Şimdi Ara

SKODA FABİA MI? HYUNDAI İ20 Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
13.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, Arabamın modelini yükseltmek istiyorum. 2.el 2009 model otomatik vites. Skoda Fabia veya Hyundai İ20 almayı düşünüyorum.. Sizce hangisi daha iyi? Hangisi daha az yakar? Hangisi daha geniş.

• guvenlik ve kalite olarak skoda fabia diyorum, onden ve yandan direk carpismalarinda on cam catlamiyor bile... eger donanimli bir fabia alirsaniz ic mekan gayette tabi kaliteli olabiliyor, bugun polo bile sert plastik kullaniyorken, artik B segmentte kaliteli araba bulmak oldukca zorlasmisken, kardes fabia bu sinifta tercihim olurdu, tek sikinti fabiada arka diz mesafesi, kurtariyorsa ne ala, deneyin oyle karar verin, ikisinede test surusu yapin tabiki ...

fabianin bide monte carlo modeli var ki, keske onu siparis etseniz...

• ben de bu ikisi arasında tercih yapmak üzereyim. (manuel benzinli)
    performans ve tüketim açısından i20 daha önde gibi ama kalite, sağlamlık, sürüş dinamiği açısından da fabia sanki.
    benim tercihimde fabia olacak büyük ihtimal. şeklen de daha güzel geliyo.
  • Fabia alırdım.
  • Ben sırf i20 nin iç mekanı fabiadan daha kaliteli diye i20 alırdım , ayrıca fabia dan daha donanımlı olacaktır

kimse kusura bakmasın ama bu estetik fabia da yok , kalas gibi bir iç mekan bekliyor olacak sizi hele ki boş paket alırsanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcan. -- 17 Şubat 2012; 11:51:44 >

• Elbetteki skoda fabia... Bariz kalite farkı var bence...
  • fabia hem i20'nin adı çakma corsa'mış öyle duydum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai İ30 mu Opel Astra mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

Ben sırf i20 nin iç mekanı fabiadan daha kaliteli diye i20 alırdım , ayrıca fabia dan daha donanımlı olacaktır

kimse kusura bakmasın ama bu estetik fabia da yok , kalas gibi bir iç mekan bekliyor olacak sizi hele ki boş paket alırsanız

ayni 90 larin plastik abartili sasali gri ama ayni zamanda dandik YU-MA-TU teyplerine benziyor,

Gri renk teyplerde televizyonlarda muzik sistemlerinde arabalarin icinde nefret ettigim en dandik gosteren renk, sanki oyuncakmis gibi ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McManamann -- 17 Şubat 2012; 12:33:24 >

• tamam da şu fabia nın iç mekanına bakın bir de

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-2009-model-skoda-fabia-1-2-lpg-li-69792610/detay

iğrenç simsiyah en ucuz plastikten üretilmiş döşemeler falan oldukça kalitesiz
  • Millet arabaları kötülemekten öneri yapamamış.
  • o fabia gidik hocam zaten, hava yastigi falan sonradan toplanmis, en baz model, eski kasa, sifir arabayla kiyaslamayiniz...
  • Ben arabayı alırken en fazla 3 sene sonra satacağımı düşünüyorum o yüzden yakıtı düşük olanı alırdım.
  • Kullanıcısı olarak;

Eksi olarak

- Fabia iç mekanı artık klasik bir söylem halini almış "sıkıcı vw iç tasarımının" bariz temsilcisidir.
    - Sanıldığının tam aksine ikince elde şişirilmiş fiyatlar ile alıcı bulur (octavia ve fabia satıcısının tuzu kurudur)
    Ama yarın satacağınız zaman bu durum sizin için artı olacaktır.

Olumlu yanı ;

- Ucuz yollu vw polo almış olursunuz
    - Fabianın tok sürüşü, ağırlığı, iç mekanının genişliği (iç mekan polodan bariz ferah) en önemli avantajlarıdır.

İ20 deneyimim olmadı ancak fabia ile ilgili gözlemlerim bunlar.
  • -iç hacim,bagaj hacmi,arka diz mesafesi kesinlikle fabiada daha iyi ve daha ferah bi araç.tabi aralarında çok büyük farklar yok!
    -iç malzeme kalitesi açısından fabianın ön konsolu yarıya kadar yumuşak bi malzemeyle kaplı ama genel anlamda ikiside sınıf ortalamalarında.ikisininde birbirine bariz bi üstünlüğü olduğunu sanmıyorum.
    -hyundai servis ağı ve parça bulunabilirliği açısından skodadan daha iyi ancak skodada bu anlamda sıkıntı yaşatmaz.bi alfa,mazda gibi değil yani!

yeni fabialarında iç mekanı böyle;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mightywolf35 -- 17 Şubat 2012; 13:11:40 >

• Fabia sınıfının en iyi 1-2 otomobilinden biri.Bir kaç kez hakkında uzunca görüş belirtmiştim,bu yüzden fabia alıp pişman olmazsınız.
  • i20 kullanan biri olarak tavsiyelerim, eğer arabdan gelen sesler(rüzgar sesi, motor sesi..,) sizi rahatsız etmeyecekse ve aracı şehir içinde kullanacaksanız hyundai tavsiye ederim, araçtan beklentiler kişiye göre değişir, ve her insanın arabalar hakkındaki bilgi seviyeside aynı değildir. şahsen ben 1,4 crdi 90ps i20 kullanıyorum ama bir türlü tatmin olamadım bu arabadan, bunun nedenide passat tan sonra bu arabayı almam oldu, hatta şimdide satmak için ilanını verdim. ama yakıt ekonomisi, motorun performansı, kullanım kolaylığı, iç mekan ferahlığı, 5yıl garanti ve donanımı i20 nin artıları.
  • ben i20 düşünmezdim bile
    kesinlikle fabia
  • sadece ağırlığı, yol tutuşu, kaportasının sağlamlığı için bile Fabia alınır, ne de olsa alman malı wolksvagen üretiyor sanırım, ayrıca sorunsuz bir araba arkadasta var, 2006 model, bir arabadan tek ses gelmez mi ya gelmiyor işte, sanayiye de sadece bir kez yağ, antifiriz değiştirmeye gitti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkucuk

i20 kullanan biri olarak tavsiyelerim, eğer arabdan gelen sesler(rüzgar sesi, motor sesi..,) sizi rahatsız etmeyecekse ve aracı şehir içinde kullanacaksanız hyundai tavsiye ederim, araçtan beklentiler kişiye göre değişir, ve her insanın arabalar hakkındaki bilgi seviyeside aynı değildir. şahsen ben 1,4 crdi 90ps i20 kullanıyorum ama bir türlü tatmin olamadım bu arabadan, bunun nedenide passat tan sonra bu arabayı almam oldu, hatta şimdide satmak için ilanını verdim. ama yakıt ekonomisi, motorun performansı, kullanım kolaylığı, iç mekan ferahlığı, 5yıl garanti ve donanımı i20 nin artıları.

hocam sendeki İ20 nin hangi modeli? ne kadara veriyorsun?
  • fabia kullanan biri olarak ben fabia derim i20 de bakmıstım ancak kapıların kapanması iç ferahlığı olsun pek iyi gelmedi bana ayrıca fabia da bildiğim kadarıyla sınıfının en geniş iç hacmı var ferah bir mekan sunuyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.