Şimdi Ara

Skyrim büyü güçleri hakkında - Editlendi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
49.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Skyrim'de nord karakteri açtım ve mage olma yolunda ilerliyorum. Ancak size bir sorum olucak;

şu anda sadece elektrik ve ateş saldırısı kullanabiliorum.

diğer büyülerin ( fire storm, fire ball, blizzard vb.. ) açılması için ne yapmam gerekiyor ? nasıl yeni bir saldırı büyüsü edinenilirim ?

Yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürler..

İyi forumlar :)

2 Yıl Sonra Gelen Edit//
    Arkadaşlar, hepinizin bildiği üzere skyrim artık Türkçe olduğu için, oyun hakkında kafamıza takılan çoğu konuyu, biraz oynayarak öğrenebiliyoruz.
    Bu konuda emeği geçen Oyun Çeviri ekibine sonsuz teşekkürler...

Konu başlığımıza gelince; Büyücü olmak ya da olmamak seçtiğiniz karakter ile ilgili değil. Hangi ırkı seçerseniz seçin, büyücü, hırsız, okçu, savaşçı vs olabilirsiniz. Sadece bilinmesi gereken şudur ki:
    Her ırkın kendine has özellikleri var. Buda illaki yaratmak istediğiniz karakter kombinasyonunu etkileyecektir. Bunların hepsini göz önünde bulundurduğumuz zaman, sizi en iyi ifade eden karakteri yaratabilirsiniz.

Taktir edersinizki, bu oyun Fantastik Rol Yapma oyunudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cashr00t -- 27 Ocak 2014; 18:46:28 >

• Büyülerın kitapları vardı onları bulup okumalısın.birde kuzeyde bir şehirde mage okulu vardı oraya gidip üye ol görev felan al gelişirsin.çokça oynayan arkadaşlar daha detaylı anlatabilirler.benden bu kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: gamebos

Büyülerın kitapları vardı onları bulup okumalısın.birde kuzeyde bir şehirde mage okulu vardı oraya gidip üye ol görev felan al gelişirsin.çokça oynayan arkadaşlar daha detaylı anlatabilirler.benden bu kadar.

çok teşekkür ederim, en azından fikir sahibi yaptın beni :)
    Web Master
  • quote:

Orijinalden alıntı: cashr00t

spell tome : ismi ile başlayan kitapları okuyunca yeni büyü güçleri açılıyormuş arkadaşlar, şimdi test ettim onayladım :)) büyü eşyaları satan kızdan aldım. bilmeyen arkadaşların dikkatine..

yaw şu oyunu bir ben oynayamadım nasıl bu kadar ingilizceniz var.Nasıl geliştirdiniz..
  • Nord mage ilginç Diğer büyüleri elde etmen için yüksek seviye özellikle açmak istediğin büyüleri kullan ve puanlarını kas örneğin destruction 100/100 yaparsan bütün büyü kitapları winterhold du galiba akademi var oradan alabilirsin. puanına göre kitap açılır

Orijinalden alıntı: alex2017
    yaw şu oyunu bir ben oynayamadım nasıl bu kadar ingilizceniz var.Nasıl geliştirdiniz..

Elimde sözlük, bu tür oyunları oynaya oynaya öğrendim. Azıcık temelin varsa olmayacak şey değil.
  • bence gördügüm kadarıyla büyücülük tam olarak çözüm değil.. bir kere enchanting kasana kadar düzgün light ve heavy spell özellikle armor olmadıgı için cloth armor giymek gerekiyor.. clothla da two handlerden garanti tek yiyorsunuz :) ayrıca %90+ destruction magicka cost reduce kasmadan ilk mobda mana full bitiyor.. büyüler 50-100 vururken moblarda 1000 hp oluyor. bazen 3-4 tane 1000 hpli düşman oldugunda kuruyup kalıyorsunuz..

bu yüzden bence ufak ufak büyüleri de ihmal etmeden one hand yada okculuk hatta birde sneaking kasmakta yarar var.. ve en azından leather giymek önemli..

oyuna başlayalı 2 hafta oldu bu yüzden yanlış düşünüyorsam ezmeden acıklarsanız sevinirim
  • Sadece büyü yeter aslında ama bütün okulları kullanmak lazım. Nord olmasında da bir problem yok arkadaşların dediklerine takma. Hatta günlük özelliği mage için çok iyidir Nordun. Dağılın Huleyn diye bağırıp kendine nefes alacak imkan tanırsın.

Conjuration ile hep yanına birşeyler yarat (zombi, antorach) ateşin bir kısmını üstüne çeksinler. Alteration ile kendine zırh büyüsü yap, eğer doğru perkleri verirsen bu zırh büyüleri x3,x4 gibi yüksek bufflar alıyor. Biraz sneakten yararlanabilirsin eğlenceli savaşlar için, ilizyon perklerinde sessiz büyü yapmanı sağlayan perkler var onlarla güzel başlangıçlar yapabilirsin Fury ile. Savaşda da Calm, Fear, paralyse ile çok rahat 4-5 kişiyi kontrol edebilirsin. Sonra gene ilizyon ile yanındaki yoldaşlara bufflayan büyüler var gayet iş yaparlar. En son olarak da Restoration var onunda Ward büyüleri doğru zamanda kullanılınca(ejderhal alev üflerken yada okçu tam ok attığında) kullanılırsa hayar kurtarıyor, healler zaten güzel bir de undeadlere karşı güzel büyüleri var. Ayrıca perklerinde magicka regen veren sağlam bir perk var mutlaka al onuda.

Aralarada biraz destruction serpiştirirsin :) Benim mageide sneak ile oynamıştım ben biraz gelişince Rune diye tuzakvari büyüler çıkıyor. Bunları bir adamın yoluna ve ye kendi yakınıma atıyorum, diğer bir elemanada Fury atıp en son kendi summonlarımı salıyordum ortama. Geriye kalanlarıda ateşe/buza boğuyordum.

Yeni büyüler o büyü okulunda geliştikçe çıkar 30,60,90 şeklinde yanılmıyorsam. Arada bir kontrol et satıcıları yeni seviye büyüler gelmiş mi diye. En son master seviye büyüler içinde Mage Collage'a üye olup oradan her sınıf için ayrı quest alman gerekiyor.

Video oyunlarının, oyundan çok video olduğu bir dönemdeyiz, hey gidi hey.

• Oyunda belirli bi seviyeye geldikten sonra Nord, Orc, Elf fark etmiyor. Sadece ırkların kendine has olan özellikleri var o kadar.

Destruciton

İllısion

Video oyunlarının, oyundan çok video olduğu bir dönemdeyiz, hey gidi hey.

• quote:

Orijinalden alıntı: alex2017

quote:

spell tome : ismi ile başlayan kitapları okuyunca yeni büyü güçleri açılıyormuş arkadaşlar, şimdi test ettim onayladım :)) büyü eşyaları satan kızdan aldım. bilmeyen arkadaşların dikkatine..

Küçüklükten beri çok sık oyun,yabancı dizi ve film izlerim(Türkçe Altyazılı) en fazla kelime haznen ve konuşma aksanın gelişiyor,o yüzden ingilizce eğitimi şart

• Ben bir şey sorcam ya ben high elf ken 2 giant 2 mamutu aynanda öldürüyordum (seviye 2 idim harbi bak) high dark actım vampir olcam diye ama onda cok zor level kasıyorum ve o kadarda cok vurmuyor ve buyuluer daha cok mage yiyor nedendir ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Domınıc toretto -- 22 Nisan 2012; 16:38:50 >

Büyü eşyaları satan kızı açabilir miyiz kardeş biraz ? Bende aynı durumdayım da geliştirmeye çalışıyorum.

Orijinalden alıntı: September_

quote:

Büyü eşyaları satan kızı açabilir miyiz kardeş biraz ? Bende aynı durumdayım da geliştirmeye çalışıyorum.

aşağıda oyundaki tüm eğitmenlerin adı ve bulundukları yerler var, onlardan leveline göre skill öğrenebilirsin. büyücü olmak istiyorsan, destruction, conjuration, restoration, alteration ve illusion öğrenmen lazım

ign
    Trainers - The Elder Scrolls V: Skyrim Wiki Guide - IGN
    http://www.ign.com/wikis/the-elder-scrolls-5-skyrim/Trainers

aylardır oynamıyorum ama hala her köşesi aklımda şu oyunun, heyt be

• quote:

Orijinalden alıntı: faaty

quote:

Orijinalden alıntı: September_

quote:

aşağıda oyundaki tüm eğitmenlerin adı ve bulundukları yerler var, onlardan leveline göre skill öğrenebilirsin. büyücü olmak istiyorsan, destruction, conjuration, restoration, alteration ve illusion öğrenmen lazım

ign
    Trainers - The Elder Scrolls V: Skyrim Wiki Guide - IGN
    http://www.ign.com/wikis/the-elder-scrolls-5-skyrim/Trainers

aylardır oynamıyorum ama hala her köşesi aklımda şu oyunun, heyt be

Eyvallah sağolasın, büyü alma yerini buldum ama yardımı dokunur.

• oyuna yeni başladım hiç bir ağaca vermedim daha büyü puanlarımı direk elektiriğe vermek istedim oyun başından beri elimde alevle gezdim şimdi yeterli puanım oldu elektirğie verdim 2 puanımda kaldı hatta ama elektirği kullanamıyorum taba basdığımdada çıkmıyor yıkım büyüleri arasında, bilgisi olan varmı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grozny -- 25 Ocak 2014; 23:12:36 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.