Şimdi Ara

Skoda yeti mi, opel mokka mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • özellikle iki aracı da bilenler fikirlerini yazarsa sevinirim.

• yakıt tüketimi ve iç genişliği ferahlık konularında skoda ezer ( 1.6 TDI ise)

mokkanın tek üstünlüğü tipinin daha havalı olması. 1.4 T urbo benzinli motor çok yakar, dizeli ise 1.7 olduğu için çok pahalı. arka koltukları çok dar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syntor

yakıt tüketimi ve iç genişliği ferahlık konularında skoda ezer ( 1.6 TDI ise)

mokkanın tek üstünlüğü tipinin daha havalı olması. 1.4 T urbo benzinli motor çok yakar, dizeli ise 1.7 olduğu için çok pahalı. arka koltukları çok dar.

yılda en fazla 8-10 bin km yol yapıyorum o nedenle benzinli alacağım.
    benzinli seçenekler için 1,4 motorda yeti 122 mokka 140 hp güç üretiyor. dolayısıyla mokka benzinlide de mi daha çok yakar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chairman of the board

quote:

Orijinalden alıntı: syntor

yakıt tüketimi ve iç genişliği ferahlık konularında skoda ezer ( 1.6 TDI ise)

yılda en fazla 8-10 bin km yol yapıyorum o nedenle benzinli alacağım.
    benzinli seçenekler için 1,4 motorda yeti 122 mokka 140 hp güç üretiyor. dolayısıyla mokka benzinlide de mi daha çok yakar ?

yeti şehir içi katalog değeri 8.1 , mokka ise 8.7.
    0-100 değerinde de yeti az da olsa önde. ama ben olsam skodanın benzinli aracını almazdım.

en ucuz otomatik 1.4 mokka 69.650 tl, ben olsam 8-10 bin km bile gezecek olsam dizel otomatik yeti ambition alırdım 69.900 TL ye. dizel araçlar satarken de avantajlı. hele az km de ise çok iyi fiyatlara satarsın.

ha illa benzinli alacağım diyorsan mokkaya o parayı vereceğine Subaru XV CVT veya Nissan Qashqai 1.2 benzinli veya Suzuki S-Cross 1.6 CVT alırdım. bunların her üçü de hem opelden hem skodadan daha tasarruflu araçlardır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel mokka mi opel astra mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Kia Cerato mı Hyundai i30 mu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.