Şimdi Ara

SKODA YETİ 1.2 TSİ DSG Mİ HONDA JAZZ 1.4 CVT Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
7.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    artık benim için önemli olan yakıt tüketimi az da olsa performans
    bu iki araçta da fabrika verilerini yakalar mıyım siz neyi tavsiye edersiniz

Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma... Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini doğru sanma...Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez...Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez... Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun... Bir insanı küçümsemek akılsızlık, çok büyük görmekte korkaklıktır... Cesaret akıldan gelirse cesarettir, bilgisizlikten gelirse cehalettir...
  • cvt şanzımanı nissan juke da kullandım gayet başarılı
    arkadaşlar bazen şeytan dürtüyor al bir 2007 toyota rav4 lpg tak
    hem suv kullanmış olursun hem de lpg ile doya doya dolaşırsın

Orijinalden alıntı: asandra

arkadaşlar 3 kişilik bir aileyiz
    artık benim için önemli olan yakıt tüketimi az da olsa performans
    bu iki araçta da fabrika verilerini yakalar mıyım siz neyi tavsiye edersiniz

Jazz'da yakalarsınız ama yeti'yi bilmem.
    jazz manuel aracım var ş.içi 6.3'lerde geziyor.
    2015 Kia Rio 1.25 Concept
  • skoda yeti fazla tutulmadı galiba

Orijinalden alıntı: last_legant

Kesinlikle cvt şanzumanı tavsiye etmem. Alanının en iyisi vw grubun otomatik vitesi dsg başlı başına bir seçim yaptırır. CVT den uzak durmanız benim tavsiyemdir.

Kesinlikle Cvt şanzumanı tavsiye ederim.

Hem de Honda Cvt.

Alanında en iyisi.

Gücünüz yetiyorsa daha geniş iç hacmi ve yerden daha yüksek yapısıyla Yeti daha keyifli bir araç olacaktır.

Ama yakıt tüketiminde ve cam tavanıyla donanımda Jazz öne çıkar.

If you can't afford a new German car, then you definitely can't afford a used one.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arada 13.000 TL civarı fark var..
    Ayrıca 53.000 TL verdiğin Yeti'de dijital klima, cruise control bile yok..
    Bu fiyata Yeti alınacak bir araba değil.
  • Yakıt tüketimi bakımından yetiyle o değerleri yakalayamazsın şehiriçinde, yine yetiye lpg takmak imkansız şuan (doğru dürüst tam lpg ile çalışan bir sistem),

yakıt bakımından üzebilir yeti kısaca, jazz 40000 liralık en donanımlı fiyatıyla iç hacmi ve bagajı ile bir aileye yeter, yeti macera aramak isteyen 20000 lira daha ekstra parası olan biri için tercih sebebi olabilir ve ilginçtir yetinin bagajı jazz dan daha küçük

kıyas olmayacak iki araba aslında ama madem ikisi arasında kaldınız jazz alın yıllarca tepe tepe kullanın gık demez...

Honda Jazz CVT
    Şehir içi (lt) 6,6
    Şehir dışı (lt) 4,8
    Birleşik (lt) 5,5

Skoda Yeti DSG
    Şehiriçi (lt / 100 km) 8,0
    Şehirlerarası (lt / 100 km) 5,8
    Ortalama (lt / 100 km) 6,6

Bir aracın en çok şehiriçi kullanıldığı düşünüldüğünde arada kafadan 1.5 lt yakıt farkı var, ve skoda pratikte biraz daha fazla yakar şehiriçinde...

7 yıl skoda fabia kullandım bundan emin olabilirsiniz tecrübe ettim yani yakıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McManamann -- 24 Ağustos 2011; 14:48:36 >

• yeti çok iyi bi araç ama tipsiz ticari araçlara benziyor.

tipini beğendikten sonra neden olmasın.

dizel fiesta alın yakıt tüketimi ve performans açısından sorun yaşamazsınız bu ikisinide boşverin.

ama sanırım otomatik araç bakıyorsunuz.

otomatik fiesta 8,9 5,2 6,6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 24 Ağustos 2011; 14:53:37 >
  • En mantıklı seçim rav4 gibi geldi bana

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-extra-modeli-full-full-2007-rav4-54082320/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Losangelos -- 24 Ağustos 2011; 15:46:53 >
  • Bu iki seçenek arasında Jazz daha akılcı bir tercih olacaktır diye düşünüyorum. Ancaki saçma bir öneri olacak ama Yeti seçeneği yerine Fiorino Emotion Dualogic modeline de bakabilirsiniz. En azından dizel ve kayar kapıları sayesinde kullanımı çok pratik. Tek dezavantajı ticari araç olması .

yeti, hem dsg sanziman olarak daha basarili hem de ic hacim genislik ve esneklik acisindan daha rahat. yeti yi yerden biraz daha yuksek wagon araç gibi dusunebilirsiniz.
    jazz ise yakit tuketimi acisindan basarilidir fakat bagaj ve hacim konusunda sizi uzebilir. beklentileriniz onemli...bir de yeti guvenlik acisindan jazz a gore daha basarilidir.

ancak unutmayin tarz olarak cok farklilar.

her ikisinide kullandim. bilginiz olsun.
    in money we trust!
  • Jazz bir miiktar kola kutusu efekti yaratıyor kişide.

Ayrıca yeti motor ve şanzımanın canlılığı açısından mukayese edilecek ancak oldukça geride kalacak bir yapıya sahip.

İlk jazz ın bildin yaptığı 100000km testinde cvt şanzıman 50000km civarında komple değişmiş testin sonundaysa daha 10000km ancak gider gibi bir ibarede de montaj sonunda yazıya eklenmiş.

Ayrıca cvt olmayan bir canlılığı insana yaşatıyor vede hzlanma etkisi fazlasıyla garip ki en iyi yan sanayicilerde işin içinde olsa cvt firmalar için çok ucuz olsada kullanıcılar için oldukça pahalı bir arıza ihtimalini araç sahibinin kucağında bekletiyor.Çelik kayış hep problem ve performans smg ye oranla oldukça düşüyor ki bu şanzımanlara biraz haksızlık ediliyor.

Yeti ise tüm özellikleriyle oldukça iyi bir araç ancak bana göre tek gereken 17inç jantın kullanılması ki o zaman tüm orantısı yerine geliyor,birde kapuçino beji aracı çok şık yapıyor.

Jazz ise bu sınıfta dizel motoruyla hemen hemen tüm şansını gözümde kaybediyor ancak honda logosuna istinaden listede yer alsada fyatı işin içine girince en alta iniveriyor.

• scoda yeti diyenlerin %99u eminim skoda yeti almazlar. O fiyata ne arabalar var, skoda ne yahu. Kendini ne kadar geliştirse de ikinci eli yerlerde.
    Fiyatına göre jazz çoook daha iyi bence.
    Ayrıca audi a3 45bin lira diye konu vardı. Öyle ise audi a3 diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tergener

Bu iki seçenek arasında Jazz daha akılcı bir tercih olacaktır diye düşünüyorum. Ancaki saçma bir öneri olacak ama Yeti seçeneği yerine Fiorino Emotion Dualogic modeline de bakabilirsiniz. En azından dizel ve kayar kapıları sayesinde kullanımı çok pratik. Tek dezavantajı ticari araç olması .

hocam binek şeklinde de alınabiliyor fiorino

Punto Evo 1.3 Mjet 75 :) HP Active+ Hibrit Turbo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.