Şimdi Ara

Skoda Rapid Spaceback 1.6 TDİ - manuel vites

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2011 Albea multijet aracım var. Model yükseltmek için Skoda rapid spaceback 1.6 tdi manuel vites düşünüyorum...

Sıfır almayı düşünüyorum en full versiyonu 60.000 tl civarı olacaktır.

Peşin 60000 liram yok biraz nakit gerisi kredi çekmeyi düşünüyorum. O yüzden 2.el nakit 55000 liralık araçlara bakamıyorum...

Sizce bu araçlar nasıldır ? Tavsiye eder misiniz ?

Yardım ve tavsiyelerinizi beklerim...

En fazla 60.000 tl verebiliirm oda kredi ile üzerine kesinlikle çıkamıyorum bilgilerinize...

• Hocam seat leon 1.6 tdi style donanım 59 bin lira fiyat almıştım.
    Manuel için leon gayet iyi olur bence, bir gidin bakın derim.
  • geçen hafta inceledim konsol güzel gibi gözükse de sert plastik epey kullanılmış. leon daha iyi bir seçenek olduğu kanaatindeyim. rapid de fena değil ancak sedanı tasarım olarak göze daha hoş geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakın tanıdığımız 2013 sıfırını aldı geçen sene.51.000 tl ye. siyah 1.6 tdi rapid sedan. sattığı aracıda 2007 peugeot 307 1.6hdi 110 hp. 307 den sonra yol tutuş viraj kabiliyeti tatmin etmedi.yakıt konusunda memnun.birde b sınıfı ful araç alıyorsun 51000 tl ödüyorsun arka camlar manuel
  • 2014 model ile birlikte arka camlar otomatik. Güvenlik paketi üst düzeyde. Hız sabitleme , Hill holder gibi birçok ekipman gelmiş...

Sıfır km 2014 model 1.6 TDI düz vites en fazla 60.000 tl ye araç bulamadım.

Muadil araç tavsiyelerinizi beklemekteyim.

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya hocam 60 bin bütçen var hiç mi araştırmadın Allah aşkına? Rapid spaceback nedir ya.. dizel şart değilse leon 1.4 fr 61.500 herhangi bir bayiye gidip rahatlıkla 60 bine dusurebilirsin.

• Leon 1.4 TSİ gerçekten çok güzel bir araç fakat yakıt tüketimi benzinli araç olduğu için fazlaymış forumlarda gördüğüme göre...

Ama rapid specaback 1.6 Tdi olduğu için birde manuel vites baya az tüketimi var diyorlar.

O sebepten bu araca yöneldim.

Sadece ben kullanmayacağım. Babam da kullanacağı için yakıt tüketimi fazla olmasından korktum işin açıkçası.

Sonra foruma leon 1.4 TSİ yakıt tüketimi hakkında diye konu açmayalım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skoda Rapid - Golf 6
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rapide allamei cihan olsa 60 bin TL verilmez

• casper5353 kullanıcısına yanıt
    Sizi dizel psikolojisi sarmış, o yüzden 1.2 TSI motorlu bir araç size yetse de dizel araçla karşılaştıracağınız için canınız sıkılır. 60 bin TL rapid için çok fazla. B sınıfı bir araç sonuçta. Donanımın sizi aldatmasına izin vermeyin.
  • 1.2 tsi golf bu fiyatlarda adete kurkcu dukkanidir.

• 50 bine 1.2 leon
    58 bine 1.6 tdi leon varken
    Bir alt segment araca 60 bin vermeyin hocam. Rapiddeki tdi eski nesil birde.

• Arkadaşlar şimdi internetten leonuda araştırdım. Gerçekten güzel bir araba fakat merak ettiğim bir konu var rapid 1.6 tdi motoruyla leonun motoru aynı mı ?
    Ikiside 105 hp fakat farkı var mı ?

Bugün seat bayiisine gitsem iyi olacak

Rapid sw gibi yapılmış arka koltukta oturan yolcular için diz mesafesi gayet iyimiş baya incelediğim için biliyorum.

Leon hakkında bir fikrim yok.

Yardıma devam edin arkadaşlar. Tecrübenize ihtiyacım var

• skoda rapidden coktur hp si o kesin hocam leon fr nin
  • i30 1.6 CRDi STYLE 64.200 TL Bu araç için bayileri arayıp dip fiyat isteyin.

1.3 lt. CDTI ECOTEC 95 HP Astra j enjoy active 63.000 Bu aracı 60'a alabilirsiniz.

1.6 HDİ 92 hp c4 ü 60 binin altına rahatlıkla alabilirsiniz.

Asıl tavsiyem ise

Yeni Megane HB Touch 1.5 dCi 90 bg. Bu araca ek yedek lastik + 16 jant + multimedia ve navigasyon ile 60 binin altına çok rahat alırsınız. 58 i zorlar. Navi almazsanız 55 e bile alabilirsiniz.
  • Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    +1 kia ceed eklemek istiyorum.iyi bir donanimla 60 bin tlye dolu bir arac alabilirsiniz.+ dizelve içi bana göre golf higline a bedel.bir golf sahibi olarak o aracı daha cok beğendim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacques1791 -- 8 Eylül 2014; 10:13:56 >
  • jacques1791 kullanıcısına yanıt
    Ceed i unutmuşum. Tasarım olarakta bu sınıfta en iyilerden gerçekten.
  • İ30 en iyi tercihlerden biri olacaktır fakat o style versiyondaki o ızgara iğrenç duruyor. Bu yüzden ceed daha güzel olmuş oluyor.
    Rapid fiilen bakmayın b sınıfı dandik araç.
    Leonda güzel olabilir.

• Cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum arkadaşlar...

Araçlar hakkında fazla bilgim yok oyüzden herşeyi soruyorum

Kia Ceed 1.6 crdi ---- seat leon 1.6 tdi ---- skoda rapid spaceback 1.6 tdi

Bu 3 araç arasında iç mekan hacmi bagaj hacmi en rahat ve güzel olanı hangisidir ?

Motor bakımından , yakıt , performans , servis bakım tutarı gibi unsurlar var ??

Teşekkür ediyorum....

• Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum...

Yanlız Karadeniz'e memlekete gidince 100 hp altı araçlar performansta sıkıntı çıkarıyor...

O yüzden tdi 105 hp crdi 128 hp v,s dizel 100 hp ve üstü tercih ediyorum.

• casper5353 kullanıcısına yanıt
    cee'd CONCEPT 1.6 dizel 128 hp 62.800.

Bu arabayı 60 a bırakırlarsa düşünmenize bile gerek yok diğerlerini.

Rapid zaten b segmenti. Vag a laf söyeleyince kızıyorlar ama yeni leon'la çok fazla problem yaşayan var. Forumdaki leon konusunu takip ederseniz detayları öğrenebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.