Şimdi Ara

Şizofren bir anne ile yaşamak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben olsam vicdan micdan dinlemem.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selam, kardeşlerini al, ayrı ev ve ayrı bir hayat kurmaya çalış, unutma bu hayatın senin, kusura bakmayın ama, kendim için diyorum, bir sıytırık annem yüzünden kardeşlerimi ve kendimi yakmazdım, beş kuruşum olmasa bile çıkar gider kendi hayatımı kurardım, zaten sen ona sürekli bağlı kalırsan o kendini düzeltme yoluna gitmez, bir adım atarsan, çok daha iyileri seni bulacaktır. Umarım alınmamışsındır..

• Allah sabır versin. Başına gelmeyen halini anlayamaz. Tedavi görse, ilaçlarını alsa bu şekilde olmaz. Yemeğine ilacı gizlice katılabilir mi bilmiyorum. Kaymakamlığa başvurup hastaneye yatırtabilirsiniz fakat başka birini günah keçisi yapmanız lazım. Senin annenle aranın bozulmaması lazım. Veya annen ile en iyi anlaşan sözünü dinlediği birisi varsa onun hastaneye yatırmak için ikna etmesi lazım.

• Hayalci kullanıcısına yanıt
    İşim imkanım var evet galiba bende öyle yapacağım:(

• Why Shy kullanıcısına yanıt
    Öyle biride yok haftaya bir psikolog ile iletişime geçmeyi düşünüyorum

• Keynesinkızı kullanıcısına yanıt

beklemeyin hemen yapın, beklediğiniz her vakit, ruh sağlığınız bozulacak. ilk önceliğinizi kardeşlerini düşünün

Bu tür hastalara psikolog bakmaz. Psikolog psikoloji okuyanlar. O başka bir branş. Tıp okuyan doktora gideceksin. Ruh ve Sinir Hastalıkları Uzmanı diye geçiyor.

• Hayalci kullanıcısına yanıt
    15 yaşında 24 yaşında iki kardeşim var yaşları da riskli işte

• Why Shy kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta aldım psikiyatri randevusuna gelmedi iptal ettim götüremedim uzakta bide

usulunce anlat durumu. gerekirse uykusuz kalman gerek. sonra mükemmel bir hayat sizi bekliyor olacak.

• Bundan sonrası çözümsüzlüğünle kalacaksan bu konuyu silmeni öneririm. Çözüm harici anca dertleşme avutmalara hizmet eder .

• Herşeyi kapsamlı bahsedin ve 15 yaşındaki kardeşiniz için de :

www.aile.gov.tr
    İletişimBakanımız Derya Yanık: “SED’i Memur Maaş Zammı Oranında Artırdık”
    https://www.aile.gov.tr/chgm/iletisim
  • Bugün psikiyatriye kendi adıma randevu alıp gittim durumu anllattim bana savcılık veya kaymakamlığa dilekçe yazarak kolluk kuvvetleri ile ancak yatılı bir tedavi olur dedi. Önceliği hangisine versem bilemedim. Annem şuan dizlerim ağrıyor diyor hayattan bağını kesmiş durumda zorla yedirip içiyorum dizlerim ayaklarım ağrıyor diyip ağlıyor sürekli hastalığa taktı hastalık hastası oldu şuan az önce evden gidin kendimi öldürecem gibi cümleler kurdu hani bu durumda napayım bilmiyorum dedim yemek ye ağrı kesici vercem verdim işte napacagjm

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.