< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SKODA YETI KULUBU (233. sayfa)
-
-
Düşük km li ve bakımlı olduktan sonra yaş pek önemli değil bence. Fiyat performans olarak eğer en donanımlı modeli alırsanız mantıklı. Aynı fiyata bu tarz bir araç varsa onu da tercih edebilirsiniz.
Yeti de bir kaç kronik sorun dışında can sıkacak bir durum yaşanmıyor.
DSG tüm VAG grubu araçlarda olduğu kadar sıkıntılı ama zamanında bakım ve uygun kullanım ile bu süreci uzatmak mümkün.
1,2 TSI dışında 1,4 TSI ve 1,6 TDI motorlar mevcut.
1,6 TDI az yakıyor fakat uzun yolda şehir içi kullanım için pek tavsiye etmem yakıt, DPF ve EGR sorunları yüzünden doğal olarak tüm dizellerde yaşanan bir durum.
Ben 1,4 TSI DSG kullanıyorum ve çok memnunum 1,2 motor da performans olarak iyi fakat bir kaç sorunu var. Hepsi çözülecek durumlar ama ister istemez bir maliyeti var.
Elegance donanım her yönden tatmin eder. Cam tavan pek tavsiye etmem su alma ve perde sorunları yaşanıyor nadir de olsa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İZMİR ---- ŞKODA Yeti 2013 1,4 TSİ DSG Elegance ---- NİSSAN Micra 2004 1,2 Tekna ---- Renault Twingo 1999 1,2 Alize
-
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
2012 1.6 TDI Ambition modelini yarın devralacağız. Güncel geri görüşlü multimedia ekran tavsiyelerine açığım. Hazır soket olursa kendim montajlarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Facede Skoda Yeti Türkiye grubuna girin orada satanlar var veya kullanan tavsiyesi alabilirsiniz.
_____________________________ İZMİR ---- ŞKODA Yeti 2013 1,4 TSİ DSG Elegance ---- NİSSAN Micra 2004 1,2 Tekna ---- Renault Twingo 1999 1,2 Alize
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt