Sigorta- Kaza sonucu benden ödeme istiyor
Ağusto ayında bir kazaya karıştım , karşı taraf aracı yaptırdı benimnde sigortam imm yle beraber 350k ödemiş, ama bugün Magdeburg kasko avukatı olduğunu iddaa eden biri beni aradı ve ekspertiz raporunu atarak tutaran 500k olduğunu sigortanın 350 ödediğini geriye 150 kaldığını söyledi, şirketin ibanını atarak ödeme istedi ilk başta dolandırıcı sandım ama eks. rp vs atınca teyit ettirdim doğru olma ihtimali de yüksek, sorum şu
- Olay doğru olsa bile bu durum bana yazılı olarak tebliğ edilmesi gerekmez mi ?
- Madeburg kasko şirketi değilde beni neden direkt avukat arayıp para istiyor ?
- M. Şirketi arayıp sordum, ekspertiz rp 500k olduğunu söylediler avukatın ekspertiz raporu ile tutuyor numaralar.
- Bana yapılan işlemleri fatura vs her şeyini atmaları yazılı olarak istemeleri gerekmez mi resmi bir kanaldan tebliğ edilmesinin gerektiğini düşünüyorum.
Nasıl bir yol izlemeyelim tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
Arkadaşlar herkese iyi günler, sizlerin desteğine ihtiyacım var arabamı arkadaşıma satacağım ama fiyat konusunda ne diceğim kararsızlık yaşıyorum sizlerin yorumlarını bekliyorum. Herkese teşekkürler şimdiden.
Özellikler
Ford Fiesta 2012 model 1.25 benzin lpg TREND Paket
Araç rengi Beyazdır.
180.000 km
20.000 tramer kaydı vardır.
Aracın şoför tarafından bir kazası var. Kaput, çamurluk, şoför kapısı değişti. Sol arka kapı boyalı. Diğer yerler orijinal.
Şasiler orijinal, sol ön cam üst direği boya ve işlemli
Airbaglar kazadan dolayı açtı, hepsi tekrar yenilendi airbagler takıldı.(2025 yılı)
Aracın genel görünümü diri, boyası temizdir, görüntü olarak göze hoş gelmeyen bir durum yoktur.
Araç motor performans test sonucu %83 civarıdır.
Lpg tankı 2023 yılında değişmiştir. ( 10 yıl kullanım süresi var)
144.000 km den beri araç bende, performansından gayet memnunum, çekiş gücü iyi, yakıtı güzel, araç bana hiç bir sıkıntı vs. yaşatmadı. Periyodik bakımları zamanında yapılmıştır. Durduk yere herhangi bir sanayi masrafı açmamıştır.
|
|
GİRESUN ÜNİVERSİTESİ >>>
|
|
|
|
|
|
| Ne Mutlu Türküm Diyene! |
| Ne Mutlu Türküm Diyene! |
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 325
İkinci El Bölümü Mesajları: 192
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 214)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
1 Yanıt
0