Şimdi Ara

SkyForge yeni Sci-fi mmorpg (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
3
Favori
18.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyuna açıldığı ilk günlerde girip oyunu bırakmış birini ya da ilk günlerde açılmış fazladan hesabı olan birini bulabilir miyim acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bangez

    Oyuna açıldığı ilk günlerde girip oyunu bırakmış birini ya da ilk günlerde açılmış fazladan hesabı olan birini bulabilir miyim acaba?

    hocam bende bi hesap var eski duruyorsa vereyim size şuan kastığım hesap bana yetiyor
  • oyunu baya beğendim ama okuduguma göre pazar sistemi oyuncular arası ticaret yok die duymuştum bu doğrumu yada ilerde eklerlermi ?
  • tembelcoder T kullanıcısına yanıt
    Evet yok ve bu bence oyunun en güzel özelliklerinden biri, zaten gerekte yok böyle bir sisteme.

    Yeni ikinci büyük güncelleme önümüzdeki çarşamba geliyor, işte patch notları

    Patch Notu
  • Oyunu indirmeye başlıycam p2w dir diye vazgeçicektimde burda yazılanları okuduktan sonra geri indirmeye başladım. AKK yi azıcık aşınca 2 günde indiriliyor 10 GB

    öncelikle bi kaç sorum olucak

    1- Oyunun pvpsi zevklimi
    2- DH ye özel klan var mı
    3- Prestij tam olarak ne oluyor
    4- Lvl kasılmıyorsa skillere prestijlemi veriliyor
    bide son olarak 5- önerebileceğiniz class



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Güzel oyun ilk başlarda sanki dungeon ve advanture ibaret gibi gelse de oynadıkca güzelleşiyor. özellikle de klasslar acılınca. karakteriniz bir accounta ve bir çok yenilik mevcut level derdi yok arkadaşınız başlasa onunla beraber girebiliyorsunuz her alana ve dengesizlik olmuyor duruma eşitleme yapıyor aynı heyacanı yeni arkadaşınızla beraber gerçekleştirebiliyorsunuz, sizin veya onun oyuna önce başlamış olmasının çokta önemli yok. pantehon olayına girmek lazım sanıyorum pve asamısında o devreye giriyor ve asıl zevk o noktada gibi olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gicikmigicik

    Güzel oyun ilk başlarda sanki dungeon ve advanture ibaret gibi gelse de oynadıkca güzelleşiyor. özellikle de klasslar acılınca. karakteriniz bir accounta ve bir çok yenilik mevcut level derdi yok arkadaşınız başlasa onunla beraber girebiliyorsunuz her alana ve dengesizlik olmuyor duruma eşitleme yapıyor aynı heyacanı yeni arkadaşınızla beraber gerçekleştirebiliyorsunuz, sizin veya onun oyuna önce başlamış olmasının çokta önemli yok. pantehon olayına girmek lazım sanıyorum pve asamısında o devreye giriyor ve asıl zevk o noktada gibi olacak.

    oyun için benimde bir kaç sorum olacaktı oyuncu sayısı nasıl . pvp her zaman girilebiliyor mu item farkı önemli mi yoksa gw2 de ki gibi önemsiz mi gerçek paranın oyuna etkisi ne boyutta.
  • Oyuna büyük ümitlerle başladım.İlk zamanlarda gerçekten oyun kendini oynatıyordu ve oynarken bu oyun bi harika diyordum.Ama aradan 1 ay geçtikten sonra oyunun sıkıcı bir yapısı olduğunu ve emeğimi yeterince alamadığımı farkettim.Ayrıca oyunun sizi sıkan diğer bir özelliğide ağır işliyor olması.Bir mmorpg oyun ağır işliyorsa bir süre sonra oyundan sıkılmamanız kaçınılmaz oluyor.Bu arada oyuna para yatıran bir kişi kral olmasada fazlasıyla avantaj elde ediyor.Çünkü yatırdığınız gerçek parayla direk olarak oyun içi para alabiliyorsunuz.Buda bazı eşyaları sürekli alıp yükseltmeler yaparak prestijinizi(oyun içinde sizin gücünüzü gösteren sayı ,ölçü) çok daha hızlı kasmanızı sağlıyor.Bunu anladıktan sonrada bir bakıma ümitsizliğe kapılabilirsiniz.

    Skyforge 'u en çok oynanmaz kılan özelliklerinden biride prestij kastığınız halde bunu farkedemiyor olmanız.Üstünüzdeki kıyafet ve silahlarda neredeyse hiçbir değişiklik olmuyor diyebiliriz. Sadece belirli yerlerden alabildiğiniz size görüntü veren kıyafetler var.Bu bence oyunun en büyük eksikliklerinden birisi.Kasılıyorsunuz ama niye kasıldığınızı bilmiyorsunuz. ayrıca kasıldıkça güçlendiğiniz halde girdiğiniz zindanlar zorlaştığı için bunu hissetmiyorsunuz bile(:En büyük saçmalıksa sizin prestijiniz 20k 10k adam sızınle aynı zındana giriyor ve sizinle aynı hasarı vurabiliyor.Tüm bunlar sizi kasmaktan soğutuyor.

    Bunlar haricinde oyunun grafik ve efektleri iyi.Pvp bakımından değerlendirdiğimizde de beğendiğimi söyleyebilrim.Ama pvp'leri için sağlam bir bilgisayara ihtiyacınız var yoksa pvplerde çok fazla kasma problemi olacağı için ne yaptığınızı bilmiyorsunuz(:

    Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zqwerty11 -- 28 Ekim 2015; 4:51:23 >




  • zindanlar acayip zor en iyi iteminiz olsa bile damage işlemiyor resmen normal haritada ise gene aynı bir mobu kesmek 5-7 dakika arası sürüyor karakterler çok yavaş zaten mobu kesinceye kadar sizin hp gidiyor bir bakmışsın ölmüş bu kadar zor olmanın mantığı nedir anlamadım oyunu sildim beğenmediğim için
  • yeni başladım,archer'ı açtım. bence eğlenceli.oynayan varsa nick: Alfa Nebula



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalfa -- 21 Kasım 2015; 18:10:55 >
  • oynayan yoksa boşuna indirmeyelim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bornavilivarol

    oynayan yoksa boşuna indirmeyelim?

    oyunu forumda oynamıyolar diye oyunda player olmayacak diye bişey yok. oyunda dolu player var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon

    quote:

    Orijinalden alıntı: bornavilivarol

    oynayan yoksa boşuna indirmeyelim?

    oyunu forumda oynamıyolar diye oyunda player olmayacak diye bişey yok. oyunda dolu player var.

    anca beraber kanca beraber D-H yoksa bende yokum.

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar , ilk günlerden hesap alıp bir miktar oynadıktan sonra ben daha bu oyunu bir daha oynamam diyen biri varsa bana özelden ulaşabilirse çok mutlu olurum, ilgi ve alakanız için şimdiden teşekkürler ...
  • Wrath of the gods founder's pack yüklü(binek vs.) ve 40000 elması içinde bulunan, geçen yazdan beri kullanmadığım(bütün limitleri birikmiş) üyeliğim satılıktır. Detaylar ve fiyat için özel mesajdan iletişime geçebilirsiniz.
  • oyun nasıl arkadaşlar şu an?
  • bu atlas da vector of destruction diye bir şeyler var o nedir arkadaşlar upgrade ediliyor da pek anlamadım sadece 1 tane seçip mi upgrade ediyoruz yoksa üçünüde upgrade edebiliyoruz mu
  • Fazla türk oyuncu yok sanirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında oyun cok guzel nerde bu millet türk guildi felan varda benim mi haberim yok canlanmasi lazim bu formun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.