Şimdi Ara

SKY STAR2 DİJİTAL TV KARTI 50>>40TL>>35

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SKYSTAR2 REV:2.6D SADECE KART KUMANDA VE ALICI YOKTUR fiyat : 35tl
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alienbold -- 21 Ağustos 2011; 0:35:04 >

• kumanda yoksa durmadan yataktan kalk klavyeye bas artık her 30 sanıyede bır yat kalk olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmannn94

kumanda yoksa durmadan yataktan kalk klavyeye bas artık her 30 sanıyede bır yat kalk olucak

kablosuz klavye al o zaman bende kumandasını sevmiyom :)
  • osmannn94

kumanda takıntın var galiba. heryere aynı şeyi yamışsın..
    gel kumandada satayım sana..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tobepeople

quote:

kumanda yoksa durmadan yataktan kalk klavyeye bas artık her 30 sanıyede bır yat kalk olucak

kablosuz klavye gerekseydi yanında onu verirlerdi,boşunamı kumandayı icat ettiler ilkokulu kaçıncı sınıfta terk ettin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tobepeople

quote:

kablosuz klavye gerekseydi yanında onu verirlerdi,boşunamı kumandayı icat ettiler ilkokulu kaçıncı sınıfta terk ettin

odtü mezunuyum 2005 okul numaram 1351261 kontrol edebilirsin
  • BU İLANA 5 CEVAP GÖRÜNCE NOLUYO DEDİM İLAHİ SİZYA . BAŞKA YERDE ÇEMKİRİN KIŞ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BLU TV 1 YILLIK KOD : 220 TL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • komik olan odtülü birisinin 94lü bir çocuğa kendini ispatlamaya çalışması neyse hayırlı satışlar hocam ben gittigidiyordan 2 saat içinde 49,90 a sattım aynını. Bence farklı yollar dene bu forumda bu kart gitmiyor kıymeti bilinmiyor yani. ilanı kopyalabilirsin.http://urun.gittigidiyor.com/Skystar-2-2-6D-Dijital-Tv-Karti_W0QQidZZ43832248
  • doğru söylüyosun farklı bi yol denemek lazaım
  • Hocam s.a öncelikle...ben bu konuda cahilim biraz ama size soruyum...İstediğim şey mümkün mü bilmiyorum. 1-Evde çanak uydu vb hiçbir şey yok. 2-Ayrıca evde internette yok.

Benim istediğim şey hiçbir yerle bağlantı kurmdan sadece tv kartı alarak bilgisayarımda tv izlemek uydu kanallarını izlemek istiyorum bu mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_burak351

Hocam s.a öncelikle...ben bu konuda cahilim biraz ama size soruyum...İstediğim şey mümkün mü bilmiyorum. 1-Evde çanak uydu vb hiçbir şey yok. 2-Ayrıca evde internette yok.

Benim istediğim şey hiçbir yerle bağlantı kurmdan sadece tv kartı alarak bilgisayarımda tv izlemek uydu kanallarını izlemek istiyorum bu mümkün mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: asker1695

quote:

Orijinalden alıntı: dj_burak351

Hocam s.a öncelikle...ben bu konuda cahilim biraz ama size soruyum...İstediğim şey mümkün mü bilmiyorum. 1-Evde çanak uydu vb hiçbir şey yok. 2-Ayrıca evde internette yok.

Bende küçükken sıcak kar yağsın istiyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: redbloodedman

komik olan odtülü birisinin 94lü bir çocuğa kendini ispatlamaya çalışması neyse hayırlı satışlar hocam ben gittigidiyordan 2 saat içinde 49,90 a sattım aynını. Bence farklı yollar dene bu forumda bu kart gitmiyor kıymeti bilinmiyor yani. ilanı kopyalabilirsin.http://urun.gittigidiyor.com/Skystar-2-2-6D-Dijital-Tv-Karti_W0QQidZZ43832248

BAŞKA YOL SONUÇ VERDİ 45TLDEN SATILDI . DONANIM HABER 2. EL BAYA YAVAŞLAMIŞ GİBİ

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.