Şimdi Ara

Skoda Felicia 1.6 Glxi Mi ? Fiesta 1.25 Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12,13000 bütçem var arkadaşlar.Beldede öğretmenlik yapıyorum.Beni merkeze giderken üzmeyecek özellikle yakıt konusunda araç bakıyorum kontak açtığımda yapacağım en az km 130 civarı. Başlıktaki 2 araç arasındayım.Sanırsam bu paraya daha iyisi yok.Varsa da önerileriniz nelerdir.Sizce hangisini tercih etmeliyim.Kullanan bilen arkadaşlarımdan yardım istiyorum.Alıntılarsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

• usta skoda yı çok kullandım bayağı. Alacak olursan hararet sorunu na dikkat et. kullan bi şehir için de falan, hararet ortalamanın üstünde gezinmemesi gerek.
    performans olarak acayip tatmin edicidir 1.6 mpi motoru, polo motoru olarak bilinir. kullanımı da çok zevklidir. yakıt olarka normal yakar, çok ta yakmaz.

fiesta yı bilemeyecğim. ama skoda'nın hararet sorunu yok ise her türlü onu seçerdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: VideSupra

usta skoda yı çok kullandım bayağı. Alacak olursan hararet sorunu na dikkat et. kullan bi şehir için de falan, hararet ortalamanın üstünde gezinmemesi gerek.
    performans olarak acayip tatmin edicidir 1.6 mpi motoru, polo motoru olarak bilinir. kullanımı da çok zevklidir. yakıt olarka normal yakar, çok ta yakmaz.

fiesta yı bilemeyecğim. ama skoda'nın hararet sorunu yok ise her türlü onu seçerdim

Teşekkürler hocam çok saol aklımda bulunsun
  • up
  • 98 fiesta 1.25 flair kullanıyorum 4 senedir. Kliması bakımlıysa birkaç dkda buz dolabı yapar. Direksiyon uzun yolda iyi parkederken biraz sert. Yakıtı 7-8 benzin lpgde 9-10 yakar. Parçaları sanayide inanılmaz uygun ve tamiri kolay. Bakımlı bir araç kolay kolay dökülmez 98-99 olanlar almanya üretimi trafikte çok görüyoruz özellikle izmirde. Km sayacı 5 hanelidir dikkat et 80bindeki araçlar 180bindedir, herkez 80 diye satar özellikle galericiler. Ben 1 günlük satışa koydum aracım çok bakımlıydı telefonlar susmadı, almak istediğim suzuki swifti başkasına kaptırınca vazgeçtim satmayacağım. Piyasası olan bir araç telefonda bile 11 veren oldu. 10-12 arası çok mantıklı bir araç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batistuta

98 fiesta 1.25 flair kullanıyorum 4 senedir. Kliması bakımlıysa birkaç dkda buz dolabı yapar. Direksiyon uzun yolda iyi parkederken biraz sert. Yakıtı 7-8 benzin lpgde 9-10 yakar. Parçaları sanayide inanılmaz uygun ve tamiri kolay. Bakımlı bir araç kolay kolay dökülmez 98-99 olanlar almanya üretimi trafikte çok görüyoruz özellikle izmirde. Km sayacı 5 hanelidir dikkat et 80bindeki araçlar 180bindedir, herkez 80 diye satar özellikle galericiler. Ben 1 günlük satışa koydum aracım çok bakımlıydı telefonlar susmadı, almak istediğim suzuki swifti başkasına kaptırınca vazgeçtim satmayacağım. Piyasası olan bir araç telefonda bile 11 veren oldu. 10-12 arası çok mantıklı bir araç.

Anladım hocam teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.