Şimdi Ara

Skor taraftarı olmaya karar verdim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler.AP döneminden beri hep ızdırap çekip duruyoruz.Tabi bunun bir de öncesi var.Arada 1 2 yıl sefa sürüyoruz sonrası hep cefa.

Maçın 20küsur dakikasında Burak bir pozisyonu hiç etti.O an böyle bir karar aldım.Ne gerecem lan kendimi dedim.Burak maçı katletsin biz kahrolalım.

Şuan Everton Chelsea maçını izliyorum.Rahatım.

Çocukken Çelsiliydim zaten ben.

• Tamam artık Chelsea forumlarına yaz
  • En güzeli Premier lig izlemek. ohh mis. Kalite kokuyor herşey.
  • Hocam top burakin ayagina deydimi ben gormedimde. Lanet olsun burakada burakin sozlesmesini uzatip maasina zam yapanada. Yazik gercekten cok yazik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • La hocam demeyin şuna çocuk la bu.Konu dışına bakıyorum buraya bakıyorum,troll saçma çocukça mesajlat atıyor.Kaale almayın şunu.
  • Sampiyon olsakta bu yabanci sorununun duzelmesi lazim
    Burakla Selcukla Veyselle olmaz bu adamlarin su anki performanslariyla yeri anadolu kulupleridir

Neden Semih yerine yabanci aramiyoruz ? Cunku adam oynuyor yerine Vidic gelse deseler valla istemezdim
    İşte sorun burada Burak Selcuk gibiler aldiginin hakkini veremiyor yazik diyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devre arası olunca Chelsea maçını açtım. Oyun durmuyor, hakem zırt pırt çalmıyor mis gibi seri oyun. Futbolcular da kaliteli olunca... Biz de Selçuk İnan'ın geri paslarını izleyelim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Keko olmaya karar verdim
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Sampiyon olsakta bu yabanci sorununun duzelmesi lazim
    Burakla Selcukla Veyselle olmaz bu adamlarin su anki performanslariyla yeri anadolu kulupleridir

Neden Semih yerine yabanci aramiyoruz ? Cunku adam oynuyor yerine Vidic gelse deseler valla istemezdim
    İşte sorun burada Burak Selcuk gibiler aldiginin hakkini veremiyor yazik diyorum

Yahu hacı futbol oynayıp yenilsek bir şey demeyeceğim.

Maçın özeti:Muslera Semih'e Semih Chedjou'ya o Melo'ya Melo Selçuk'a Selçuk'tan gereksiz aksiyonlar sonunda baktı olmuyor dön Chedjou'ya oda ya topu şişiriyor ya Semih ya da Muslera'ya dönüyor.Yemin ediyorum ızdırap gibi maç oluyor yahu.
  • İyi karar, bizden uzak dur da
  • qral laflarımı tek tek yedirdi bana.Off ne manyaq morardım öyle.
  • Noldu bu akşam maç mı var, ne var?

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhan_28

Noldu bu akşam maç mı var, ne var?

Valla maça benzeyen bir şey varda ne olduğunu çözemedik.Melo Burak'a pas atıyor.Burak yardırıp gitmesi yerde bekleyip qankası Xelçuk'a pas atıyor o Chedjou'ya dönüyor felan.Everton Chelsea maçını da izliyorum da bu maçtan sonra bende anlam kargaşası oluştu.

O maçsa bu ne bu maçsa o ne diyorum.Ama Ligtv de bir şeyler var.Ondan eminim.En azından GS formasını ve Bruma'yı seçebiliyorum.
  • Ulan sen kimsin ne önemin var ki!
    Varsın tutma takımı senin gibiler yüzünden bize başarı taraftarı diyorlar zaten.
    Hadi abim Galatasaray'ın adını ağızına alma!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cimbom old boys

Ulan sen kimsin ne önemin var ki!
    Varsın tutma takımı senin gibiler yüzünden bize başarı taraftarı diyorlar zaten.
    Hadi abim Galatasaray'ın adını ağızına alma!

Nick mesaj uyumu knk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

qral laflarımı tek tek yedirdi bana.Off ne manyaq morardım öyle.

kimse bişey yazmadan q harfini falan kullanarak kendini sağlama almaya çalışmışsın ama olmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fharmades

quote:

kimse bişey yazmadan q harfini falan kullanarak kendini sağlama almaya çalışmışsın ama olmamış.

Evet Burak bütün maç harika oynadı da adam gol attı hadi övelim Burak 10 numara topcu diye.

Cidden sanırım Skor Taraftarı olmak emek gerektiren bir durum.Geçen hafta Yekta'ya ağza alınmayacak hakaretler edenler, 2lig topcusu bile olamaz diyenler ne hikmetse bir asistle Yekta 10 numara adamdır Selçuk gibi trip atmaz topunu oynar edebiyatı yapıyor.

Maalesef ben yapamayacağım böyle şeyler.Burak bu sezon 50 gol atsa da fikrim değişmeyecek.Atakları bu maçta da katletti.Kendinizi kandıracaksanız devam edin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fharmades

quote:

Evet Burak bütün maç harika oynadı da adam gol attı hadi övelim Burak 10 numara topcu diye.

Cidden sanırım Skor Taraftarı olmak emek gerektiren bir durum.Geçen hafta Yekta'ya ağza alınmayacak hakaretler edenler, 2lig topcusu bile olamaz diyenler ne hikmetse bir asistle Yekta 10 numara adamdır Selçuk gibi trip atmaz topunu oynar edebiyatı yapıyor.

Maalesef ben yapamayacağım böyle şeyler.Burak bu sezon 50 gol atsa da fikrim değişmeyecek.Atakları bu maçta da katletti.Kendinizi kandıracaksanız devam edin.

Forvete Burak'i kesecek bir transfer yapilmasi gerektigi konusunda tum forum hem fikirdir diye dusunuyorum. Burak'in eksiklerinin biz de farkindayiz. Forvet gelmezse ne olacak peki? Biraz destek olun topcunuza, sahip cikin. Keza Burak bugun daha iyi bir goruntu cizdi. Burada Burak soyle Burak boyle demenin bir manasi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: JasonNewsted
    .

Zaten milletin tepkisi ona.Forumda ironiden anlayamayacak kadar iqsu yüksek, zeki arkadaşlar olduğu için olay başka yönlere çekiliyor.

Son 3 gün kalmış.Kimi getireceksin forvete ? Son günlerde alıp iyi transfer diyebileceğin 2 isim var.Bruma ve Misimovic ki ikisi de takımdan ayrılmak istiyordu.

Kimi alacaksın şimdi ? Aldığın adamın değeri 3se 5e verirler bu dakikadan sonra.Oda aradığın adam olmaz.
  • Demba Ba'yi getirebilsek iyiydi. Adam Besiktas'in cehresini degistirdi resmen.

• Ustteki mesaj sana mentioni unuttum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.