Şimdi Ara

skoda rapid spaceback dsg / polo dsg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Skoda rapid spaceback ve polo kullanan varsa bilgi verebilirmi. 2 arac icinde alt donanimlaarini dusunuyorum. Foyatlar ayni 55 bin. Skoda ambi.. polo confort. Ust donanimlarin fiyatlari yuksek. Cikabilsek leona bakariz.

Lutfen kullananlar yorum yazarsa sevinirim.

• kullanmadım ama alma arefesindeyim.

Skoda rapid spaceback kesinlikle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumrulordu

kullanmadım ama alma arefesindeyim.

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekizkozalak

quote:

Orijinalden alıntı: kumrulordu

kullanmadım ama alma arefesindeyim.

+1

Alıntıları Göster
    hocam buarada be 2. el az kulanılmış 1.2 tsi elegance almayı düşünüyorm muhtemelen yarın alacağım. 47-48 e temis üst donanımını almanı tavsiye ederim.
  • alacaksaniz manuelini alin.patlak sanzimanli arabaya para veripte sonradan basinizi vuracak yer ararsiniz.

• gokselelkn kullanıcısına yanıt
    polo çok küçük. biri bebek 3 kişilik aile olduğumuz halde yetmiyor, portbagaj almayı düşünüyorum. bırakın spaceback'i düz rapid bile her türlü tercih edilir poloya.
  • Ben ibiza 1.2 tsi tavsiye ederim aşağı yukarı aynı kalitede araba.
    Onun dışında otomatiğini alırken +2 sene garanti yaptırmanızda fayda var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skoda Rapid Sedan
    12 yıl önce açıldı
    VW Polo otomatik şanzuman?
    6 yıl önce açıldı
    POLO DSG
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klorf

Ben ibiza 1.2 tsi tavsiye ederim aşağı yukarı aynı kalitede araba.
    Onun dışında otomatiğini alırken +2 sene garanti yaptırmanızda fayda var
    rapid spaceback iç hacim genişliği bile yeterli daha fazla açıklamaya gerek yok
  • _SkiP_ kullanıcısına yanıt
    bende zaten dsg sorunlarından dolayı manuel almayı düşünüyorum.

mecburen 1.2 tsi alabiliyorum.
    Çünkü dizellerin hepsi dsg şanzumanlı

bu kadar dsg li ilanı görüncede insan kendine soruyor acaba dsg efsanesi bittimi diye bence sadece şekil değiştirmiş gibi geliyor.
  • manuel tsi candir ilana bakmayin bela almayin

• cevaplarınız için teşekkürler.

karar vermek zor. birkaç gün önce dizel dsg leon test ettim. bugünde spaceback dizel dsg, 1.2 tsi 110 beygir fabia dsg, polo tsi 90 beygir manuel test ettim. test araçları böyleydi.

-spaceback'in yol tutuşu gerçekten güzeldi. amortisörler sert.
    -fabia yumuşak ve pek hoşuma gitmedi. sadece motor çok iyiydi.
    -polo hem motor diğerlerinden zayıf hem iç mekan olarak dardı. ama malzeme kalitesi güzeldi.

bu 3 lü arasında spaceback daha mantıklı. malzeme sert plastikte olsa...

60 bin üstü çıkarsam leon olabilir ama sizce leonla aynı donanım / style olarak 1.2 tsi 110 beygir dsg leon mu? 1.4 tsi 125 beygir dsg spaceback mi daha mantıklı olur. 2. elde spaceback üzermi. satışı zor olurmu.

-baktıkça kafa karışıklığı oluyor. rapid sedan ve toledo bile sıcak gelmeye başladı. tam sedanda değil, liftback.

cevaplarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokselelkn -- 21 Eylül 2015; 23:42:45 >

• dymmt D kullanıcısına yanıt
    sizde var mı? imazanında görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokselelkn

sizde var mı? imazanında görünüyor.

evet rapid spaceback var şubat ayında aldım aracı bayiden uygun vermişlerdi
    araç biraz sert dediğiniz gibi bunda 45 yanak lastiklerinde etkisi yoüksek
    araçdan genel olarak memnunum sadece kapı fittillerinden gıcırtı sesi geliyordu onuda 20 liralık slikon spreyi ile çözüyorsunuz
    özellikle sormak istediğiniz bişi varsa özelden sorun cevap verebilirim
  • gokselelkn kullanıcısına yanıt
    Benim sattigim araç ta bugün sattim değişen olduğundan 1ay içerisinde sattim. Ben onu satana kadar takip ettiğim 4-5 tane 1.2 TSİ spaceback ya satıldı ya ilandan kalkti. İlanları duranlar 1.2 mpi ve 1.6 tdi dsg araçlar. Yaklaşık 5 aydır spacebacki takip etmekteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkinali52 -- 22 Eylül 2015; 0:18:28 >
    test sürüşünde hem spaceback'te hem fabia'da dediğiniz gibi fitillerden gıcırtı sesleri geliyordu, özellikle dönerken. buna takılmıştım. giderek daha çok artar rahatsız edermi diye düşünüyordum. sprey çözümü güzel oldu.
    mesajlarda kaçırmış olabilirim. aracınız benzinli mi dizelmi, dsg mi. bir sorun yaşadınız mı. 1.2 tsi 90 beygir ambition düşünüyorum normalde. sizce 1.4 125 beygir dsg spaceback ile leon 1.2 110 beygir dsg arasında ne dersiniz. tabi aynı donanım- style. fiyat artıyor ama abition / style kararı içinde önemli.
  • tabiki kısa sürede satmak istemem ama araçtan memnuniyetsizlik olursa veya satma zorunluluğumuz olursa diye düşünüyorum. spaceback 1-2 tane ancak gördüm. bu sebeple normal rapid veya toledo bile aklıma girdi.
  • quote:

test sürüşünde hem spaceback'te hem fabia'da dediğiniz gibi fitillerden gıcırtı sesleri geliyordu, özellikle dönerken. buna takılmıştım. giderek daha çok artar rahatsız edermi diye düşünüyordum. sprey çözümü güzel oldu.
    mesajlarda kaçırmış olabilirim. aracınız benzinli mi dizelmi, dsg mi. bir sorun yaşadınız mı. 1.2 tsi 90 beygir ambition düşünüyorum normalde. sizce 1.4 125 beygir dsg spaceback ile leon 1.2 110 beygir dsg arasında ne dersiniz. tabi aynı donanım- style. fiyat artıyor ama abition / style kararı içinde önemli.
    1.6 tdi dsg 143 hp chipde var araçda 15 bin km bakımına geçen hafta girdi araç

herkez gibi sizde dsgde sorun olup olmadığını soruyor ailede 8 civarında dsgli araç kullanıldı tek sorun çıkaran araç

2007 model 2.0 tdi 6 ilerinin 150 bin km de kavraması değişti onuda sorun olarak görmüyorum 6 ay önce felan oldu bu değişim

araç halen bizde sorunsuz gidiyor bir sıkıntım yok araçla

rapid leon ikileminden bende kaldım ancak trim sesinin leonda belirli bir km den sonra çok oldugundan bahsediliyordu rapidi seçtim

1.4 tsi 125 beygir yerine ikinci el sorun değilse 1.6 tdi rapid bakabilirsiniz 64 bin civarına

bilgiler için teşekkrü ederim.
  • quote:

bilgiler için teşekkrü ederim.
    uzun yıllar binerim dersen spaceback, 2. elde hızlı gitsin dersen polo
  • 1. Tercihim spaceback 1.2 tsi 90 beygir dsg. Ambition. Araci test ettim ama rampada denemedim. Birkac kisi rampada dur, kalk denemesi yapacagim.

Eger icime sinmezse 3 secenekten biri olabilir.

-leon 1.2 tsi 110 beygir dsg. Malzeme kalitesi guzel. Testinde sorun gormedim
    -toledo ve rapid 1.4 tsi 125 beygir dsg. Veya yine spaceback ayni motor. 2-6 bin tl.daha iyi fiyati var.

Fiyat olacak en iyisi spaceback.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.