Şimdi Ara

Skoda favorit vs lada samara kapışması ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mevcut 1.2 symbol araci maddi sebeplerden dolayi satiyorum, satinca sehirici ayagimi yerden kesecek ve yolda birakmayacak bir arac ariyorum. Bu iki arac arasinda kaldim.

- Lada 1.5 motor fakat kaportalari curuk,carik ve pas icinde. Malzeme kalitesi cok kotu ve konforu zayif.

-Skoda malzeme kalitesi bir tik daha iyi, kaportasi daha saglam ve temiz olanları daha fazla. Fakat motoru 1.3 motor. Forman olanlar hosuma gitti.

Piyasasi olsun, dayaniklilik ve yurutme maliyeti olsun hangisi mantikli olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 23 Nisan 2022; 4:29:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 side alınmaz. Belediye otobüsüne bin kafan rahat olur

• Renault Broadway tavsiye ederim.

• Forman alıyorsun 40'a seneye 60 ediyor böyle manyak bir piyasa var.

• emres37 kullanıcısına yanıt

R9'lar çöp benim gözümde.

İçi arabaya benzemiyor.

• malzeme kalitesi daha iyi diye birşey yok ikiside al birini vur ötekine heryer sert leğen plastiği o yüzden temizi hangisiyse onu al fark yok malzeme işçilik bakımından

• Altın da alsan aynı şekilde para kazanırdın. Ama bu araçlar insanı fakirleştirir. Sanayiden çıkamadığın gibi psikolojinide bozar. Ben belediye otobüsüne daha konforlu olarak bakıyorum. Yılık trafik sigortası bile yaptırmaya değmeyecek araçlar bunlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford ka vs Twingo
    8 yıl önce açıldı
    palio mu skoda felicia mı ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Skodalar daha saglam kaporta acisindan pas,curuk ve deformasyon bakimindan. 1990 da volkswagen satin almis. Misal su ilandaki temiz duruyor bak alinir

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-hatasiz-degisensiz-forman-1019446412/detay

Benim arabayi satsam iyi bir an once alayim oturdugum yer ulasim acisindan sikinti ankara merkeze 35-40 km mesafede

• Yok bence gayet iyi sen kullanmamissin seri,saglam ve konforlu araba. Triger zincirli ve uzun yola rahat gidilecek bir arac. Su yukaridaki ilandaki formen nasil bir bak.

Temiz broadwayler cok pahali 50-60 bin tl bizim.burada yasli bir amca.biniyor broadwayi var beyaz renk hatasiz satsa alacam satmiyor  

• flyer_mig kullanıcısına yanıt

alakası yok hiçbir farkı yok ben parça tedarik işindeyim temizi hangisiyse onu al ayrıca volkswagen 1991 de sadece skoda dan hisse aldı tamamen kendi alt yapısına geçirip model üretimi ise 2000 yılı sonrası başladı yani 2000 öncesi üretilenlerin hiçbirinin volkswagen le alakası yok istersen araştırabilirsin zaten 2000 sonrası bir çok yeni isimler çıkmıştır

• Valla hocam ben sana temiz araba bulurum musait gün ilan paylaşırım internetim az kaldı mobilden yazıyorum kusura bakma...

Samara'lara bulaşma derim, iç/dış çirkin ve 2.eli zayıf.

Favorit/Forman karbüratörlü olduğu için sıralı sistem takılmıyor, çok yakar. Parçası biraz pahalandı.

Felicia 1.3 GLXi alayım desen 60'tan başlıyorlar... Temizleri 100 olmuş.

Piyasa fena, 94 model Forman'ın olsun, komple yeni fırın boyaya girsin araba temizse 55-60 bine satılıyor...

Çürük araba almaktan başka çaren yok, eski kasa Şahin veya Kartal/ Kartal 5 Vites olanların 87-88-89-90-91 modellerine bak hocam. Köpüğü basar macunu çeker devam edersin yapacak bir şey yok.

Bunlar 10-25 bin TL arası, 30'a çıkabilirsen Konya'da kırmızı Doğan L mi ne vardı geçenlerde görmüştüm araba güzeldi onu alabilirsin.

Lada Vega'lar da 40-45'ten başlıyor.

Tutulmayan arabalar var ama bulaşma derim.

• sharkemre kullanıcısına yanıt

Yanlış.

VW tarafından satın alındığı tarih 1993 olması lazım.

Hatta 1994'te Alman Favorit ve Forman'lar çıktı.

1995'te Felicia çıktı.

Felicia'nın kokpiti Golf 3'le ortak sayılır.

1998'de makyajlı Felicia'da 1.6 MPI VW'e ait motor ve hemen öncesinde MPI tip enjeksiyona çevrilmiş 1.3 Skoda motorunun AMJ kodlu versiyonu vardı.

1998'de Octavia A4 Golf 4 şasisine sahipti. VAG grubuna ait bir Skoda idi.

2000'de Fabia çıktı.

2001 ya da 2002'de de SuperB çıktı galiba.

Bunların hepsi eski modellerin ismi bu arada.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt

Valla ilandaki araba temizmiş hemen gidip alayım senden önce 

1- Su bidonları değişmiş yazmış doğru. Radyatör ve silecek su bidonları yeni.

2- Arka pandizot yeni.

3- Koltuklar orjinal görünüyor.

Para harcamış bir araç gibi geldi bana da.

En kötü 10-20 bin km götürür gibi, yağını suyunu kontrol et, yağ kapağının üstünde mayonez gibi bir tabakalaşma olabilir panik yapma normaldir. Felicia'da da oluyordu, stabil 2500 devir gaz ver biri arkadan baksın egzozdan çok hafif beyaz duman atabilir normaldir.

Motor fan açana kadar çalışsın. Bak bakalım yağda suda bir anormallik olacak mı?

Arka bagaj eşiğinden bastır araba fazla yumuşak yaylanırsa amortisörler patlaktır. Önlere de dikkatlice bastır tok ve tek seferde hafif sert yaylanırsa sağlamdır.

Ekspere gidilmez bu arabalarda. Eksper lafını ağzına alma. Lifte kaldırıp altına baksan yeter şasiden anlarsın.

Kaloriferi fln bozuksa da kafana takma 300-400 liraya sıfır kalorifer dizeriz sana.

Aslaner Lada Skoda'dan parça fiyatlarına bakabilirsin.

Gitmeden önce bi sor bakalım araba düz tüp mü yoksa benzinde çalışabiliyor mu?

• Felicia'yı 3300 Dolara aldım 5500 Dolara sattım ve bu bir yıl bile sürmedi.

• sen kendini kandır kardeşim ne desem inanmayacaksın 2000 öncesi skoda lar çöptür ekonomik durumdan dolayı millet alıyor işte yoksa hepsi hurdalık araçlar

• sharkemre kullanıcısına yanıt

2000 değilde 95 öncesi diyelim çünkü Octavia A4 zaten 98-2010 arası üretildi.

• Aş birini vur ötekine ama illaki seçim yapılacaksa ben lada seçerdim skoda'lar için bir çok kişiden çabuk hararet yaptığını duymuştum tabi kullanan arkadaşlar daha iyi bilgi verecektir bence spring düşünebilirsiniz.

• Brodway al

https://www.youtube.com/shorts/eqWTeoVHSZA?feature=share

• Adam soru soruyor gelen cevap alma otobüse bin. Ya troll bunlar ya da bebe. Valla foruma yazmaktan soğutuyorlar insanı sanki herkes bunlar gibi son modele binecek duruma sahip bu ülkede. Sinirlerimi zıplattı herif yav.
    Neyse soruya gelirsek temiz favorit bulursan kaçırma derim. Dayı oğluna aldık yazın sonunda 20k’ya full orijinal. Yağını suyunu verdik araç 15 bin km devirdi bile canavar canavar. Lpgli bu arada.

• Sánchez kullanıcısına yanıt

Anladim çok tesekkur ederim. Arkadasiniza sorar misiniz, alirken neyine dikkat edeyim ? Kronik olarak nereden ariza veriyor ?

Gecen yaz 1 senedir kullaniyorsa arabayi cozmustur iyice. Hararet problemlerinden bahsetmisler dusuk derece termostat takarsam problem olmaz sanirim. Ladalarin temizi cok az ve curumusler hep. Ladalarin direksiyon tas gibi  

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.