Şimdi Ara

Skolyoz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konumu takip edenlerin bildikleri uzere 1.5 aydir insanity yapiyorum ve vucudum acisindan cok guzel sonuclar aldim. Fakat sirtimda azda olsa agrilar baslamisti. Bugun fizik tedaviye gittim ve 13 derece skolyoz belirlendi. Doktor sporu birakmami tavsiye ediyor.
    Ben daha tam olarak istedigim vucuda sahip degilim ve sporu birakmak istemiyorum. Insanity bitmesine 2 hafta kaldi ve ardindan p00x dusunuyordum. Sizce ne yapmaliyim ? Beli ve sirti kullanmadan nasil gelisim saglayacagim, kosu bandinda kosarakmi ? Kafam cok karisik bu konuda onerilerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tam ihtiyacın olan vücuda sahip olsan da sporu bırakınca o vücut senden gidecek... spor doktoruna gidebilirsin belki.
    bunun yanında belki yüzme deneyebilirsin. en azından sırttaki gerilimi alır diye düşünüyorum. ayrıca googleda detaylı bir araştırma yap. özellikle hastalığın ingilizce karşılığını öğrenip. Diğer yandan salonda makineler ile çalışabilirsin gibime geliyor. Normalde makineler ile çalışmaya karşı olsam da senin durumda makineler elzem gözüküyor.
  • Her hafta sonu yuzmeye gidiyorum. Profesyonel trainer yardimi dusunuyordum , simdi ne yapacagimi bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı doktorlara da danışmayı düşün bence.Çünkü ciddi bir olay ve ilerleme durumu da var bildiğim kadarıyla.İstediğim vücudu yapacağım derken çok daha kötü durumlara gelebilirsin.Şakaya gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uohk061_TS

Farklı doktorlara da danışmayı düşün bence.Çünkü ciddi bir olay ve ilerleme durumu da var bildiğim kadarıyla.İstediğim vücudu yapacağım derken çok daha kötü durumlara gelebilirsin.Şakaya gelmez.

Yarın farklı bir doktora daha gideceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DganC.

Konumu takip edenlerin bildikleri uzere 1.5 aydir insanity yapiyorum ve vucudum acisindan cok guzel sonuclar aldim. Fakat sirtimda azda olsa agrilar baslamisti. Bugun fizik tedaviye gittim ve 13 derece skolyoz belirlendi. Doktor sporu birakmami tavsiye ediyor.
    Ben daha tam olarak istedigim vucuda sahip degilim ve sporu birakmak istemiyorum. Insanity bitmesine 2 hafta kaldi ve ardindan p00x dusunuyordum. Sizce ne yapmaliyim ? Beli ve sirti kullanmadan nasil gelisim saglayacagim, kosu bandinda kosarakmi ? Kafam cok karisik bu konuda onerilerinizi bekliyorum.

Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

quote:

Konumu takip edenlerin bildikleri uzere 1.5 aydir insanity yapiyorum ve vucudum acisindan cok guzel sonuclar aldim. Fakat sirtimda azda olsa agrilar baslamisti. Bugun fizik tedaviye gittim ve 13 derece skolyoz belirlendi. Doktor sporu birakmami tavsiye ediyor.

Geçmiş olsun

teşekkür ederim. Paleo cafe sitesinden danışmanlık alıcam. Spor aksatıyorum bari Dieti sıkı tutmayım.

Sizin nasıl gidiyor ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skolyoz Egzersizleri?
    6 yıl önce açıldı
    Skolyoz grafisi
    7 ay önce açıldı
    Skolyoz Grafisi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun,Bende de boyun düzleşmesi var, servikal distoni.Hala spora başlayamadım boştayım başladığımda göbeği eritmenin yanında ilk hedefim bunu düzeltmek olacak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

quote:

Geçmiş olsun

teşekkür ederim. Paleo cafe sitesinden danışmanlık alıcam. Spor aksatıyorum bari Dieti sıkı tutmayım.

Sizin nasıl gidiyor ?

1 haftadır p90x i bırakmak zorunda kaldım vizelerden ötürü, ketojenik besleniyorum halen karb - up yapmadım halen bilmiyorum yapsam mı diye düşünüyorum

• allah allah neden skolyoz oluyor ki ters mi duruyorsun cozemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: omsima

allah allah neden skolyoz oluyor ki ters mi duruyorsun cozemedim

Özetle :
     Skolyoz..

Bende de şöyle bir şey var şerefsizim beynimin bütün ağırlığını boynumda hissediyorum.

Skolyoz..

Düzelir umuduyla yüzmeye başlıyorum ve özel iki ağırlık hareketini yapıcam.

• gecmis olsun bayan bir arkadasim ameliyatini olmustu nasil anladiniz sizde oldugunu?

bakinica bariz belli oluyomu
  • Hayır belli olmuyor. Spordan sonra sırtm hafif ağrıdığı için doktora gittiğimde öğrendim
  • aynı şey benım ıcınde gecerlı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.