Şimdi Ara

Skyrim bölümü geçemiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha 2. veya 3. görev olmalı.Bize Jarl Balgruuf the Greater'e gidip onunla konuşmamız söyleniyor.Ben oraya gittiğim halde büyük bir kapı var 2 tane muhafız koruyor.Muhafızları geçtikten sonra E ile girmeye çalıştığımda oyunla ilgili ipuçlarının verildigi fakar normal 2-3 saniye içerisinde geçilip ana senaryoya dönülen ekran geliyor.Fakat bir türlü içeri giremiyorum.Bu bir bug mudur anlamadım fakat internette kimse karşılaşmamış bana özgü olacağını da sanmam.Önerilerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bug olabilir patch kur
  • Guardlarla olan konusmayi tamamladin mi?

+Skyrim wikide görevi bul , bugs kisminda yazabilir biseyler , bulursam editlerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nytilon

Guardlarla olan konusmayi tamamladin mi?

+Skyrim wikide görevi bul , bugs kisminda yazabilir biseyler , bulursam editlerim.

Evet guarda en olmadı rüşvet verdim yine aynı sorun bekliyorum bekliyorum bir türlü geçmiyor o ekranı.Durmadan ipucu veriyor.

EDIT: Aklıma şu fikir geldi: Madem bu görev olmuyor ne kadar ideolojime ters olsa da imperiallerin tarafına geçeyim.Bu iş nasıl olacak biraz aydınlatırsanız son olarak senaryoda buna bağlı büyük değişmeler olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82BEAE867 -- 24 Ağustos 2013; 21:38:31 >
  • İmperiallere gecersen seni Balgruuf'a geri yolluyorlar oda bi 'işten' sonra bakariz diyor.O işte Balgruufla konustuktan sonra yapacagin gorev.mobilde oldugum icin bakamıyorum ama Elder Scrolls Wiki / Skyrim den gorevi bul.Orda bug fixi ile ilgili birsey yazar illaki.Bulamazsanda sana Cuma gununden sonra yardim edebilirim. :(

Edit:İmperial / Stormcloak secme isini hikayeden sonra birakmani tercih ederim.Bazi yan gorevler iptal oluyor sehirler baska askerler tarafindan istila edilince.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reddit Alien -- 24 Ağustos 2013; 21:46:22 >
  • quote:

İmperiallere gecersen seni Balgruuf'a geri yolluyorlar oda bi 'işten' sonra bakariz diyor.O işte Balgruufla konustuktan sonra yapacagin gorev.mobilde oldugum icin bakamıyorum ama Elder Scrolls Wiki / Skyrim den gorevi bul.Orda bug fixi ile ilgili birsey yazar illaki.Bulamazsanda sana Cuma gununden sonra yardim edebilirim. :(

Acaba en baştan başlasam fayda sağlar mı? Zaten başı oyunun.

• Bende ileriki gorevlerde olan bi bugu sansa 3.kez oynayisimda gecmistim.Dene derim , olmadi yan gorevleri yaparsin.( wikiden bugu nasil duzelticegini bulursam aticam bide ustte editledim onada bi bak lutfen)

Edit:
    http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Before_the_Storm
    Site bu.Ama bugla ilgili bir şey bulamadım.Whiterun Guardlar ile konusurken It's about Helgen gibi bi secenek vardi.Onu dene bide degisiklik olacak mi balalim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reddit Alien -- 24 Ağustos 2013; 21:56:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SKYRİM BÖLÜM GEÇEMEME SORUNU
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bende ileriki gorevlerde olan bi bugu sansa 3.kez oynayisimda gecmistim.Dene derim , olmadi yan gorevleri yaparsin.( wikiden bugu nasil duzelticegini bulursam aticam bide ustte editledim onada bi bak lutfen)

http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Message_to_Whiterun

bu görev fakat bugs kısmında bahsetmiyor gibi?

• O kisimda bahsetmez ustteki attigima bide ondan bir gorev sonrasina bak bide.

• quote:

O kisimda bahsetmez ustteki attigima bide ondan bir gorev sonrasina bak bide.

maalesef hocam o verdiginiz linkte de bahsetmiyor.Neyse birkaç kez daha deneyeyim.Olmazsa tekrar kurarım.Yardımların için çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82BEAE867 -- 24 Ağustos 2013; 22:38:41 >
  • Rica ederim ama çok yardimci olamadim uzgunum.Oyunla ilgili bir sorun daha olursa elimden gelebildigince yardim etmeye calisirim , kolay gelsin.

• quote:

Rica ederim ama çok yardimci olamadim uzgunum.Oyunla ilgili bir sorun daha olursa elimden gelebildigince yardim etmeye calisirim , kolay gelsin.

Hocam sorunu çözdüm geçemeyen olursa diye buraya da yazayım.Oyunu sildim temiz yükledim update 13'e güncelleyip devam ettim ve oldu :)

EDIT: Oyunla ilgili kafama takılan 2-3 şeyi editleyeyim dedim.

Balgruuf hangi taraftan?

O da mı dragonborn?
    Ben orc seçtim nasıl bir kombinasyon kullanayım?
    Son olarak ejderhalar riverwood'a mı gidecekki balgruuf oraya destek yollamak istiyor ve whiterun ile riverwood dost şehir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82BEAE867 -- 25 Ağustos 2013; 10:02:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: katyusha

quote:

Rica ederim ama çok yardimci olamadim uzgunum.Oyunla ilgili bir sorun daha olursa elimden gelebildigince yardim etmeye calisirim , kolay gelsin.

Hocam sorunu çözdüm geçemeyen olursa diye buraya da yazayım.Oyunu sildim temiz yükledim update 13'e güncelleyip devam ettim ve oldu :)

EDIT: Oyunla ilgili kafama takılan 2-3 şeyi editleyeyim dedim.

Balgruuf hangi taraftan?

O da mı dragonborn?
    Ben orc seçtim nasıl bir kombinasyon kullanayım?
    Son olarak ejderhalar riverwood'a mı gidecekki balgruuf oraya destek yollamak istiyor ve whiterun ile riverwood dost şehir mi?

Hocam güzel sorular.
    Balgruuf Imperialleri tutuyor ama Imperiallerin destekledikleri şeyleri sevmiyor.Mesela Talos'u da sayıyor ilahlardan vb.(Stormcloakların benimsedikleri şeyleri benimsiyor.Kalp olarak Stormcloak , Mantık olarak Whiterun'ı korumak için Imperial diyebiliriz.)

O dragonborn değil sadece Greybeardsların yanına gitmeye çalışmış gitmişmiydi hatırlayamıyorum.

Orc seçtiysen çift el , 2 tek el kullanabilirsin.
    Riverwood Whiterub'a bağlı diye biliyorum.Ejderhalar orayada saldırabilir diyede destek yolluyor. Bide tavsiyem , eşyaları , büyüleri vb. Favorilere ekle , Q basıp kolayca ulaşabilirsin onlara. İyi oyunlar daha sorun olursa beklerim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.