Şimdi Ara

Skinny fat oldum yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar boy 1.78-1.79 civarı, kilo da uzun süredir 60, sürekli evde oturup dışarıdan yemekten 65 oldu 2-3 hafta önce hafif de göbek çıktı doğal olarak, bir süre tekrar dengeli beslenince 60 civarına düştüm, ama karın bölgesinde hala yağ var kollarım bacaklarım hala ince olmasına rağmen böyle, zayıf olmaktan da memnunum ama şu karın bölgesi o kadar şekilsiz ki doğru düzgün kıyafet bile giyemiyorum kilolu duruyorum, ölçünce ölçülerim az çıkıyor ama işte karın kısmı skinny fat şeklinde, göbek yok denecek kadar az ama iyi durmuyor, nasıl göbeği tamamen eritebilirim? kilo almak istemiyorum bütün kıyafetlerim xs-s boyutlarında ama şu gövdeyi güzel bir görünüme getirsem iyi olacak, spor yapıp kas yapmadan sadece yağ eritmek mümkün mü?

• Diyetisyene git, verdiği listeye uy, yürüyüş yap.
  • Yıl oldu 2018. Hala bölgesel yağ eritebileceğine inanan var mı ya. Sadece karın çalışarak göbeğimi yakmak istiyorum diğer yerler aynı kalsın diye kendini paralayanlar vardı noldu onlara.

Dostum. Öncelikle spora başlamalısın. Genetik bir durum bu. İnsanların yağlanma bölgeleri - kilo alma bölgeleri değişkendir. Mesela ben kilo aldığımda en çok baldırlarım genişliyor hayvan gibi oldu. Bazı arkadaşlarımın direk kıç bölgesine gidiyor kilolar.

Bunun çözüm basit. ama uzun bir süreç. Yağ yakarken kas kütlesi yapmak. Vucut kilon sabit kalmayı bırak artacak bile. Ancak bunlar yağ olarak değil kas olarak kalacak. Kas deyince arnold olurum falan diye düşünme. Kollarından 2-3 cm genişleme omuz bölgesinde ufak değişimler hem vucudunu toplayacak hemde karın bölgesindeki yağlardan kurtulmanı sağlayacak.

Karın hareketlerninin faydası yağ yakmak falan değildir. Çekirdek kaslarını güçlendirmek ve vucut dengesini daha düzgün sağlamanızı sağlar. Eğer yağ oranını azaltırsanız karın hareketlerinin fadasını o zaman görürsünüz. Yoksa 1000 tane karın hareketi yapmayla ne karın kası çıkar ne bel bölgesi yağı erir.

Sporunu çalışıp düzenli besleneceksin. 1,80 boya 60 kilo bence çok düşük cinsiyetiniz bayan değilse.

• 1.80 60 kiloyla skinny fat oldunsa çubuk adam gibi hiç omuz genişliğin yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen hocam benimde baldırlara gidiyor 100 kiloya yaklaşıyorum hala göbek olmuyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boylar aynı ben 68 kiloyum bana biraz zayıfsın diyorlar. Sana o kiloyla kimse bir şey demiyor mu ? Arkadaşların dediği gibi spora başla biraz da kilo al
  • Hocam, benim de boy 1.78-1.80 arası kilo da 60. Ama yine herkesin yağlanma yerleri farklı. Bende genellikle spor yapsam ya da yapmasam karın bölgem hep düz şekil alıyor, fakat hamstrings(arka bacak) bölümü yağlanıyor. Bence düzenli beslenmeye bakın arada spor yapsanız da fena olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GRİP OLDUM YARDIM
    10 yıl önce açıldı
    .ass nedir? lütfen yardım edin
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.