Bildirim
Skyrim At arabası bugu ..-ÇÖZÜM-..
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bence hiç at arabasıyla falan uğraşmayın derim oyuna farklı bir şekilde başlayın
(I am camping in the woods. Bunu seçerseniz Helgen'e çok yakın bir yerde oyuna başlayabilirsiniz)
-
Kardeşlerim bendede aynı sorun vardı Türkçe yamayı kurunca attan iniyodu başlangıçta fakat ben uğraştım ve buldum eğer sizdede aynı sorun varsa yapmanızı dilerim neyse çözüme geçelim Türkçe yama dosyalarını indirirken vürüs tespit ediyor yama dosyalarını indirmeden vürüs programını devre dışı bırakın ve dosyalrı indirip adamalrın yaptığı şekilde kurun ve oyun keyfini yaşayın -
quote:
Orijinalden alıntı: onuraktrk
Kardeşlerim bendede aynı sorun vardı Türkçe yamayı kurunca attan iniyodu başlangıçta fakat ben uğraştım ve buldum eğer sizdede aynı sorun varsa yapmanızı dilerim neyse çözüme geçelim Türkçe yama dosyalarını indirirken vürüs tespit ediyor yama dosyalarını indirmeden vürüs programını devre dışı bırakın ve dosyalrı indirip adamalrın yaptığı şekilde kurun ve oyun keyfini yaşayın
ben biyerden save dosyası alıp içine attım sonra o save in üstüne yeni oyun açınca düzelmişti...
-
oyundaki bütün bugları gideren 200 mb lık bir mod var onu indirirseniz hiçbir sorun olmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: Loser.
oyundaki bütün bugları gideren 200 mb lık bir mod var onu indirirseniz hiçbir sorun olmazmodun ismin verseydik super olurdu
-
Büyük ihtimal bu mod;
Special edition versiyonu
https://www.nexusmods.com/skyrimspecialedition/mods/266
Legendary versiyonu
https://www.nexusmods.com/skyrim/mods/71214
Bu arada küçük bir ekleme,oyunu fizik motoru 60 üstü fpslerde sapıtıyor,bir kaç mod var ama tam çözemiyor,en azından bende bir işe yaramamıştı.Bu fizik problemlerini çözmek için,Nvidia denetim masasından Skyrim'i seçip,vsync i açmak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykut-993 -- 19 Aralık 2020; 19:48:7 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X