Bildirim
Skype'ta mikrofon sorunu

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
yukarı
Biraz uğraştım bu sefer ses geldi ama çok az gelmeye başladı her yerden. Biraz daha uğraşınca yine eski haline döndü. -
Echo/Sound Test Service ye çağrı at skype ayarları var ordan kurcala...
Echo/Sound Test Service ye verdiğin ses sana geliyorsa sorun yok gelmiorsa yaz... -
Gelmiyor skype harici her yerde çalışıyor. Skype'ta mikrofonu görüyor ama ses vermiyor mikrofon skypeta. -
https://support.skype.com/en/?intsrc=client-_-windows-_-6.0-_-go-help bu adreste sorununun çözmünü arayabailirsin inşallalah bulursun ben bir iki şey buldum ama en iyisi sen bi bak gör.. -
Orda benim soruna çözüm bulamadım. :( -
üst panelden ses ayarları ikonuna sol tıkla sırasıyla: ses tercihleri >>giriş>>Bağlayıcı :microfon 1 yap. Sonra tekrar Skype test araması yap, düzelir. -
Üst panel derken neyin üst paneli? -
üstte bi yer varya seçenekler falan ona üst panel deniyo -
Biliyorum da orada ses tercihleri diye bir şey yok. -
Aynı sorun bende de var. Skype harici her yerde mikrofonum sorunsuz çalışıyor fakat skype'ta çalışmıyor. seçenekler/ses ayarlarında da doğru mikrofon seçili...Anlayamadım gitti -
Sorunu çözen oldu mu? Bende de bazen skype da çalışıyor bazen çalışmıyor. -
hocam buradan sorunun çözümünü bulabilirsin
https://bilgidevi.com/skype-ses-sorunu/ -
Bilgisayar çalındı. Sorun çözüldü. :(
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
büyük geçmiş olsun hocam,
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- modem lan ışığı yanmıyor
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- 192.168 l 0.1
- kablosuz mouse çalışmıyor
- toplu mp3 indir
- bin dosyası açma
- klavye kısayolları
- bilgisayar kapatma komutu
- telefon suya düştü ne yapmalıyım
- windows update
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X