Şimdi Ara

Skype toplam download miktarını arttırır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar italyadaki kuzenimle skype'den görüşüyorum hem video hem sesli olarak ve 3gb kotamın daha şimdiden 2.6'sı dolmuş durumda.. hiçbirşeyde indirmiyorum daha yeni girdik zaten bu aya anca 5-6 tane mp3 indirdim.. msn, skype gibi programlar özellikle videolu konuşmalar download miktarını arttırır mı? lütfen yardım edin çıldırcam... daha 7 şubat ve bnm 2.6 gb download ettiğim gözüküyor hiçbişi indirmememe rağmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur_b -- 7 Şubat 2007; 23:30:37 >

• öyle bir arttırırki
    sonuçta video görüntüsü alıyorsun ve karşı taraftan download yapıyorsun aynı şekilde ses alırkende karşı taraftan pc ne download ediyor kotayı alt üst ediyor dikkat et böyle şeylere youtube vb sitelere girmemeye çalış yoksa benim gibi 3GB lik kotan 7GB olur
  • aman diyim hele hele skypcast denen tuzağa hiç düşmeyin
  • Yok Telekomla Skype anlaşmışlar görüşmelerde kotadan gitmiyor..

Yau böyle sorulara hasta oluyorum.. Azcık kafayı kullanın.. Adam seni babasının hayrına mı görüştürecek..
  • quote:

Orjinalden alıntı: onur_b

arkadaşlar italyadaki kuzenimle skype'den görüşüyorum hem video hem sesli olarak ve 3gb kotamın daha şimdiden 2.6'sı dolmuş durumda.. hiçbirşeyde indirmiyorum daha yeni girdik zaten bu aya anca 5-6 tane mp3 indirdim.. msn, skype gibi programlar özellikle videolu konuşmalar download miktarını arttırır mı? lütfen yardım edin çıldırcam... daha 7 şubat ve bnm 2.6 gb download ettiğim gözüküyor hiçbişi indirmememe rağmen

dumeter'ı kur. Aç skype'yi saniyede ne kadar gittiğine bakabilirsin.
    http://www.dumeter.com/

• Evet Arttırır hemde baya, hele konuşmayı sen kurmuşsan bide 4-5 saatte kota harap olur sonrada ay sonu ağlarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.