Şimdi Ara

Skoda SuperB 2.0 TDİ DSG 170 HP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Şanlıurfa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2011 Model Skoda SuperB Elegance 2.0 TDİ DSG 170 HP aracımı satıyorum.

Aracın en full donanımı olan Elegance versiyonuna ek olan Opsiyonel donanımlar ve fiyatları.

(Aşağıdaki donanım seçenekleri aracın en full donanımı olan Elegance versiyonunda bulunmamaktadır.

Dokuma halı paspaslara entegre ayak dayama yükseltisi: 550 TL

Isıtmalı ön ve arka koltuklar: 2000 TL

B sütunundan itibaren koyu arka camlar: 950 TL

Isıtmalı ön cam suyu püskürtücüleri: 150 TL

Ses Sistemi (10 hoparlör ve dijital ekolayzır): 1450 TL

Arka yan hava yastıkları: 1350 TL

Diz havayastığı: 1000 TL (Araçta ek olarak hava yastıkları mevcuttur)

Elektrikli solar sunroof: 4600 TL

(Elektrikli solar sunroof (Yaz aylarında aracın çalışmadığı zamanlarda, güneşten aldığı enerji ile aracın içi otomatik olarak havalandırılır)

18’’ Luna Alaşım Jantlar : 1350 TL (Jantın 18 İNÇ olması viraj hakimiyeti ve yol tutuşunu çok arttırmaktadır)

KESSY Anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi: 1450 TL

(Aracı açmak, çalıştırmak için anahtarın cebinizde olması yeterli. Araçta anahtarsız çalıştırma ve giriş sistemi mevcuttur. Araca yaklaşıp elinizi kapı koluna yaklaştırdığınızda aracın kapıları otomatik olarak açılmaktadır)

Glamour tam deri döşeme: 5300 TL

(Aracın deri koltukları Suni deri değildir)

Colombus navigasyon ve dvd sistemi: 5800 TL

Şanlıurfa

(Daha nasıl ayrıntı vereyim DH)

Ayrıntılı bilgi ve fotoğraflar;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-skoda-superb-elegance-2-0-tdi-170-hp-dsg-bu-arac-cok-farkli-94627228/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazeteci63 -- 31 Temmuz 2012; 3:19:56 >

• 4*4 değilmi ?
  • yanlış anlamayın buna 110 verene kadar 20 eklerim 320 i bmw alırım.arabanız full donanım anlıyorum ama maalesef satarken çoğu görülmez.bence fiyatı 90.000 tl civarına çekin .belki o zaman gider.aklınıza başka bir şey gelmesin.benimde içini kendi yaptığım 280 metre kare dubleks evim var.mütaahitten kaba inşaat aldım.ama değeri mütaahitin yaptığı dubleksler kadar ancak.sonradan yapılan ektralar ve araç alırken yapılan ilave donanımlar ın çoğu gözükmüyor. saygılar...
  • Çok özel değilse neden sattığınızı sorabilir miyim?Araç gerçekten muhteşem duruyor özelliklle koltukları çok hoşuma gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba63

Vereceğiniz 2.el araç ilanlarında aracın bulunduğu ili belirmek ve araç hakkında detay bilgiyi konu içinde vermek mecburi hale getirilmiştir.
    Bundan sonra verilecek ve aracın bulunduğu ili ve detay bilgiyi içermeyen ilanlar ilk uyarıyı mütakip silinecektir.
    Sadece link içeren mesajlar uyarı yapıldığı halde düzeltilmemesi durumunda silinecektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erceylan

yanlış anlamayın buna 110 verene kadar 20 eklerim 320 i bmw alırım.arabanız full donanım anlıyorum ama maalesef satarken çoğu görülmez.bence fiyatı 90.000 tl civarına çekin .belki o zaman gider.aklınıza başka bir şey gelmesin.benimde içini kendi yaptığım 280 metre kare dubleks evim var.mütaahitten kaba inşaat aldım.ama değeri mütaahitin yaptığı dubleksler kadar ancak.sonradan yapılan ektralar ve araç alırken yapılan ilave donanımlar ın çoğu gözükmüyor. saygılar...

Bende bu aracı aldığımda 30 bin tl param olsaydı Bmw 5.20 D alırdım 3 değil yanlız :)..Ben markaya değil, rahatlığa para verenlerdenim...İlla Bmw olacak diye konfordan genişlikten ödün veremem...
    Bana getirin Bmw 3.20i yi bırakın 3.20D yi getirin bundan fiyatı 50 milyarda fazla olsun ben almam...Tabut gibi araba. Aile kullanımına uygun değil..Belki bekar olunca tek binilebilir..
    Hani Bahsettiğiniz 20 bin tl az bir para değil :)...Açın Ford Mondeo, Opel İnsingia, Vw Passat araçların bu donanımda olanları, hepsi aynı fiyattır.
    Ev alacağım için satıyorum. Hiç acelem yok, körü körüne çok zarar etmeye hiç niyetim yok :)...

• quote:

Orijinalden alıntı: xmiralay

4*4 değilmi ?

Hayır 4*4'ün 170 HP DSG'si yok..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seat Ateca 1.4 TSI 150 PS DSG
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dibim düştü. şahane bir araç gerçekten. alacak kişiye şimdiden hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.