın kardeşim ne diyeyim teşekkürler GÜZEL YORUMUN için..

Başka var mı böyle elma hikayen kardeş Sen olduğun çok belli zaten.

İnternete 45 50 belki 60 lira ödüyorsun yada komşunun wifisini kırdın alacak durumum yok diye ondan bağlanıyorsun belki de :)

Ücretsiz ama orjinal alın demiş değil mi ???? Korsana karşıyız demiş dimi.

2 dklık oyun zevki :)

Gönülden yapılan iş herkese açıktır öyle mi ? Kural koyamazsın şöyle yapın diyemezsin.HAKLARI OLMAZ DİMİ.

Peki o zaman gönülden yapılmayan para karşılığı alınan oyun film müzik her ne ise onlara ne diyeceksin.

Evet eğer günülden yaparsan eğer kural koymak istersem koyarım.Pisletmeyin derim ama bazıları gelir hem ücretsiz faydalanır hemde yararlandıkları yere sıçarlar şu an bazılarının pişkinlikle yaptıklar gibi.

ÜZEREK GELDİ AYIP ETTİLER BAŞKA VAR MI SAYDIR KARDEŞ DÖK İÇİNİ KORSANA DÜŞECEĞİNİ BİLDİĞİN HALDE PİŞKİNLİKLE HAKARET ETMEYE DEVAM ET.

Sırf yama çıktığı anda oynayamadınız diye verip veriştir.

Yok kardeşim sen haklısın 3 kuruş para verip orjinal alıp emeğe saygı gösterdiğimiz için biz hatalıyız.Hatta enayiyiz biz.Neden orjinale para verelim ki.15 Tl bu zamanda ÇOk büyük para.Evimizde pc var internere 60 lira ödüyoruz ailemiz bize harçlık vermiyor yaşımız 7 ve sykrim gibi şiddet içeren oyunu oynamak bizimde hakkımız.2 senedir bu parayı da biriktirememişiz.HAKLI OLAN SENSİN.

• Bilgisayarla işli dışlı olan bir insan bir türkçe yamanın korsana da yüklenebileceğini tahmin edebilir çünkü oyunların orjinal updateleri korsana yüklenebiliniyor şu devirde. Çocukluğumdan beri oyun oynarım yaşım 21 hiç bir şekilde steammiş uplaymiş originmiş falan ilgim olmamıştı fakat oyun çevirinin yaptığı AC2 yaması ile ben ilk defa orijinal oyun aldım ve orijinal oyun dünyasına girip, çeşitli orijinal oyun satan platformlarla tanıştıkça bir oyunu korsandan ziyade orijinal almak daha cezbedici bir hale geldi. humblebundle ve steam indirimleri sağ olsun şu an steamde 63 tane oyunum var. Benim evimin orada 2dvdlik bir oyun 10TL ve biraz diş sıkıp indirimleri beklediğimde aynı fiyata orijinalini alabiliyorum. Oyun çeviri orijinal oyun alma konusunda dayatma yapıyor mevzusuna gelirsek.
    Bu "dayatma" denen şeyi kötü buluyorum çünkü: isteğe bağlı ve karşılık talep etmeyen bir oluşum. bir oyunu orijinal yada korsan oynamak tamamıyla oyuncunun vicdanına kalmış bir şey. Buna müdahale etmek, yargılamak kimsenin haddine değil.
    Bu dayatmayı iyi buluyorum çünkü: daha genç nesli veya benim gibi ya yama çalışmazsa etmezse diye düşünen paranoyak oyuncuları popalarından iktirerek nasıl orijinal oyun alınırmış nereden alınırmışa sürüklüyor. Ve gerçekten görülüyor ki çok da zor ve pahalı bir şey değilmiş orijinal oyun almak.

Bir de şöyle bir durum var ki oyun çeviri ekibi bu projeleri karşılık almadan yapıyor ve gerçekten yaptıkları şeye saygı duyuyorum. Bu insanlar para talep etmiyorlar ama kendi zamanlarından harcıyorlar ve bu emeğin karşısında oyuna para verip almış oyuncuların sadece yamayı kullanabilmelerini istemeleri bir noktada çok da yanlış bir düşünce değil.

• Garip bir tartışma almış başını yürümüş gene...

• quote:

Oyun çevirinin bu tavrı cidden üzdü 2 yıl oldu 2 yıldır sürekli bunu bekliyorum ve öğrenciyim ailemden ayrı evde kalıyorum Şimdi ben Çalışıp yemek okul ev için kazandıgım parayı sadece türkçe oynamak içinmi vereyim yoksa amaaan 2 yıl geçmiş zaten beklemişim diyip boşmu vereyim ? herşeyden öte şu var bilgisayar kullananların yaş ortalaması artık baya düştü hadı ben calısayım bı kac saat daha fazladan peki ya bizden ufak kardeşlerimiz (en azından durumları kötü olan) o cocuk ne yapsın ? babasının kafasına gıdıp ''Baba baba bana bu oyunu al çok istiyorum tükrçe oynıycam...'' mı desin yoksa gidip adamın cebinden gizlice para alıp o oyunamı yatırsın yada haftalarca aç kalıp oyunumu alsın bu yanlış bir mantık.. Şu varki Oyunun kopyası ortada varken koskoca bethesta bunu engelleyememişken Oyun çeviri ekibi çıkardıgı (2 senede zar zor) yamaylamı engelleyecek? Kapitalizm bu olsa gerek.. Bide orjinal alan arkadaslar coook muthismis gibi tavırlarda Allah herkese sizin gibi para kazanmayı nasit etsin diyelim.Oyun ceviri yanlış yolda ilerliyor 2 yıl geçti 2 yıl ıcınde yama sadece orjınal kullanıcılara cıkıcaktı fılan denilmedi herkes bilmeden bekledi orjınalı olanda olmayanda sizce burda bı sorun yokmu ? Korsana karşıymışlar basımız gozumuz ustune ama yapılmaması gereken tavırlar Kurulum dosyanın ıcıne yazardın bı not korsana hayır gıbısınden mesajını verırdın sen böyle yaparak neyı provoke ettın kendı halkını kendı tarafını Noldu pekı sımdı orjınalı olan oyun cevırının hayranı oldu orjınal olmayan oyun ceviriyi bu gece güzelce andı.Bide yılbası hedıyesı nıyetıneymıs :) hay yerım böyle hedıyeyı dıyor ınsan o kurulum dosyasını ındırıp kurmaya calısınca En kısa zamanda bu yamada kırılıcak o zamanda biz catır catır oynıycaz geç olsun güç olmasın... Orjınal oyununu alabılen alıyor zaten alamayan bazı seylerden mahrum kalıyor boyle yaparak herseyden mahrum edılıyoruz.. Yazık dıyorum biride cıkar alısmıssınız sız bedavacılıga hırsızlıga calmaya der simdi :) Alıştık arkadaşım Baba parası yemeyınce calısıp sadece evdekı ve kısısel seylere yetınce paramız evet alıstık... Ben bu durumu sadece OYUN CEVİRİNİN AYIBI OLARAK adlandırırım.. Yinede ellerine saglık uzun bi süre ugraş verdiler o kadar sorun cıktı yamada filan. Emeklerının karsılıgını orjınal kullanan oyunculardan alırlar buda size eder %40 45 lik bi oran Kimse kimsenin kisisel hayatını maddı durumunu bılmeden HIRSIZSIN ÇALIYORSUN BEDAVACISIN DEMESIN..! Yamaya ücretsiz demişler birde :) arkadasım Kurulum dosyasında ne dıyor bır oku o uyarı geldıkten sonra noluyor kapanıyor buda ne demek oluyor oyunu alacan cakaal Ücretsiz Ücretli.Orjınal kullanan arkadaslara mutlu yıllar.. Benim gibi hırsız olan arkadaslara daha cook mutsuz yıllar cıkıcak biz böyle catır catır para kazanana kadar :) biz ezilmeye devam İyi seneler..

Oynamak zorundamısınız ?
    oyun oynamazsan nefes mi alamıyorsun sara krizinemi tutuluyorsun
    paran yoksa oynama birader yorumda yapma. bu kadar basit.
    oyun oynamak zorunluluk degildir
    hırssızsın bedava çalııyorsun

SAÇMALAMAYI KES. HIRSIZ GİBİ çalıp Hala Maddi durum diye gevezelik etme.Çalıyorsun birader gidip manavdan elma çalmaktan farkın yok yaptığın işin.Kendini kandır sen. Oyun çevirinin ayıbı diyor hala

Kardeşim hırsızlık yapıyorsun sen haberin vardır umarım hala savunma.
    Oyun oynamak zorunluluk degildir temel ihtiyaç degil bir şey degil.
    hobidir paran varsa alırsın yoksa susarsın daha ucuz hobiler bul kitap okumak gibi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.