Şimdi Ara

The Witcher Tam Çözüm Lazım...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende forumdaki pek çok kişi gibi 2.oyunu oynamadan 1.oyunu oynayayım diye witcher ee'ye başladım.ama türkçe yaması olmaması benim ingilizceninde lise ingilizcesine zar zor yetmesi yüzünden chapter I de takıldım.malum türkçe yama yok ama oyunun adam gibi Türk tarafından yapılmış tam çözümünü de bulamadım.oyunu bitiren arkadaşalr acaba takıldıkları yerde hangi kaynaklardan yararlanıyorlar acaba?türkçe kaynak olarak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 8 Haziran 2011; 19:40:17 >

• Yanına sözlük al, takıldıkça bak, karıştır, oyna öyle.
    Cidden.
    Daha çok gelişmeni de sağlar.
    Bilgisayarlarda, internette bile sözlükler var hem.
  • bir anlık hırsla oyunu sildim sonra pişman oldum ama dao türkçe ye başladım o bitsinde gözümü kararttım witcheri de bitiricem
  • Takıldığın Yerlerde Videolara Bakabilirsin En Basitinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARA* -- 9 Haziran 2011; 10:44:20 >
  • Usta takıldığın yerlerde google çeviri veya başka sözlükleri karıştır anlamaya çalış emin ol oyun bitiminde bir çok kalıp öğrenmiş olcaksın sakın sıkılma oyun yeni başlıyor....
  • http://guides.gamepressure.com/thewitcher/guide.asp?ID=3651

burda full çözüm var biraz detaylı :) ing. ama haritalar ve resimler işini görür en kötü google çeviri ile idare edersin.
  • gideceğin yerleri haritada işaretleyebilirsin zaten. eğer görevi seçip işaretlemeyi yapamıyorsan o görev bağıl görevdir ve diğer görevleri yaptıktan sonra onu yapman gerekir. veya gündüz-gece gitmeni isteyebilir. yine de tadının çıkması için anlaman lazım diyalogları felan. benim ingilizcem fena değildi ona rağmen çok zorlanmıştım oyunda sözlükle oynamıştım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.