Şimdi Ara

Skylake 'e geçtik (2300 TL )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Asus H110M-D
    8 GB Kingston DDR4
    1 TB WD Blue
    Sapphire R9 380 Nitro 12242-12-41G
    Zalman ZM700-GLX
    Zalman ZM-T1 kasa

bugün itibariyle sipariş verdim,açıkcası power konusundan tereddütlerim vardı,inventus'tan bir arkadaşla görüşünce fikir değiştirdim. Yoksa Seasonic M12II 620 W'ta karar vermiştim aynı paraya bulunabilecek en iyi psu kesinlikle fakat aldık işte,
    Biliyorum kasa bu sisteme hiç yakışmadı fakat yer problemi nedeniyle mecbur kaldım,pc için ayırdığım alana tam uyuyor bu kasa .
    Kasa tarafında da yer sıkıntım olmasaydı Corsair 100R da karar verirdim.

Şimdi ilk bütçe oluştuğunda 240 GB SSD ve Orta halli bir cpu soğutucu alacağım

Sistemin tamamını inventus tan aldım,diğer firmalara oranla biraz pahalı kalabiliyor fakat daha önce yaşadıklarımdan ötürü inventus a çok güvenirim başka bir firma ile alışveriş yapmak istemedim.Havale ile 2300 tl gibi bir rakama geldi.Sistem gelsin resimleri buradan paylaşırım.

Bütçesi bu rakamlarda olan arkadaşlarada umarım yardımcı olur bu konu.

• Hocam yeni sistemin hayirli olsun kullanici testleri de verimli olabilir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seasonic M12II 620 iyidir de, Zalman ZM700-GLX de kötü bir PSU değil. Sirtec, yani High Power üretimi bir model.

80+ Bronze sertifikaya sahip. 12v kanalından 630W sağlıyor. Sisteminiz hayırlı olsun sorunsuz kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 4 Mayıs 2016; 15:05:45 >
  • Hayırlı olsun testleri bekliyorum bende anakart olarak h110m pro vd ve ekran kartı olarak 950 gtx düşünüyorum kaza z3 plus le600 güç kaynağı 2200 civarına geliyor

• Teşekkürler arkadaşlar,

Bende sorun çıkaracağını düşünmüyorum PSU'nun,sonuçta tepe değeri 400 watt'ı bile bulmayan bir sistem için oldukça yeterli.
  • ReaperFather kullanıcısına yanıt
    Benim gibi yer sorunun yok ise Z3 Plus ve 700 GLX bundle olarak 415 tl bir rakama alınıyor. LE yerine LX serisi seçmen daha iyi olacaktır.

MSİ anakart hiç düşünmedim açıkcası ama stok kullanılacak sistemler için H110 ların hepsi yeterlidir kanımca.
  • işlemci soğutucusuna hemen ihtiyacınız olacağını sanmıyorum, i5 6500 kullanıyorum ve oyunlarda maksimum yükte 55 dereceyi gördü.

hayırlı olsun, güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ligoflecinds -- 4 Mayıs 2016; 15:29:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HAYIRLI OLSUN
  • İnventus yaptı bir güzellik,bildiğiniz üzere kasanın içinde sadece arkaya 92mm bir fan takılı geliyor,mail attılar şimdi ön tarafa 120mm lik bir fan hediye ettiklerini,

en ucuz fanı vermiş olsalar 32 lira fiyatı var sitede,güzel bir hediye oldu en azından düşünmüşler.
  • Hayırlı olsun.
  • Hocam ekran kartini montaj yaptirmayin kargo esnasinda anakart pci yuvasi zarar gorup bir suru sikinti yasayan oldu gondermemisler ise cikarttirin kendiniz sistem gelince montaj yaparsiniz slotlar gereksiz tasima hatalari yuzunden egilme gibi durumlar yasanmamis olur sorunsuz baslamak adina....

• inventus viral reklamı gibi konu hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanın
  • Firmalar ile yaşadığımız iyi veya kötü ne varsa paylaşmalıyız ki,kimse zarar görmesin tomarla para bayılıp kötü hizmet veya ayıplı mal almayalım.

makina geldi sağlam kargolanmış ve ekran kartı ile sorun yaşanmaması için detaylı bir açıklama yapılmış.

• "Kasanızı yan yatırınız" bile demişler daha ne yapsın inventus.

Güle güle kullan, güzel sistem.
  • hayırlısı olsun güzel sistem,
  • Dovahkiin kullanıcısına yanıt
    quote:

"Kasanızı yan yatırınız" bile demişler daha ne yapsın inventus.

Güle güle kullan, güzel sistem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kings Never Die -- 5 Mayıs 2016; 15:32:11 >
  • "Kasanızı yan yatırınız."
  • Hocam tüm kutu içeriklerini de yollamışlar mı ? Birde kasa üzerinde daha önceden testler yapılmış mı ?
  • Boş kutular poşetler vs herşey geldi eksiksiz test için 12 saat süre istediler ben görüntü alıp gönderip dedim yoksa 12 saat testi yapıyorlar kasanın içi oldukça düzenliydi bende birkaç kablo bağı ile dokunuşlar yaptım. Anakarta tek fan bağlantısı var kasada 2 fan var bunun için birde Y kablo takmışlar iki fanda anakarta bağlı. Bios update yaptıklarını söylemişlerdi son versiyon ile geldi anakart.

Şu anda win 10 kuruyorum bir sıkıntı yok gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İ5 6500 sizce alınabilir bir cpu mu?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.