Şimdi Ara

SKYRIM Hayvanları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar skyimde at alabiliyoruz pekiya başka hayvanlarda alabiliyor muyuz?

• benim bildiğim hayır. ama oyunun ana hikayesini bitirince bitane shot vardı onu yapınca bize yardım etmesi içib ejderha çağrabiliyoruz
  • at harici binemiyodun ejderha yardıma geliyo adam öldürürken çok istiyosan yanına köpek alabilirsin
  • aynen benimde bildiğim at dışında yanımızda köpek gezebiliyor ama öyle pek katkısı yok olmasa da olur gibi
  • valla ben 1 günde bitirdim ana hikayeyi ejderha çağırma açıldı ama onu çağrınca bana yardım ettini görmedim yada ona binebildimi daha çok yukarıda gözüküyo uçuyo dolaşıyor ben saldırınca ona oda bana saldırıyor nasıl iştir anlamadım zaten yanına köpek almayı çözemiyordum hepten kafa allak bullak oldu var mı cevabı olan
  • Binmek değil ama edinebilirsin

Şöyle ki büyücü olarak deneyimlerim var; özel bir büyü ile hayvanları öldürüp zombi yaptığında senin için savaşıyorlar ve senin adın geçiyor örnek olarak;

bir tavşanı öldürdün zombi yaptın ve adı FrLenix's Rabbit olur :D Bunu her hayvana yapabiliyorsun ve acayip zevkli oluyor.

Ayrıca bazı elfler özel büyüler ile öldürmeden hasar vermeden de hayvanları kontrolüne alabiliyorlar.
  • onu biliyorum o sadece hayvanlara değil olen cesetlerede yapılıyor ama belli zaman sonra ölüyor yani bi mantığı yok.Oysa şöyle ejder lordu gibi birşey olucan ejderi çağrıcan dediğin yere ateş püskürücek sana ittaat edicek yere incek bincen üstüne üçcan üstündeyken yere ateş açtırıcan böyle daha güzel olmazmıydı.yendiğin ****re büyü yapıcan senin uşağın olucak toz olmuyucak daha iyi olmazmıyda daha havalı daha artislik dimi öyle olsa süper olurdu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DAZER II Köpek Kovucu.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yanına bi tane kadın alabiliyosun ben bi yerde almıştım beni koruyo bana saldırana saldırıyo itemleri felan da iyi yani :D
  • Evet at alabiliyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.