Şimdi Ara

Skins l 1. 2. 3. 4. 5. Sezon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fazla bilinmeyen bir dizi, çevremde izleyen pek kimse yok. Ben başladım 5. sezona kadar geldim. Gayet güzel başarılı bir dizi, İngiltere'deki gençliği anlatıyor, ordaki hayatları, yaşananları, gayet açık bi şekilde ortaya seriyor. Güzel, saran bir gençlik dizisi... Oyuncular ünlü değil ama yetenekliler, tam oturnuşlar rollerine.

Skins l 1. 2. 3. 4. 5. Sezon

Uzun uzun yazıp oyuncular hakkında bilgi vermeye gerek yok. Dizi bitmiş durumda şu anda sanıyorum. Diziyle ilgili konuda göremeyince ben açayım dedim. Aranızda izleyen var mı bilmiyorum fakat. Dizi arayışı içersindeyseniz veya alışılmış dizilerden sıkıldıysanız. Farklı bir dizi bu. Başlayın sizde, diziyle ilgili muhabbette ederiz. Çevrede izleyen kimse olmayınca muhabbetini yapıcak birini arıyor insan. Merak eden başlasın izlesin tavsiye ediyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Skins: 1. 2. 3. 4. ve 5. Sezonlar

Skins, gençlik kültürü, akıl sağlığı ve sosyal sorunları ele alan, ödüllü bir İngiliz gençlik dizisidir. Dizi, Bristol'da yaşayan bir grup genç ve onların kişisel zorluklarıyla mücadelesini anlatır.

1. Sezon (2007)

İlk sezon, Effy, Tony, Sid, Cassie ve Chris gibi karakterleri tanıtıyor. Bu karakterler, uyuşturucu bağımlılığı, yeme bozuklukları, cinsel yönelim ve kimlik sorunları gibi çeşitli sorunlarla uğraşmaktadır.

2. Sezon (2008)

İkinci sezon, Tony ve Effy'nin rollerini genişletirken, Chris'in karakteri daha az öne çıkmaya başlar. Yeni karakterler Anwar ve Jal de diziye eklenir.

3. Sezon (2009)

Üçüncü sezon, karakterlerin üniversiteye gitmesine ve yeni zorluklarla yüzleşmesine odaklanır. Cook karakteri tanıtılır ve diziye daha karanlık bir ton kazandırır.

4. Sezon (2010)

Dördüncü sezon, orijinal karakterlerin hikayelerini bitirirken, Effy ve Cook'un rollerini genişletir. Yeni karakterler Kaya ve Emily de diziye katılır.

5. Sezon (2011)

Beşinci ve son sezon, Effy, Cook ve Pandora gibi karakterlerin hayatlarının sonraki bölümlerine odaklanır. Dizi, karakterlerin geleceklerine dair umut ve belirsizlik mesajıyla sona erer.

Skins Konusu

Skins, gençliğin hem zorluklarına hem de güzelliklerine gerçekçi bir bakış sunar. Dizi, akıl sağlığı, kimlik ve sosyal adalet dahil olmak üzere önemli konuları araştırır.

Skins Konusu

Dizinin cesur ve dürüst anlatımı, genç izleyiciler arasında yankı uyandırdı. Skins, gençlik deneyiminin karmaşıklığını ve zorluklarını anlamalarına yardımcı oldu.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Güzel bir tavsiye olmuş. Ben de bi ara ilk 3-4 bölümünü izlemiştim 1.sezondan ama devamını getiremedim. Bizim lise gençlik dizilerinden iyidir. Hem ayrıca altyazı olması sebebiyle ingilizce fayda sağlar
  • Ben hem Amerika versiyonun hem İngiltere versiyonunun ilk 3-4 bölümünü izledim. İngiltere versiyonu daha güzel geldi bana. Klasik gençlik dizisi gibi değil daha çok çocukların sıkıntıları ön planda ayrıca bizim küçük sırlardaki gibi lise son sınıftakileri 25 yaşındaki oyuncularla oynatmamışlarBen beğenmiştim yeniden başlayacağım sömesterda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilge Dede -- 13 Aralık 2011; 23:03:12 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akçalı. -- 14 Aralık 2011; 20:48:02 >

Skins S5 izledim KADRO değişirse devam et

5. sezon ileri sara sara izledim desem yeridir,boşuna hd indirdik
  • Şöyle bi özelliği var fakat. Ben diziye 2. sezona geçtiğimde ısındım. Yani karakterlere anca alışabildim... 3. Sezonda ise değişen kadroya tam alışamasamda 4. sezonda baya benimsedim onları. Yani burdan şöyle bi yorum yapabilirim. Her kadro değişen sezonun bir sonraki sezonu keyif veriyor. Yani 6. sezon daha güzel olabilir.
    Daha Fazla Göster
  • Bende bu diziye 2 gün önce basladim beyler ve gercekten cok sardi beni dizi olsun.hayatlari olsun yasadiklari olsun bence güzel ve zevkli bir dizi izlmeye devam edecegim suan 9 . bölümdeyim yani 1 sezonun son bölümü gece izleyecegim . Dizide en cok üzüldügüm konus sid ' in cassie'ye baslarda davrandıgı durum kız o kadar cok seviyorki her gördügümde onun kadar bende üzülüyordum bir insan bu kadar odun olamaz diyorum ama yine 8. bölümde yapti odunlugunu cekip gitti kız o kadar üzüldükü her halinden belliydi yazik gercekten

http://forum.donanimhaber.com/m_34412446/tm.htm

Orijinalden alıntı: DinazorCafer

fazla degil 10 konu altta duruyordu.

http://forum.donanimhaber.com/m_34412446/tm.htm

haklisiniz bende sonrada gördüm
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.