Şimdi Ara

Skype 2.0, iPhone'lara 3G üzerinden görüşme imkanı sunuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Skype, iPhone için hazırladığı uygulamanın 2.0 sürümünü yayınladı. Skype 2.0 uygulaması ile iPhone kullanıcıları Skype'den Skype'ye 3G üzerinden görüşme yapabilme imkanına sahip olacaklar. Ağustos ayının sonuna kadar ücretsiz olarak kullanılabileceği belirtilen 3G görüşme imkanının dışında aylık küçük miktarda ücretlendirme ile bu hizmet devam ettirilebilecek. Skype 2.0'ın kullanıcılara sunduğu diğer özellikleri ise şu şekilde sıralayabiliriz;

• Skype'den Skype'ye CD kalitesine yakın ses kalitesi ile arama yapabilme imkanı

• Gelişmiş arama kalite göstergesi

• Geliştirilmiş açılış süresi

• iPhone ana ekranından arama paneline hızlı erişim imkanı

3G destekli Skype 2.0 uygulaması, App Store'da kullanıcıların beğenisine sunuldu

• Ya benim burada anlamadığım bir nokta var:
    3G interneti üzerinden mi kastediliyor?
    Eğer öyleyse nasıl ücretsiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deagle100

Ya benim burada anlamadığım bir nokta var:

yine 3G için operatöre para veriyoruz ama SKYPE a vermiyoruz bu hizmeti karşılığı.. Agustostan sonra SKYPE ta "ufak" bi mebla isteyecekmiş
  • quote:

sağlam bi internet pakedin varsa ücretsiz arama yapmış oluyorsun ya da wi fi kullanarak iphone üzerinden arama yaparak ev telefonunun faturasını da rahatlatabilirsin
  • 3g'yi wi-fi gibi gösteren bir program vardı onu kullanarak para ödemekten kurtulabilirsiniz, tabi ücretli olduktan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantech

quote:

yine 3G için operatöre para veriyoruz ama SKYPE a vermiyoruz bu hizmeti karşılığı.. Agustostan sonra SKYPE ta "ufak" bi mebla isteyecekmiş

Sağolasın kardeşim.
    @Fashionality
    Sana da çok teşekkür ederim dostum.
  • Arkadaşlar kesinlikle ve kesinlikle dikkat edin !!! Ben mayıs ayı içerisinde İphone 3GS yüksediğim skype uygulamasını 3G'den bağlanarak konuşma yaptım. 2 gün boyunca toplamda 15 saat konuştuğumu var sayıyorum ve 1 GB internet paketimi o gün bitirdi üzerine Turkcell 575 TL faturam geldi internet paket aşımı diye bu skype ile yaptığım konuşmadan dolayı.1GB internet paketimi birkaç saatte bitirdi ve üzerine geçirdi hala aklım ermiyor. Nasıl bir bant genişliği var nasıl bir veri akışı var hala anlamış değilim. Kesinlikle ve kesinlikle Ddikkat edin ben yandım bu ay siz yanmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar ben yukledim ve normal cep telini aradım konuştum Nasil oldu bu? Kredim falan yok ??? Aradığım Skype kullanmayan normal cep nosuydu bı pislik cikmasin sonra :)
  • 3G'yi suistimal ediyorlar. Benim bildiğim skype'dan skype'a ücretsizdir. Ne üzerinden kullandığın pek önemli değildir. Bahsedilenin içinde sadece görüntülü konuşma için ücret varsa(Ağustos'tan sonra) onu bilemeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustBeCooL -- 1 Haziran 2010; 0:28:24 >
  • Arkadaslar normal bı cep nosunu aramayı denesenize bi... Sonucuda buraya yazarsanız sevinirim.. Kredim olmadan konuştum ben bu normal mi ?
  • quote:

GLOCK-19
    31.05.2010 Saat: 23:05
    Arkadaşlar kesinlikle ve kesinlikle dikkat edin !!! Ben mayıs ayı içerisinde İphone 3GS yüksediğim skype uygulamasını 3G'den bağlanarak konuşma yaptım. 2 gün boyunca toplamda 15 saat konuştuğumu var sayıyorum ve 1 GB internet paketimi o gün bitirdi üzerine Turkcell 575 TL faturam geldi internet paket aşımı diye bu skype ile yaptığım konuşmadan dolayı.1GB internet paketimi birkaç saatte bitirdi ve üzerine geçirdi hala aklım ermiyor. Nasıl bir bant genişliği var nasıl bir veri akışı var hala anlamış değilim. Kesinlikle ve kesinlikle Ddikkat edin ben yandım bu ay siz yanmayın.

575TL fatura mı??? yok daha neler.. geçmiş olsun kardeşim... cidden bilmeden hareket etmemek gerekiyor...
  • Arkadaşlar merhaba.Az önce skype yi denedim.Sbsettings ten telefonu ve 3g, edge, data hepsini kapatıp sadece wifiyi açtım.Ve istediğim cep telefonuyla wifi üzerinden görüşebildim.Bilginiz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: GLOCK-19
    Arkadaşlar kesinlikle ve kesinlikle dikkat edin !!! Ben mayıs ayı içerisinde İphone 3GS yüksediğim skype uygulamasını 3G'den bağlanarak konuşma yaptım. 2 gün boyunca toplamda 15 saat konuştuğumu var sayıyorum ve 1 GB internet paketimi o gün bitirdi üzerine Turkcell 575 TL faturam geldi internet paket aşımı diye bu skype ile yaptığım konuşmadan dolayı.1GB internet paketimi birkaç saatte bitirdi ve üzerine geçirdi hala aklım ermiyor. Nasıl bir bant genişliği var nasıl bir veri akışı var hala anlamış değilim. Kesinlikle ve kesinlikle Ddikkat edin ben yandım bu ay siz yanmayın.

Geçmiş olsun hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egenox
    Arkadaslar normal bı cep nosunu aramayı denesenize bi... Sonucuda buraya yazarsanız sevinirim.. Kredim olmadan konuştum ben bu normal mi ?

Ben denedim kredi yok diyo ne is taraf tutuyo galiba
  • Sağolun arkadaşlar evet aynen 575 TL geçirdi bana bunun 490 TL civarı data yüzünden...

Skype 2.0 bu yeni sürümünü yükledim şimdi denemek için ( normalda sinirden silmiştim faturayı görünce ) yükledim ve cep telefonlarını aradım ücretsiz arama yapıyor ya şimdi denedim aşağıdaki bilgileri yazıyorum konuşma bilgilerimi bakayım faturama yansıcakmı 26 haziranda bu mesaja bakıcam...

01.06.2010 tarihinde
    17.27 saat
    İş yeri merkez arandı 5 saniye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GLOCK-19 -- 2 Haziran 2010; 17:28:24 >
  • Ya bende limit yok satin al fln cikiyo ne is?
  • Bu konuda net bisey bilm yok galiba...
  • ARKADAŞLAR BEN BİR KEZ ÜCRETSİZ CEP TELEFONUNU ARADIM DAHA ARAYAMADIM KREDİ İSTEDİ :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GLOCK-19

ARKADAŞLAR BEN BİR KEZ ÜCRETSİZ CEP TELEFONUNU ARADIM DAHA ARAYAMADIM KREDİ İSTEDİ :)

Cep araman denemek için yüklenen kontor gibi. Bende iki kere arama yapmıştım ondan sonra kontor istemişti. Ama sık görüştüğün kişilerde telefonuna yüklese ücretsiz görüşme baya iyi olur.
  • benim bildigim kadariyla soyle bir sistem var
    2 telefonda wi-fi ile internette iken skype uzerinden dier telefondaki skype yi ucretsiz ariyorsunuz
    ama 1 telefon da internet ve skype varken dierinde yoksa
    ozaman skype den arama ucreti olarak kontor gidiyor

forumda ucretsiz baska telefonu kredisiz ve ikinci telefonda internet yokken arayan arkadaslar tahminimce skype nin ilk aramanin ucretsiz olmasi uygulamasindan faydalanmislar...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.