Şimdi Ara

Skyrim Hakkında Bir Kaç Sorum Var (Uzmanlar İçeri :P)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SPOILER İÇERİYO OLABİLİR ARKADAŞLAR, YENİ BAŞLAYANLAR BAKMASIN ISTERLERSE

Merhaba arkadaşlar, biliyorum ana konusu var fakat konu açarsam daha hızlı ve daha güzel cevaplar gelir hiç inkar etmiyorum bu forumu tanırım ben

Şimdi bir kaç sorum var bunlara cevap gelirse çok efsane olur.

1- Okçu oynuyorum Thieves guilde katıldım istediğim armoru aldım Nightlı birşey efsane , neyse işte şimdi yavaş yavaş sonuna geliyorum sanırım bu BOW ne zaman vericekler bana? Blade ini verdiler de Bow hala ortalarda yok

2- Thieves Guild de bize skeleton key geliyormuş sanırım bu kırılmıyormuş hiç, bununla lockpick yaparken exp geliyor mu yoksa gelmez mi? Sizce bu keyi verip görevi tamamlayayım mı yoksa key bende mi kalsın? Hangisi daha yararlı olur?

3- Thieves Guild bitince hangi guildin görevlerini yapmam daha mantıklı olur bir okçu olarak?

4-Ana görevlerin az sürdüğünü duydum, sizde hemen bitirmelimiyim ana görevi? Şuanda daha Greybeards mı ne varya onların yanına bile gitmedim

5-Smithing i nasıl geliştirebilirim? Iron dagger cok az veriyor 20 level olmasına rağmen smithing. Yani 3-4 merkezden topladıgım metaryaller 2 level smithing atlatıyor sadece

6-Mesela bu nightseyi seti enchantlı ya hani %bilmem kaç şu bu falan, simdi gloves %15 one handed dmg diyor, ben ok kullanıyorum arkadaş one handed dan banane, şimdi ben bu enchantı bow dmg olarak değiştirebiliyor muyum?

Teşekkürler şimdiden

• Wup wup, beyler hadi yav acil ihtiyacım var bu bilgilere üşenmeyin Çıkamıyorum oyundan cok zevkli
  • Benimde bilmedigim konular yarinci olurlarsa reserved

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bırakalı epey oldu ama aklımda kalanları yazayım.

1-Yayı,Thieves guildin görevlerini yaparken alıyorsun Karliah veriyordu yanlış hatılamıyorsam.Halen alamadıysan görevlere devam et,

2-Skelton Key'i geri verdiğin görevde 3 adet Nightingale yeteneğinden birini seçiyorsun ki bunların arasında 'sneaking' sırasında 120 saniyelik görünmezlik veren bir yetenek var,verip vememek sana kalmış ama ben vermiştim

3-Thieves bitince Dark Brotherhood'a giriş,ayrıca haritanın güneyindeki dağlarda Angi diye ok ustası bir hatun vardı,yanına gidersen sana okçuluk dersi veriyor ve görevlerin sonunda toplam 6 okçuluk puanı alıyorsun.Hatunu bul ama görevlerini yapma okçuluk puanın 93-94 olduğunda görevlerini yaparak kolayca 100 olabilirsin.Öbür türlü 93'ten 100'e kasmak işkence.

4-Ben başta olabildiğince yan görevlere odaklanıp ardından ana göreve yönelmiştim,

5-Madencilik işine giriş kazandığın değerli taşlar ile mücevher,yüzük,kolye yap.Hem Smithing hızlı gelişir hemde oyun sonuna doğru Skyrim tamamını alacak paran olur.

Oyunun bazı yerlerinde özel dragonlar var bunları kemikleri harici bulduğun tüm ejder kemiklerini para için satıp smithing ve enchanting yapacak materyallere yatır.Ejder kemiklerinden yapılan zırh ve silahların görüntüsü berbat ve çoğu kişi kullanmıyor bile zaten ejder kemiği bulmak zor mesele değil.

6-Nightingale zırhını smithing ile geliştirebiliyorsun ama enchant edemiyorsun ama istersen enchant yapabilmeni sağlayan modlar var.

• Avrim kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
  • 1- O bowdan çok daha kaliteli bowlar yapabilirsin eğer biraz smithing kasarsan, eğer dersenki ben uğraşamam, son görevden bi önceki görevde geliyordu yanlış hatırlamıyorsam.
    2- Exp geliyor ama görevi tamamlasan daha iyi. Eğer kilit açmayı hiç sevmiyorum diyosan lockpick pro modunu kullanabilirsin.
    3- Kesinlikle dark brotherhood. Oyunun en zevkli questleri bu guildde
    4- Oyunun ana görevleri 4 saat, tamamı (dlc'ler dahil) 120 saat sürüyor Sıralamasını yapmak sana kalmış ama side questlerden sonra yapman çok daha zevkli oluyor.
    5- Hepsini okumadan 1 de buna dokundurmuşum. Smithing dagger falan yaparak çok gelişmiyor açıkçası ben genelde whiterundaki elemana parası neyse verip yükseltiyodum
    6- Nightingale'lar enchant edilmiyor

Şimdi bi düşününce çok rahat 100 saatten fazla skyrim oynadığım aklıma geliyor, yeri doldurulamaz

• LordM kullanıcısına yanıt
    Whiterun daki eleman ddiyorsun da ama max 5 yükseltilmiyor mu? Hani sınırsız yükseltiliyorsa yaparım para mara kasarız o kolay ya :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Whiterun daki eleman ddiyorsun da ama max 5 yükseltilmiyor mu? Hani sınırsız yükseltiliyorsa yaparım para mara kasarız o kolay ya :D

Her levelda 5 kere yükseltiliyor. Yanlış hatırlamıyosam eğer biraz işsizsen smithing 50'ye kadar falan kolay gelişiyordu. Sonrası için 10 level ve biraz para lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordM

quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Her levelda 5 kere yükseltiliyor. Yanlış hatırlamıyosam eğer biraz işsizsen smithing 50'ye kadar falan kolay gelişiyordu. Sonrası için 10 level ve biraz para lazım

ben en iyisi az youtube dan araştırayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.