Şimdi Ara

SKODA KAROQ ANA KONU (113. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
64
Favori
320.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: avmehmet

    https://www.youtube.com/watch?v=dVI4I7Ba47I&feature=youtu.be



    Alıntıları Göster

    Teşekkürler, deneyeceğim

  • ismailon İ kullanıcısına yanıt

    elinize sağlık, arabayı ilk aldığımda bir seferinde anahtarı algılamayınca pil bitince ne yaparım diye düşünüp kitapçığa birer tane cr2025 ve cr2032 pil yapıştırdım (içinde hangisi var bilmiyordum, 2025 miş demekki). sökmesi zor olmuyordur inşallah

  • Malum araba pandemi yüzünden çok km yapmadı, kapıda yattı. Yıllık bakım +1600 TL olduğundan bu sene kendim hallettim. Geçen sene yetkili servis bakımına gittiğinde km 19.000 idi, şu an 21.000. 2 bin km için yetkili servise 3 katından fazla para vermek gelmedi içimden.


    Filtre setleri 184 TL (1.0 TSI motor için, filtreler Fransız malı)

    https://www.trendyol.com/bosch/uzmanparca-skoda-octavia-1-0-tsi-benzinli-filtre-bakim-seti-2015-2019hava-yag-karbonlu-polen-p-40798095


    4 litre yağ 230 TL (servisin koyduğu yağ, eski faturadan baktım)

    https://www.trendyol.com/castrol/edge-5w-30-ll-4l-ut-2020-motor-yagi-p-38105038


    Hava ve polen filtresini kendim taktım. Yağ değişimi yapan eve yakın yerde 50 TL bahşişle yağ ve filtresini de hallettim, tapa da yenilendi. Neredeyse 450 TL'ye yıllık bakım tamam. Araba 3 yaşında, garanti bitti. Geçen gün TÜV muayeneyi de hallettim.


    VCDS veya vagcom olmadan yağ ve bakım aralığını da altta linkteki şekilde sıfırladım.


    İlk denemede yağ, 2. denemede yıllık bakım sıfırlaması halloluyor. Bakıma 365 gün yazısını gördüğünüzde işlem tamam




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lrfan -- 28 Nisan 2021; 11:34:38 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ysahin2000

    elinize sağlık, arabayı ilk aldığımda bir seferinde anahtarı algılamayınca pil bitince ne yaparım diye düşünüp kitapçığa birer tane cr2025 ve cr2032 pil yapıştırdım (içinde hangisi var bilmiyordum, 2025 miş demekki). sökmesi zor olmuyordur inşallah

    Şoför kapısındaki kolda anahtar girecek yer var, kapı kolunun ucundaki plastiğin altında küçük delik var, anahtarın ucunu sokup nazikçe kanırtın kapak çıkacaktır. Anahtarı deliğe sokup manuel açıp kapatabilirsiniz pil bittiğinde

  • merhabalar dizel karoq bakıyorum galerilerdeki 0 kmlerden bazılarında yeni direksiyon var. bu modellerde direksiyon dışında ek özellik var mı acaba biliyor musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saldi

    merhabalar dizel karoq bakıyorum galerilerdeki 0 kmlerden bazılarında yeni direksiyon var. bu modellerde direksiyon dışında ek özellik var mı acaba biliyor musunuz?

    cok bi değişiklik yok hatta eksiklik var sd kart girişi yok,bagaj fileleri bolme aparatı yok.Arka kol dayama var ama oncekılerde yok

  • crowman kullanıcısına yanıt

    öncekiler dediğiniz hangileri? (sd card okuyucu işi ilginç gerçekten, bazılarında yok, bazılarında 2, bazılarında 1 var)

  • Yeni modellerde direksiyondan vites değiştirme kulakçıkları ve bagajdaki portatif şarjlı led fener de kaldırılmış, geçen bayide incelerken fark ettim (her donanımda aynı mı durum emin değilim, zira kiminde varken kiminde yok). Ön yolcu koltuğu altındaki şemsiye bagaja gitmiş. USB-C standart olmuş. Direksiyondaki kulakçıkları sıkışık trafikte manuel modda kullanıyorum, onun dışındakiler keyfe keder

  • lrfan kullanıcısına yanıt

    skoda sayfasına göre prestige donanım paketinde artık ısıtmalı koltuk ve elektrikli bagaj da var görünüyor. sd kart premium da bile halen var görünüyor demekki bazı araçlar farklı paket olarak geliyor sd kart olmadığına göre. elektrikli bagaj çok istediğim birşeydi keşke aldığım zaman bulunsaydı.


    edit:

    https://www.briskoda.net/forums/topic/493688-paddle-gears-umbrella-and-cup-holder/

    İrfan beyin dediği gibi genel anlamda bazı özellikler kaldırılmış ya da farklı pakete geçmiş (vites kulakçıkları için ısıtmalı direksiyonda var diyor)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 21 Mayıs 2021; 9:39:27 >




  • TurkHonor06 kullanıcısına yanıt

    Paslanmaz pedal setinden memnun musunuz? Kaydirma yapiyor mu? Celik gercekten paslanmaz celik mi? Kozmetik olarak gorseliyle ilgili bir problem yasadiniz mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikir vermesi açısından 9 saatlik yolculukta yakıt tüketimi hakkında bilgi verdim ve yolculuk süresince etrafı görüntüledim. 1.6 dizelin yakıt tüketimi hakkında bilgi almak isterseniz izleyebilirsiniz.


    SKODA KAROQ ANA KONUElectroMechanicyoutube
    Bodrumdan sabah 11 gibi yola çıktığımız yolculuğumuzu, Bodrum şehir içi trafiği nedeniyle az gecikmeli olarak tamamladık. Yol boyunca tüketimi sizlerle paylaştık. Umarım faydalı olmuştur. Tüm yolculuk boyunca yol güzergahındaki güzellikleri de videoda sizlerle paylaştık. İyi seyirler.
    https://www.youtube.com/watch?v=XVDUHe5kmJE&feature=youtu.be
  • ismailon İ kullanıcısına yanıt

    elinize sağlık

  • Merhaba, araçta CarPlay AI Box kullanan var mı? 2. El cihaz sahibi oldum. İlk arabayı çalıştırdıktan sonra cihaz açılıyor sorunsuz kullanıyorum. Fakat olaki cihaz kitlendi (birkaç kez başıma geldi) yada anlık durdunuz aracı stop edip market yada bakkala bir yere girdiniz geldiniz aracı çalışırdınız cihazı görüyor fakat ekrana cihaz arayuzu gelmiyor. Bir süre arabanın kapalı vaziyette beklemesi gerekiyor. Sorun araçtamı cihazdamı anlayamadım. Kullanan varsa lütfen bilgi verebilir mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismailon İ kullanıcısına yanıt

    Ben de birkaç.gün önce ankaradan marmarise denizli-muğla yolu üzerinden geldim, denizliden sonra yol kalitesi iyi değil, virajlı ve iniş çıkış bol, araçtan inerken buraya atmak için foto çekecektim ama unuttum o karmaşada. 3 kişi ve orta büyüklükte bagaj, sabah klima kapalı idi 9dan sonra açtım, ort hız 83 km civarı idi sanırım son olarak, ort tüketim 5 lt oldu (dizel). Genelde 110 km civarında tuttum arabayı. Dönüşte biraz daha fazla olur hem öğlen sıcağı hem de yokuş yukarı olması sebebi ile, unutmazsam yine yazarım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,
    30bin bakım teklifi alan oldu mu?
    Diyarbakır’da 2.550₺
    Mardin’de 2.400₺
    Elazığ’da 2.562₺

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Standart 15 bin bakımı, TDI için 2068 TL ödemiş bizim arkadaş yetkili serviste, Ağustos 2021

  • Malatya 30 bin km. bakımı için 2500 TL dedi. Geçen sene 15 bin km. bakımını İzmir'de 1803 liraya yaptırmıştım. Sigorta ve kaskoyla birlikye iyice sağlam bir gider kalemi haline geldi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maclarens90 kullanıcısına yanıt

    Oha artık ya bakım mı tamirat mı belli değil


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,agustos 2021 de karoq satin alan var mi,varsa kaça geldiğini ve varsa ödeme kampanyasi vs. bilgisini paylasabilir mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anahtarın pili 1.5 yılda bitti, modeli cr2025, önce gp taktım bir çalıştı bir çalışmadı derken1 haftada yine düşük pil uyarısı verdi. Üzerindeki gibi panasonic aldım sorunsuz çalıştı, torpidoya 1 yedek pil ve bir de anahtarı sökünce pili yuvadan çıkartmak için ince uçlu birşey koymakta yarar var. daha önce bir arkadaş da panasonic dışı pille çalıştıramamıştı forumda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.