Merhabalar. Sonunda kafama koyup csgo aldım. Öncelikle bf3 ve bf4 sahibi biri olarak söylemek isterim ki bf'larda zorlanan biri olarak csgo benim için çok iyi bir training ortamı oldu, bf'lardaki eksiklerimi kapattım ve tekrar bf'a girdiğimde aim konusunda epey daha iyi durumdaydım. Her neyse. Sormak istediğim konu şu. Oyunu aldıktan sonra 3-4 gün içinde 16 saat oynamışım. Çok sardı beni. İlk aldığım zamanki ben ile şimdiki ben arasında dağlar kadar fark var. İsmimi ortalarda hatta bazen en üstlerde görebilmeye başladım ve bu gerçekten beni sevindiriyor. Şimdi bakıyorum bazılarına, 100 saat civarı oynama süreleri var ama envanterleri skin dolu. Ben 16 saat oynamama rağmen (2-3 saati oyuna ısınma amaçlı botlara karşı, çıkartsak 13-14 saat diyelim) sadece 3 eşya düştü. G3SG1 | Harap Orman P250 | Kutupaltı Ormanı Anka Operasyonu Silah Kasası Bu eşya düşme olayı hep random mı oluyor? Neye göre düşüyor ve sizlerde oran nasıl? Kasayı 0.35 dolardan sattım. Diğer iki skin e baktım da, 0.05 falan ediyorlarmış bana 0.03 civarı geçeceği için satmadım onları. Daha yeni olduğum için mi miktarlar bu kadar düşük yoksa tamamen şans mı? Bakıyorum da, millet hiç düşünmeden bet'e 4-5 dolarlık skinleri koyuyor. Bunlar kutulardan çıkan eşyalar mı yoksa oyun içinde de bunları düşürme şansım var mı? Ve sizlere oyun içinde düşen en pahalı eşya ne kadardı? Aklımda böyle birkaç soru kaldı. Cevaplarsanız sevinirim.
Haftalık drop limitin 2 kutu ve 2 item eğer çok oynarsan 3 kutu ve 3 iteme çıkar max. Onun dışında düşmez. Oyundan düşen silahlardan çok beklentin olmasın o silahlar herkese düştüğü için fiyatları düşük oluyor ve silahlar tamamen random şansa bağlı. Oyundan en fazla nitro factory new düşer şuanda o da 13 dolar falan ( m4a1) ama o bile çok nadir yani droplardan beklentin olmasın. Güzel skin istiyosan ya kutu açıp şansını denersin ya trade yapıp kasarsın ya da parayı basıp alırsın
quote:
Orijinalden alıntı: ozan1212
Haftalık drop limitin 2 kutu ve 2 item eğer çok oynarsan 3 kutu ve 3 iteme çıkar max. Onun dışında düşmez. Oyundan düşen silahlardan çok beklentin olmasın o silahlar herkese düştüğü için fiyatları düşük oluyor ve silahlar tamamen random şansa bağlı. Oyundan en fazla nitro factory new düşer şuanda o da 13 dolar falan ( m4a1) ama o bile çok nadir yani droplardan beklentin olmasın. Güzel skin istiyosan ya kutu açıp şansını denersin ya trade yapıp kasarsın ya da parayı basıp alırsın
Zaten skinleri kullanacağımdan değil. Düşerse eğer 15-20 cent'ten fazla ediyorsa satar kart alır rozet craftlarım. Dota'da yaptığım olay buydu en azından. Csgo'da da öyle olacağını düşünüyorum. Peki o zaman, teşekkürler cevabınız için. Kasa açmayı şimdilik gereksiz buluyorum ama ileride belki şansımı denerim. Teşekkür ederim tekrardan.
quote:
Orijinalden alıntı: dogukan733
quote:
Orijinalden alıntı: ozan1212
Zaten skinleri kullanacağımdan değil. Düşerse eğer 15-20 cent'ten fazla ediyorsa satar kart alır rozet craftlarım. Dota'da yaptığım olay buydu en azından. Csgo'da da öyle olacağını düşünüyorum. Peki o zaman, teşekkürler cevabınız için. Kasa açmayı şimdilik gereksiz buluyorum ama ileride belki şansımı denerim. Teşekkür ederim tekrardan.