Şimdi Ara

Skype kullanmayı bilen biri baksın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar biz şimdi arkadaşlarla bi oyuna başlıyacagız herhangi bir oyun.Ama mikrofonlarla konusarak oynamay istiyoruz.Hepimizde var mikrofon.Simdi ben raidcall indirdim ama paralıymıs oda kurmak falan.o olmadı teamspeak3 ü indirdim o da sanırım parallıymıs.Son çare skype aklıma geldi indirdim ama kullanmayı falan bilmiyorum skype de görüntülü konusma varmıs ama biz görüntülü deilde sesli konusma yapmak istiyoruz bana şu skypeyi bi detaylı anlatacak bi kişi varmı sesli konusma yı anlatsın yeter.

• Xfire kullanabilirsiniz,chat odası kurup direk sesli konuşma olayına girişebilirsiniz.He olmaz illa skype diyorsan ilk önce arkadaşlarını listeye ekle.Ondan sonra da arama yap.Arama yaptıktan sonra + işaretinden konuşmaya eklemek istediğin arkadaşını ekle.Bu kadarcık.
  • Zaten çoklu görüntülü konuşma skype için de paralı oldu(premium istiyor) ama sadece konuşma için sınır yok diye biliyorum. Takımdaki arkadaşlarından birini ara, arama esnasında kamerayı açık tut veya kapat seçeneği gelecektir zaten, kamerayı kapat ve diğerlerini de konuşmaya davet et. Kullanımı çok basit o seni yönlendiriyor zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kapitalizm gölgesini satamadığı ağacı keser.
    Tek rakibim kangal.
  • Kardeşim Raidcall açmak bedava . Oda açmak da bedava ayrıca bütün şeyleri bedava istersen Raidcall ID veriyim senin raidcallını düzenleyeyim Gel istersen Search yerine 8086389 yaz açık olurum Selahaddin dersen bilirler kardeşim

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.