Şimdi Ara

SKODA, 2 Eylül itibariyle zam yaptı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haberdar değildim, haber veren Cihan arkadaşıma teşekkür ederim. Böylece, SEAT ve TOYOTA'nın ardından, Eylül ayının zam furyasına SKODA'da katılmış oldu. C sınıfı otomobillerinde 70.000 TL'ye dayandığını haberdar etmek isterim.

1.6 TDI CR 105 HP DSG Greentech Elegance 70.000 TL

http://www.skoda.com.tr/new/fiyatlistesi.asp?islem=fiyatlar&KatID=1

• Hocam mobil sitesini daha güncellememişler de mümkünse Fabia 1.2 Elegance'ın fiyatına bakabilir misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

Hocam mobil sitesini daha güncellememişler de mümkünse Fabia 1.2 Elegance'ın fiyatına bakabilir misiniz ?

SKODA FABİA, 1.2 70 HP Elegance 34.900 TL kampanyalı fiyatıdır. Liste fiyatı olarak 40.200 TL olarak belirtiliyor.
  • Otomotiv sektörüne her gün zam.Arabaya zam , akaryakıta zam ,yeni plaka çıkacak , ehliyetler değişecek ona para.Yeter artık yazık bu millete.
  • Bugün, güne pek hoş başlayamadık; SKODA, SEAT ve TOYOTA 2 Eylül 2013 tarihi itibariyle zam yaptılar.
  • Opel'de de zam var sanıyorum. Corsa ile ilgileniyorduk bir arkadaş için dizel 95 lik Corsa 42 idi, 44 olmuş.
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Yakında Vw , Renault , Peugeot yaparsa hiç şaşırmam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 27 Ağustos 2013 tarihi itibariyle, VW zam yapmıştı. Eylül ayının sonu ile Ekim ayının ortası gibi VW'den zam bekliyorum. Aynı şekilde, PEUGEOT 308 modelinde de zam yapılmış diye duydum.

@Pessenger Doğrudur, 6 Haziran 2013 tarihinde OPEL modellerinde zamn oldu, bu tarihten sonrakileri bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beantragen

Otomotiv sektörüne her gün zam.Arabaya zam , akaryakıta zam ,yeni plaka çıkacak , ehliyetler değişecek ona para.Yeter artık yazık bu millete.

500 bin Misafirlerimizi nasıl doyuracaz bizim sırtımızda olmazsa .
  • quote:

Orijinalden alıntı: crowman

quote:

Otomotiv sektörüne her gün zam.Arabaya zam , akaryakıta zam ,yeni plaka çıkacak , ehliyetler değişecek ona para.Yeter artık yazık bu millete.

Yarın birgün bizi katletseler, hangi ülkeye sığınacağız acaba ?
  • tipsiz roomster'daki fiyata bak be.

Panorama 1.6 TDI CR 90 HP liste fiyatı 54.300 kampanya fiyatı 46.800

• VW 1500 TL zam yapıyor, Skoda 2000 TL...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

Hocam mobil sitesini daha güncellememişler de mümkünse Fabia 1.2 Elegance'ın fiyatına bakabilir misiniz ?

SKODA FABİA, 1.2 70 HP Elegance 34.900 TL kampanyalı fiyatıdır. Liste fiyatı olarak 40.200 TL olarak belirtiliyor.

oldu o zaman biz kalkalım gifi vardı bu fiyata ancak o konulur, 3 silindir benzinli motor b sınıfı araca 40 bin liste fiyatı. bravo
  • Yine de alıyorlar ya ben onu anlamıyorum.
  • Hurda indirimi yolda demekki. Duyum alan firmalar zamları yapıştırıyor..
  • Zamsız gün geçmiyor, hepsi sırayla...
  • C sinifina binemiyorlarsa D sinifina binsinler

• quote:

Orijinalden alıntı: Erkyuo

quote:

quote:

Yarın birgün bizi katletseler, hangi ülkeye sığınacağız acaba ?

sığınacak ülkeler (komşular) hepsi bize düşman.Onuda geç Delikanlı gibi ülkemde kalıp sonuna kadar topragımı korurum

• quote:

quote:

Doyururuz aslanım, sen çalış çabala sonra gelsin ceza gitsin harç, olmadı vergi incelemesi olmadı, akaryakıt vs... Semercilerin tmamı sıraya girmiş dört gözle bizi bekliyorlar.

Not: Aslanım kelimesi ile hitabım şahsına yönelik değildir, alınmamanı rica ederim..
  • quote:

Aynen kardeş araba almak iyice zorlaştı.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.