Bildirim
SKODA FABIA SUV-POLAR 2019
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Ortaya karışık gibi olmuş :) 2 numaradaki gümüş gri çok güzel duruyor fakat geleneksel ızgaradan vazgeçmezler herhalde.
VAG'ın suv atağı baya agresif, her modeli suv'a dönüştürüyorlar pazarı iyi okumuşlar. -
Bu işin poku çıktı arkadaş her araci yükseltip SUV dye sürmeye başladılar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En son resimdeki gibi gelse iş yapar.
Seat Arona, Vw T-Cross ortaklığı olacak. Yine eğer kalite isteniyorsa Vw, sportif tasarım isteniyorsa Seat, kullanışlılık isteniyorsa Skoda olacak.
Araba hakkında yorum yapacak olursam Kodiaq'ın kısaltılmış hali olan Karoq'un da kısaltılmış hali olacak. Hiçbir beklentim yok VAG grubu araçlardan tasarım açısından. Ama acilen Skoda'nın tamponun alt kısmına el atması lazım, dımdızlak duruyor.
Q2 tabanlı mı olacak acaba? -
Vag her alanda pazar payini arttiyor her alanda rekabete giriyor piyasa resmen tekellesiyor.
Aslinda bi sirketin ikiden cok markasi var ve bu is bence artik tuketicinin aleyhine olmaya basladi.
Psa'nin 3
Fca'nin 7
Vag'in 7
Gibi giderek bu tekellesme cogaliyo. Pazarin coguna hakim olan grup ise piyasayi cok iyi domine ediyor fiyatlari cok guzel bi sekilde istedikleri yere cekiyor.
Eskiden rekabetin oldugu pazarda gruplasma ve tekellesme yuzunden firmalar rekabeti birakip anlasip tuketiciye biyik burmaya basladi.
2. Ve 5. Cok hosuma gitti. Çift farlı gelmese bari.
B SUV alınacaksa Juke bu işin babası. Çok geç kaldı vag. Kaldı ki Q2 gibi saçma araçlarda cabası.
Başlangıç fiyatı 45.000 TL yaparlarsa Juke un yarısı kadar satar -
Skoda tasarımlarını kötü buluyorum Allah affetsin
quote:
Orijinalden alıntı: Halalaluya
B SUV alınacaksa Juke bu işin babası. Çok geç kaldı vag. Kaldı ki Q2 gibi saçma araçlarda cabası.
B-SUV CROSSOVER segmentte avrupa'sa satis lideri Captur. Ulkemizde de Mokka, Captur, Juke seklinde siralama devam ediyor. Bu araba olsa olsa i20 active'in rakibi olur. Zaten o arac da nerdeyse satilmiyor gibi bir sey.
quote:
Avrupa'da 2 kez yılın aracı seçilen Opel MOKKA varken. Juke'un bu işin babası olmadığını düşünüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: SPECIALIZED
quote:
Avrupa'da 2 kez yılın aracı seçilen Opel MOKKA varken. Juke'un bu işin babası olmadığını düşünüyorum.
Amerika'ya bak o zaman mokka diye bir araba var mı.
Birde aracın fiyatına bakın. Nissan SUV konusunda boşuna iyi değil. Opelin bir antara aracı vardı dimi
quote:
Orijinalden alıntı: barantula
quote:
B-SUV CROSSOVER segmentte avrupa'sa satis lideri Captur. Ulkemizde de Mokka, Captur, Juke seklinde siralama devam ediyor. Bu araba olsa olsa i20 active'in rakibi olur. Zaten o arac da nerdeyse satilmiyor gibi bir sey.
İ20 ne ya Allah aşkına.
Amerika'da buick encore adiyla satiliyor mokka
Zaten marka olarak abd'de yok opel.
B su deyince dünya lider honda hrv ardından duster sonra da 2008 geliyor
Toplamda 1.2 milyon b suv araç satılmış 2016 da ve ilk 3 te ne mokka ne de captur var tabiki benim bahsettiğim dünya daki satışlar
İlgilenenler için linki aşağıya koyuyorum
http://www.jato.com/almost-1-2-million-b-suv-sold-globally-2016-q1/
-
quote:
Orijinalden alıntı: trexin
Amerika'da buick encore adiyla satiliyor mokka
Zaten marka olarak abd'de yok opel.
Satış miktarına bakın demek istemiştim ya neyse
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: barantula
quote:
İ20 ne ya Allah aşkına.
i20 active ve bu arac hemen hemen ayni boyutlarda ve ayni cirkinlikte, u cu be....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- fluence lastik basıncı
- benzinlik oto yıkama fiyatları
- viking lastik kimin
- ford focus 1.0 ecoboost yorum
- pirelli lastik iyi mi
- renault rafale 2024
- 3008 peugeot 2024
- yeni q5
- ssangyong torres kullanıcı yorumları
- togg şarj süresi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X