Şimdi Ara

SKYPE PROGRAMI SİLİNMİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Denetim masasından skype'ı sildim fakat hala daha skype for business diye birşey çıkıyor bilgisayar her açıldığında

Ne yapmam lazım?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

Denetim masasından skype'ı sildim fakat hala daha skype for business diye birşey çıkıyor bilgisayar her açıldığında

Ne yapmam lazım?

Üzerine sağ tıklayıp dosya konumuna bak. O klasörü silmeyi dene. Bir de kayıt defterinde skype araması yap. Bulduğun her şeyi sil bakalım..?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

Denetim masasından skype'ı sildim fakat hala daha skype for business diye birşey çıkıyor bilgisayar her açıldığında

Ne yapmam lazım?

Üzerine sağ tıklayıp dosya konumuna bak. O klasörü silmeyi dene. Bir de kayıt defterinde skype araması yap. Bulduğun her şeyi sil bakalım..?

Konuma gittim bi tane skype office 2013 tarzı birşey vardı sildim umarım komple gitmiştir ama sanmıyorum
  • TheYips kullanıcısına yanıt
    Kayıt defterini de bi kontrol et bakalım. Ayrıca yine gitmezse iobit unistaller programını kur. Simgeye sağ tıklayınca zorla kaldır seçeneği var onu seç. bi de öyle dene..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

Kayıt defterini de bi kontrol et bakalım. Ayrıca yine gitmezse iobit unistaller programını kur. Simgeye sağ tıklayınca zorla kaldır seçeneği var onu seç. bi de öyle dene..

Kayıt defteri olayını bilmiyorum windows 10da
    başlat a regedit yaz bakalım normaldeki gibi çıkacak mı?
    revo ile sill....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Programlar Gözükmüyor !!!!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.