Şimdi Ara

Skoda'nın yeni konsepti : MissionL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
3.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fatih211

Önden neresi jettaya benziyor açıklarmısınız gönül gözünüzle mi baktınız

allahımm yaa hiç gülme havamda değilken bile güldümm

• quote:

Orijinalden alıntı: ruge

onlar dediğin kim göstersene dostum,sallamasyondan öte geçsen.
    bak ben zor bi tasarım değil kısa sürede yapmışlardır dedim.sen 20 saat versem yapabilir misin dedin bende daha önce yaptıklarımı gösterdim.zoruna mı gitti yoksa haksız çıkmak?yapılır yapılır hiç merak etme.ben amatörce yapabiliyosam işin ehli insanlar 15 dk da yaparlar o tasarımı hiç merak etme.dert edindin kendine ama durum bu malesef.çünkü 3 boyutlu değil ve düz çizgiler kullanılarak yapılmış tasarım burdaki.

bu konuda biraz aydınlanabilmiş, tatmin olmuşsundur umarım.bir yorum yaptın diye körü körüne savunmaya devam etmen gerekmez,gördüğün gibi olağan şeyler bazı insanlar için bunlar.

sallamasyonu yapan sensin baytarımıyım az ye çok çalış bi google taraası yap bulursun sen daha iyi bilirsin arakladığın yerleri gerççi senden büyük sallamasyonmu var 15 dakkada skoda tasarımcılarına gol atacaktın hani nerdeee rahatsızmısın sen buna tasarım mı diyosun bide insignia tavan ekleyip burnunu ekleyince tasarımmı yapmış oldun bide saldırıyor hem hadsiz hem hırsız

şurda combo fiatla ortak üretilecek haberi çıkmadan önce googlede new combo dediğinde bu ve buna benzer bir kamyon saçmalık çıkıyordu forumda konsusuda var aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazır -- 7 Eylül 2011; 23:48:21 >

•  Skoda'nın yeni konsepti : MissionL

Skoda'nın yeni konsepti : MissionL

Birebir samand çakması

Orijinalden alıntı: xmiralay

quote:

bak ben zor bi tasarım değil kısa sürede yapmışlardır dedim.sen 20 saat versem yapabilir misin dedin bende daha önce yaptıklarımı gösterdim.zoruna mı gitti yoksa haksız çıkmak?yapılır yapılır hiç merak etme.ben amatörce yapabiliyosam işin ehli insanlar 15 dk da yaparlar o tasarımı hiç merak etme.dert edindin kendine ama durum bu malesef.çünkü 3 boyutlu değil ve düz çizgiler kullanılarak yapılmış tasarım burdaki.

bu konuda biraz aydınlanabilmiş, tatmin olmuşsundur umarım.bir yorum yaptın diye körü körüne savunmaya devam etmen gerekmez,gördüğün gibi olağan şeyler bazı insanlar için bunlar.

sallamasyonu yapan sensin baytarımıyım az ye çok çalış bi google taraası yap bulursun sen daha iyi bilirsin arakladığın yerleri gerççi senden büyük sallamasyonmu var 15 dakkada skoda tasarımcılarına gol atacaktın hani nerdeee rahatsızmısın sen buna tasarım mı diyosun bide insignia tavan ekleyip burnunu ekleyince tasarımmı yapmış oldun bide saldırıyor hem hadsiz hem hırsız

şurda combo fiatla ortak üretilecek haberi çıkmadan önce googlede new combo dediğinde bu ve buna benzer bir kamyon saçmalık çıkıyordu forumda konsusuda var aslında

garaj kısmında sanal modifiye konusu var aç bak ne zaman atmışım ben o modu oraya,anladık bilginde anlayışında kıtta yol gösteriyorum bak.orda son sayfada bu resim zaten ölü topic olduğu için.yeni dobloyla alakası yok benim dediğim mesaj 1 seneden fazladır orda anlayışı kıt arkadaşım.ben yaptım diyorum saçma sapan şeyler yazıyosun hala.mesajın tarihi falan yazar köşede bi yerde ordan görebilirsin ne zaman göndermişim ben o resmi.15 dk da yapmışlardır deyince onlara gol atmış olmam ama sen bu saçma fikre her türlü kapılabilirsin.ben onlardan iyi yaparım demiyorum,onlar için çok kolay bir şey sadece anlayabiliyosan.

sen o iddia ettiğin forumları konuları bulda görelim nerden çalmışım.google de aratınca yeni combo diye benim eski mesajım çıkarsa salak durumuna düşebilirsin.bikaç sene önce öyle konu açmıştım bu tasarımı yapınca.bulamazda mal gibi kalırsan ortada mesajımdan alıntı yapmazsan görmem,ezikliğinle sen mutlu hayatına devam edersin.zoruna gitmesin onları yapabilmiş olmam okeyto?aptal gibi çalmışsın araklamışsın demeden acaba olabilir mi diye düşün,sonuçta senin kapasitenin üstünde 6 milyardan fazla insan var dünyada.(net rakam dünya nüfusu eksi 1)

• Allahım yorumlara bak çıldıriciiim samand'a benzeten var benim gözler cortu çekti mi sizce
    İntel E8400/Asus P5K SE/Asus Hd5670/3gb Kingston 800mhz ram/Seagate 320gb hdd/Asus Vento A9 Chassis//\\İntel i5 4690k/Asus z97-A/Asus gtx 760/Seasonic X-750 80+Gold/Corsair Carbide 400r/Corsair Vengeance Pro 2x4 2133mhz Red/Corsair H100i/Samsung 850Evo 250gb/Seagate Barracuda 1tb/Samsung 2232BW/Logitech g402/
  • Yeni octavia jetta çizgilerini taşıyor doğru ama tıpa tıpda benzerlik yok okadar da değil.Hem bu kadarda cellalenmeyin bana kalırsa bunlar daha olası tasarımlar.Daha çok oynanır bu tasarımlar üzerinde...
  • arkadaşlar kavga etmeyin noktayı ben koyuyorum alfa romeo 145'in aynısı olmuş ön taraf

quote:

quote:

garaj kısmında sanal modifiye konusu var aç bak ne zaman atmışım ben o modu oraya,anladık bilginde anlayışında kıtta yol gösteriyorum bak.orda son sayfada bu resim zaten ölü topic olduğu için.yeni dobloyla alakası yok benim dediğim mesaj 1 seneden fazladır orda anlayışı kıt arkadaşım.ben yaptım diyorum saçma sapan şeyler yazıyosun hala.mesajın tarihi falan yazar köşede bi yerde ordan görebilirsin ne zaman göndermişim ben o resmi.15 dk da yapmışlardır deyince onlara gol atmış olmam ama sen bu saçma fikre her türlü kapılabilirsin.ben onlardan iyi yaparım demiyorum,onlar için çok kolay bir şey sadece anlayabiliyosan.

sen o iddia ettiğin forumları konuları bulda görelim nerden çalmışım.google de aratınca yeni combo diye benim eski mesajım çıkarsa salak durumuna düşebilirsin.bikaç sene önce öyle konu açmıştım bu tasarımı yapınca.bulamazda mal gibi kalırsan ortada mesajımdan alıntı yapmazsan görmem,ezikliğinle sen mutlu hayatına devam edersin.zoruna gitmesin onları yapabilmiş olmam okeyto?aptal gibi çalmışsın araklamışsın demeden acaba olabilir mi diye düşün,sonuçta senin kapasitenin üstünde 6 milyardan fazla insan var dünyada.(net rakam dünya nüfusu eksi 1)

kimyasallara aran iyi olduğunu düşünüyorum şuanda verdiğin bir tasarım değil zaten mevcut yani aklı başında zeki çevik ve ahlaklı insanların tasarladıkları araçları kesip birleşiminden ibaret ben bunu sana söylüyorum sen salak gibi kaldığını farkına varamadın hala çırpınıyosun yani tasaladım deiğin iddan üzerine bazı insanların yeteneği dediğin şey kopyala yapıştırdan ibaret buna yetenekmi diyosun sen kıt aklınla bunu yani bu yolladığın kesme resimle tasarım kelimelerini aynı cümle içinde ancak kullanabildiğini görüyorum elinde bilgisayar verilen her primata bu yaptırılabilir büyüklenmen abartılı ve yersiz daha ileri bir şeyde beklemiyorum zaten sağlıklı beyin hücresine sahip sokakta bir combo ile insigniayı gören her organizma bununa tasarımım diyen arkadaşa hop der benimle es kaza aynı foruma üye olmayı başarabilmiş kıt forum üyesi.

idda senin iddan 15 dkda tasarlamışlardır dedin yani bende bu yoruma bakarak sana 290saate daha iyisini tasarlla dedim konu burdan senin çakma çalıntı kes yapıştır yaptığın resimlere getirdin seninse eğer sahip çıkıyosun ki ben bu resme yabancı forumlarda rastladığımı söyledim senden alıntı yapmış olabileceklerinide kabul ettiğim halde sen çamurlaşıyorsun yani yediremedin bir yaran var gocunuyorsun

sen hala o kes yapıştıra tasarımmı diyosun bilgisayarla yenimi tanıştın kes kopyala yapıştır mevzusunumu keşfettiğini sanıyosun bence sağda solda bunu dile getirme salak durumuna düşbilirsin. mal gibi ortalığa düşen yine sensin gördüğün üzere senin mesajlarından alıntı yapmadan verdiğim bir post yok ortada ezik çürümüş 2 beyin hücrenide burda ben harcamıyım. benim yapmak için zaman ayırmamış olmam benim için bir kayıp değilde fakat senin bu telaşın neden neden gocundun bukadar saldırganlaştın

bak senin tasarımınla bir olmaz ama beyin hücresi bile olmayan terliklerime bunu yaptırdım inanmazsın 15 sn sürmedi

edit: resim linki düzelttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazır -- 8 Eylül 2011; 0:37:39 >

• bu ne ya bu
    almanlar iyice
    cozuttu
    radaki 7 farkı
    bul desek sadece
    amblemleri olur heralde
    ben beğenmedim artık diğer markalar çizgilere
    esnetik kazandırmak için ellerinden gelen ne varsa yapıyor bu vw.
    sanki metali ikiye katlamış gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnkrsln -- 8 Eylül 2011; 2:35:51 >
    Mutluluğu Tüketimde Arayanlar, Birgün Mutluluğu da Tükettiklerinde Çaresiz Kalırlar...
    Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma... Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini doğru sanma...Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez...Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez... Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun... Bir insanı küçümsemek akılsızlık, çok büyük görmekte korkaklıktır... Cesaret akıldan gelirse cesarettir, bilgisizlikten gelirse cehalettir...
  • Bu benzetme işine iyice su kaçırdı birileri.

Yok samand'mış...

Jetta'ya ben şahsen az buçuk benzetiyorum, zaten Jetta'nın Skoda versiyonuna Octavia deniyor. Aynı platform, parçalar kullanılıyor vs...

Orijinalden alıntı: ali0671

quote:

Orijinalden alıntı: umut111907

bunu daha önce görmüştüm. önden jetta bildiğin. vw grup bunu bize niye yapıyor?

Allah rab aşkına neresi benziyor detaylı olarak anlatırmısın?
    Gözlük alma vaktim gelmiş herhalde!

bence önden andırıyor genel hatları. illaki farları, ızgarası ya da başka bir yeri bire bir aynı olmak zorunda değil. andırıyor uzun süre bakınca. ayrıca genel olarak da benzettim. ve de o gözlük esprin (!) süper, sandalyeden düştüm gülerken.

• quote:

ben diyorum çanakkale boğazı sen diyosun .... vazelin getirin.engelli arkadaşım ilk başta başka forumlardan aldın dedin.sonra benim yaptığımı görünce sıyırdı beynin konuyla alakasız şeyler yazmaya başladın.kes yapıştır olsa senin koysuğun şey gibi malca bişey olurdu.madem o kadar beceriklisin başka bi açıdan o insignianın parçalarından kes yapıştırda yap benim yaptığımın aynısını.kaç yaşındasın bilmiyorum ama zeka seviyene bakarsak böyle uzun cümleler kurabilmen başarı tebrik ederim.ama toplamda 5 kez tükürdüğünü yalattığım için sana daha fazla cvp vermeyi gereksiz buluyorum.bu kadar şey yazdık başarabildiğin tek şey ön farların insignia farı olduğunu anlayabilmek.son eklediğin resimle de tezimi doğruladın dünya nüfusu -1 literatüre girebilir,gerçekliği kanıtlandı.,benim koyduğum resimlerle şu senin eklediğin arasında bağ kurabilme yeteneğin varsa oksijensiz ortamda bile yaşayabilirsin gündüzler.hadi sana iyi saçmalamalar.kusura bakma gece gece ayarlarını bozmuşum saçmaladıkça saçmalamışsın benim yüzümden.

terbiyesizlik yapma boş testi gibi sesin çok çıkıyor tek özelliğinde bu 2 hücreyle ancak klavyeye hükmedebiliorsun oda küfür edebilecek kadar... hani bazı cins kuşlar vardır kuş beyinli oldukları halde küfür öğretilebiliyor ve öğrendikleri kelimeleri tekrar seslendirebiliyorlar düşün yani kuş beyinli oldukları halde..!
    bunların yanında okuyup algılayacak ve en azından küfürsüz edepli insani cümleler kurabilecek kadar gelişkin bir beyninin olmaması çok üzücü. ve bu özelliklerinin seni diğerlerinden yaklaşık dünya nüfüsündan birşekilde ayırdığının farkındasın fakat kendini çizginin yanlış tarafında varsayıyosun
    dünya üzerinde keşfedilmiş iki ayak üzerinde yaşayabilen herhangi bir organizma bu kadarını başarabiliyor hatta nasa uzay programlarında uzayada giden algılama ve değerlendirme yeteneğine sahip senden daha gelişkin primat türleri olduğuda biliniyor.
    bu gördüğün alındtı
    Dün; 23:33:15 da yapıldı senin içinde çok derin yaralara sebep olduğu belli nasıl bi şizorfren kişiliksen kendi hayal dünyanda kendinle dövüşüyosun
    quote:

büyüksün şampiyon demekki onlar senden (ç)alıntı yapmış

seviyesiz kelamlarına cevpa verme gereği bile duymuyorum düşün artık. 1den 5e kadar saymayı ancak bildiğine göre kendi çapını tek başına hesaplaman da ihtimal dahilinde olduğunu varsayıyorum gerçi neyi saydığında şaibeli.
    okadar basit bir kişiliğe sahipsinki küfürsüz konuşamıyorsun yanılıp adam sanıp sana her laf konuşanıda haddini bilmeden kendi türünden zannedip belki ailen yaşadığın çevre ve bizzat bünyende gördüğün özellikleri arıyosun . üstüne okumayı dahi ihmal ediyosun tabi cahillik başa bela çamur yapıyosun fakat insanların sadece senin postlarını okuduğunu varsaydığından cahil cesareti bana alıntı yapma haberim olmaz diye yol öğretmeye kalkıyor sefil aklın ermiyo eski postları okuyan insan için kimin neyi yaladığı ve gereksizde olsa ömrünün geri kalanında hangi çöplükte ne yalayacağı çok açık ve net belli oluyor

dikkat et senin koyduğun resme istinaden ben koymadım zira algılama yetilerinden şüpheliyim senin kapasitene yakın olsun beyin hücrelerine dahi sahip olmayan terliklerime 15sn de yaptırdığım resmi koydum

biliyorum beyin hücresi kelimesini çok kullandım ama eksik olan beyin hücresi iken kaval kemiğinden bahsedemezdim

• hayatımda gördüğüm en berbat consept arabası keşke başlığa girmeseydim
  • durun endüstri ürünleri tasarımcısı geldi.

önü jettaya benzemiyor bu bir. sert baktı diye jetta'ya değil w124 kasa mersolara da benzetin bence.

photoshop'la da tasarım olmaz, photoshoplanmış bir resim olur.

endüstri ürünleri tasarımının çok fazla kolu vardır. üretime yakın çalışanı olur, operatörü yani tasarlanan ürünü bilgisayarda modelleyerek üç boyutlu hale getireni olur, ilk eskizleri atan ve aracın tasarımına yön vereni olur vs vs. üretimde hangi parçanın nereye takılacağı, rüzgar direnci, motor gücü ve diğer herşey bu iş için yetiştirilmiş mühendislerin işidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

durun endüstri ürünleri tasarımcısı geldi.

önü jettaya benzemiyor bu bir. sert baktı diye jetta'ya değil w124 kasa mersolara da benzetin bence.

endüstri ürünleri tasarımının çok fazla kolu vardır. üretime yakın çalışanı olur, operatörü yani tasarlanan ürünü bilgisayarda modelleyerek üç boyutlu hale getireni olur, ilk eskizleri atan ve aracın tasarımına yön vereni olur vs vs. üretimde hangi parçanın nereye takılacağı, rüzgar direnci, motor gücü ve diğer herşey bu iş için yetiştirilmiş mühendislerin işidir.

Photoshopla tasarım olmazmı ?
    Kusura bakmayın işin içinde olmasam hak verebilirdim belki size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali0671 -- 9 Eylül 2011; 2:42:44 >

• quote:

quote:

Yok estağfurullah asıl siz kusura bakmayın, insignia farını dobloya koyarak tasarım yapılmaz demek istiyorum. Ek olarak bir ürün tasarımın yapılacağı yer photoshop değildir. Photoshop düzenlemek için mükemmel olsa da 3 boyut olmadığından tasarım yapılmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Yok estağfurullah asıl siz kusura bakmayın, insignia farını dobloya koyarak tasarım yapılmaz demek istiyorum. Ek olarak bir ürün tasarımın yapılacağı yer photoshop değildir. Photoshop düzenlemek için mükemmel olsa da 3 boyut olmadığından tasarım yapılmaz.

Tamam şimdi oldu, ürün tasarımı yapılmaz haklısınız. Web tasarım şablonları için güzel bir seçenek diyebiliriz photoshop için.
    Teşekkürler.

• burada o kadar çok fanatikler varki,hayatında skoda nedir binmeyen,eski eğri bacaklı kamyonetler aklına gelen,dünyadan haberi olmayan,israil,isviçre,romanya,fransa gibi ülkelerde satış rekorları kıran bir marka/modeli olsa olsa hazımsızktan böyle yorumlar yapılıyordur.fanatikliğin dip yaptığı başka yer varmıdır bilmiyorum.yazıklar olsun.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.