Şimdi Ara

Skol sarhoş eder mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gittiğim yerde utangaçlığım yüzünden içmeye karar verdim içip gideceğim ama hani şu skollar var ya 4tl lik olanlar onlar sarhoş eder mi ? sarhoş derken yarı sarhoş böyle tam donanımlı ayyaş değil biraz kafa dağıtsın yani utanma duygum gitsin sosyal olum yeter bana
    dini boyutunuda dşündüm çok kötü ama yapacak bir şey yok

• Skol meyve suyu gibidir hiçbirşey yapmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasqutin

Skol meyve suyu gibidir hiçbirşey yapmaz.

Peki önerebileceğin bir şey var mı ? böyle hafif sarhoşluk etkisi verecek yani yolda düz yürüyebileceğim davranışlarımda normal olacak ama sadece utangaçlığı yenmek istiyorum :)
  • 3 tane extra çak iyi gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyalman

quote:

Orijinalden alıntı: Rasqutin

Skol meyve suyu gibidir hiçbirşey yapmaz.

Peki önerebileceğin bir şey var mı ? böyle hafif sarhoşluk etkisi verecek yani yolda düz yürüyebileceğim davranışlarımda normal olacak ama sadece utangaçlığı yenmek istiyorum :)

3-4 kutu carlsberg iç , yapar
  • Bünyeye göre değişir.2 tane extra dediğin şekle sokar seni sanırım.Ama dediğim gibi herkesde aynı etkiyi yapmıyor.Bana sorsa biraya hiç bulaşma derim.10 cl lik Sobieski Vodka al tamamdır.9 lira idi en son aldığımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghost&Roach

3 tane extra çak iyi gider

.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 bira çakırkeyif yapar mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar benim bünyem çok zayıf en ufak şeyde gidiyorum o yüzden skolu sordum
  • Vodka + Bira , 1-2 bardak iç. Vodka miktarını az tutup birazda Enerji ekleyebilirsin. Güzel olur , amacınıda gerçekleştirmiş olursun.
  • skol kadar iğrenç birşey yok.

bi tane küçük istanblue al. onu iç. tamamdır.
  • ya şimdi şundan korkuyorum tamam içerim ama bu sefer yürüyüşüm bozulur dengem bozulur falan çünkü bünyem gerçekten çok zayıf
  • bünyen zayıfsa 1 extra veya dark iç yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArjesT -- 27 Ağustos 2010; 13:59:48 >
  • Paran varsa jack deniels+ülker golden çikolata,yoksa kırmızı tubarg-efes extra yanına da kaju fıstığı.
  • arkadaş o bu değilde bira acayip göbek yapıyor ya.2 kutu içiyorum üçüncüsünü içemiyorum göbek şişiyor anasını satayım.Tıkanıp kalıyoru m.
  • dini boyutunu düşünürken bulunduğumuz ayın ramazan ayı oldugunu da dusunmussundur inş. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: #1085;a#1082;an

dini boyutunu düşünürken bulunduğumuz ayın ramazan ayı oldugunu da dusunmussundur inş. ?

bunu biliyorum ve kafam gerçekten çok karışık
    bütün gün namaz kılıp tövbe etmeyi düşünüyorum
  • quote:

dini boyutunu düşünürken bulunduğumuz ayın ramazan ayı oldugunu da dusunmussundur inş. ?

Ramazan olunca günah point le beraber sarhoşluğun etkisi de x3 oluyo kanka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roofie Casanova -- 27 Ağustos 2010; 14:03:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -bullshit-

quote:

Ramazan olunca günah point le beraber sarhoşluğun etkisi de x3 oluyo kanka

senin gibi birinin anlamıcagını biliyordum zaten. şimdi git ve bi bira daha aç

bence içme arkadaşım. gerçekten içmeye değer birşey değil. hayatımda 2 defa içtim ikisindede içtigime pişmanım hem tad olarak hem sonrasında bıraktıgı etkisi olsun İĞRENÇ

• quote:

senin gibi birinin anlamıcagını biliyordum zaten. şimdi git ve bi bira daha aç

Hadi gidin ve bir ayakkabı daha alın!
    @Mjollnir
    Dinsizden halliceyiz toprağım
  • Çabuk kafa yapması için Vodka + Bira
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.