Siz demeseniz fark etmezdim iptal ettim |
Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (732. sayfa)

-
-
-
Yağlar kaç yıllıktı:) bakamadım,o kadar eski görünüyordu ki.
-
@gatila olsaydı şimdi kim yeni hasat çıkarttı kaça satıyor hepsini listeye dökerdi. Ah gatila ah :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selamlar Sayın Samilce. Ben buralardayım. :) Ama forumda hakim olan (şahsen katılmadığım) görüş "Türkiye'deki butik zeytinyağı üreticilerinin %99'u şark kurnazı ve sahtekar, dandik yağları çok pahalıya satıyorlar, bu nedenle İtalya'dan yağ getirtmek en mantıklısı" şeklinde olduğu için artık paylaşım yapmayı anlamsız buluyorum.
Görüşümü daha net ifade etmek için 2 arkadaşımızın mesajlarını hatırlatayım:
Sayın @ozguruzden (Orfion Zeytinyağı):
"Eleştiri değil giydirme yaparsanız kendiniz çalıp kendiniz oynarsınız."
"Zeytinyağı konuşmaktan ziyade bir iki ismin başını çektiği bir linç forumuna dönmüş burası."
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154179155
Sayın @OkumadanAlma:
"Eleştiri başka, ironi sanatı yapıyorum havasıyla ego tatmini yaparak firmalarla dalga geçmek başka."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gatila -- 10 Kasım 2023; 10:55:27 >
-
Hilmi Yıldırım yeni sezon ürünlerini satışa sunmuş. 5 lt teneke 2475 tl.
-
Fiyatlara bak nereden nereye 😳
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Sen de ünlü İtalyan ve Yunan zeytinyağlarını tatmış kullanıyormuş gibi numara yapsana,seni ünlü bir zeytinyağı gurmesi sansın forum..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu lüzumsuz tartışmayı tekrar alevlendirmek için yazmadım, sadece arkadaşın araştırıp özetleme alışkanlığını beğendiğimden bahsetmiştim.
Bu arada gaia yeni sezona memecik 550 den ayvalık 525 den girmiş. Şaşırtmayan üzmeyen bir ürün.
Laleli bag in box geçen yılın olgun naturel sızmasını sürekli zam yapıyor, son durumda 1900 lerde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samilce -- 14 Kasım 2023; 16:11:24 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bırak alevlensin buralar. Forum ölü taklidi yapıyor tartışma olmazsa. Bu her bölümde geçerli malesef. Biraz tartışma iyidir, TV'lerde bile reyting için neler yapılıyor. E.Erol'da reji "saldır saldır" diye bağıracak nerdeyse,belki de bağırıyorlardır.
Neyse,ben çakma zeytinyağı gurmesine karşı @gatila ustanın yanındayım.
Teşekkür ederim beğenini ifade etme nezaketin için.
Ama maalesef benim (ve Orfion'un @ozguruzden ve Tayga'nın @Fezasan) neden artık yazmadığımı başka türlü ifade etmem mümkün değil. Neden forumun eski tadında olmadığı veya üreticilerin buraya neden katkı sağlamadıkları her sorulduğunda tek yanıt bu.
-
Sana da teşekkür ederim yanımda olduğun için.
Ben yine de TV kıvamına gelmeyelim derim.
-
Burası,malını markasını kanıtlayan büyüten firma sahiplerine göre değil. Buraya, malını firmasını tanıtmaya çalışan,burada harcayacaşı zamana değen üretici gelir,yazar,anlatır. Orfion,ooo! Aştı buraları. Orfionun sahiplerinin yeri artık dijital medya,TV,gazeteler vb. Google'a olive oil yazıp çıkan sonuçlardan buraya resim atıp,yazılardan da kopyala yapıştır yapıp burada gurme rolü yapanlardan hakaret yemeye mi gelsinler buraya.
(diyorum ve ateşi yakıyorum)
memurlar.net
Zeytinyağında fiyat 600 liraya çıkabilir!https://www.memurlar.net/haber/1082975/zeytinyaginda-fiyat-600-liraya-cikabilir.html
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
Bu sene tek ürün denedim. Başka deneme yapmayı düşünmüyorum. Stoğum önümüzdeki sezona kadar yeterde artar. Çok cazip fiyatlı kampanyalar olması dışında sezonu kapattım diyebilirim.
Bu sene denediğim ürün granpa premium filtresiz, trilye . Filtreli de var ama henüz açmadım. İki sezon önce tükettiğim granpa trilye ile alakası yok diyebilirim. İki sene önce tükettiğim ürün acı ,yakıcı ve nefaseti çok yüksek bir yağdı. Meyvemsiliği yoğun olmasa da damağa sonradan çakan bir üründü. Bu seneki ürün ise tam bir meyve suyu. Yakıcılığı orta ,acılık pek yok ama yoğun meyvemsi bir ürün. Aynı markanın farklı sezonda bu kadar farklı ürün çıkarmasının nasıl bir açıklaması var bilmiyorum .Sadece mevsimsel farklılıklar bunu açıklamaya pek yetmez gibi geliyor. Bu arada bu senenin ürünü kötü değil ama karakter farkının bu denli olması ilginç.
Sonuç olarak ilk yağ , alışverişin zor olduğu bu dönemde bana tekrar bir ürün siparişi verdiren merak uyandıran bir yağdı.Bu sezon kesinlikle kötü değil ama önceki sezonlardan olan beklentiyi karşılamadı maalesef.
-
Yorumunuz için teşekkürler.
Firma bu yıl organik tarıma da geçmiş güya. Evet, Granpa damağımızı çatlatmıştı gücüyle, çok beğenmiştik. Gold ürünü de etkileyiciydi. İstikrar önemli. Zor bir sezon bizi bekliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O güç zaten beni tekrar alışverişe iten sebepti. Filtreli ürünü de açınca yazacağım yine buraya.
-
Düet yeni sezon ürunlerini satışa sunmuş. 2 lt memecik 1.560 TL.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X