Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (612. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
15.413
Cevap
552
Favori
1.273.136
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 610611612613614
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fottili

Memecikte erken hasat yağ için , Hilmi Yıldırım alternatifi Tariş Güney Ege olamaz . Hatta Olgun Hasatta da olamaz.

Tariş Güney ege kötü yağ değil , hatta marketten alınabilecek ender yağlardan biridir ama o kadar.

Hocam Hilmi yildirim öyle abartilacak bir tarafi yok yüksek yakarlik ve tipik zeytinyağı tadı ,ben bu erken hasat tadını birçok yagdada alıyorum ,tarise gelirsek evet Tariş Hilmi yıldırımın alternatifi olur ,mesela İlhan sari Hilmi yildirima bile açık ara fark atar ama kimse deginmiyor ,nova Vera ,Nermin hanım menteşe som ve diğerleri 350den erken hasat satiyor ,Almanya'ya daha ucuza gönderiyorlar ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zemajestik -- 27 Mart 2021; 9:30:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zade sızma zeytinyağı nasıldır ? Deneyen var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: jazz80

Hocam merhaba, tazemasa üzerinden 5 litrelik olgun hasat yağınızdan aldım ama teslim edilen ürün 2019 üretimiydi. Ellerinde daha yeni ürününüzün olmadığını belirttiler. Bana gerçekçi gelmedi açıkçası. Bu senenin hasadından vermediniz mi kendilerine? Bir de keşke şu kargo işi olmasa da direkt sizden alsak.

Edit: gittigidiyor üzerinden aldım az önce orda zaten 2020 hasadı diye belirtmişsiniz.

Birkaç yıl önce tazemasadan indirim kuponuyla deneme amaçlı 1 şişe zeytinyağını aldım. Şişeyi incelerken eski üretim tarihli etiketin üzerine yeni tarihli etiket yapıştırıldığını farkettim. Fotoğraf çekip tazemasaya gönderim. Kendilerin kabahati olmadığını, firmanın diğer şişelerinde de aynı durumu tespit ettiklerini, firmayı uyaracaklarını belirtip farklı marka zeytinyağıyla değişim yapıldı.

Ertesi günden itibaren takip ettim ve aynı ürünün hiçbirşey olmamış gibi satılmaya devam edildiğini gördüm. Hemen yeni ürün tedarik etmeleri imkansızdı, ellerindeki etiketleri değiştirilmiş ürünleri satmaya devam ettiler. Bu arada tazemasa benim üyeliğimi nedensiz bir şekilde iptal etti. Mesaj atım nedenini sordum, dönüş yapmadılar. Bu şekilde satış politikası uygulayan ve bana göre fiyatları aşırı yüksek olan bir yerin üyeliği zaten benim açımdan önemsiz. Etiketi değiştirilmiş ürün fotoğrafları ve yazışmalar hala elimde duruyor. Yanlış anlama olmasın diye eklemek isterim; bahsettiğim zeytinyağı markası Orfion değil.

• Bu hafta iki trilye (gemlik) cinsi zeytinyağını sipariş verdim özellikle trilye seçtim ikisini de. Bu şekilde sağlıklı bir değerlendirme yapabiliriz belki.

1. Okuduğum kadarıyla efsane olan "Nova vera trilye" (çok para verdik yaa  )
    2. Pek bilinmeyen ama dikkatimi çeken " Deren duru zümrüt serisi trilye" (ilk hasat, 4 saatte sıkılmış, 400+ polifenol iddiası var. Analiz raporu göremedim) zümrüt rengine zaafım var maalesef :(

Bu ikisini deneyip bakacam. Nova vera hayal kırıklığına uğratırsa çok ağır eleştiririm valla  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hnfckm -- 27 Mart 2021; 19:10:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FF56565BF

Bu mesaj silindi.

Serifoglu domat, bana göre verilen parayı her damlasiyla hak eden bir zeytinyagi... Tabi diğer arkadaşların da yorumlarını merak ediyorum ben de

• Benim bildiğim Saganaki peyniri taze kaşarla eski kaşar arası bir peynir,nasıl olur da krem peynir gibi bir peynire Saganaki derler aklım almadı...

• Kargo biraz önce ulaştı, havalı ambalaj ile birlikte kutuya sarılmış ancak, sıkım işleminden hemen sonra filtre edilmiş açıklaması olduğu hâlde çok tortu birikmiş ve dip kısmı tamamen kristalleşmiş. Bana mı denk geldi, bilmiyorum ama iade edeceğim herhalde...

• arkadaslar su urun 212 tl ye geliyor ay sonu kampanyasinda

sizce alinir mi ?

https://www.novavera.com.tr/ayvalik-olgun-hasat-naturel-sizma-zeytinyagi-5-lt

piyasada siradan zeytinyaglari bile lt su an 50 tl civari.

• Şerifoğlu rüzgarı kısa sürdü:D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam endişelenmeyin normal bir durum. Hava soğuk olduğundan yapıyor, sabaha ya da 3 5 saate bişeyi kalmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ancak ben bunu sicak yemeklerde kullanacagim..

• doktorhia D kullanıcısına yanıt

Tortu dibinde kaldı, filtreli ürünlerde pek yaşanmayan bir durum ama umarım düzelir.

• Ben de çok merak ediyorum, düzelirse hemen açacağım.  

• Tuna4242 T kullanıcısına yanıt

Hocam durumu üreticiye bildirdim, gayet ilgililer; hemen yenisini gönderelim diye dönüş yapıldı.

Bu arada tortu tamamen dibe çöktü ama kaybolmadı.

• Doğrudur hocam, mumsu madde olabilir belki ama tortumsu tabaka bir türlü kaybolmadı. Bu arada zammı trendyol yapmış olabilir. Ürün rağbet gördüğünde, sepete veya favorilere eklendiğinde fiyatları bir miktar artırıyormuş trendyol.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FF56565BF

Bu mesaj silindi.

Taş baskı artık tarihte kalması gereken bir yöntem. Müzelerde sergilenebilir. Kesinlikle hijyenik değil, aynı çuvallarla defalarca sıkım yapılıyor. Çoğunlukla sıcak su ile sıkım yapılıyor. Yeni sistem, maximum 27 derecede sıkım yapan, havayla teması minimum modern makinalar var artık.

• Dayanamayıp az önce açıp denedim; acılığın robust kategorideki yağlarla eşdeğer seviyede olduğunu söyleyebilirim, bayağı tatmin edici. Yakıcılığı da hiç fena değil, orta-yüksek arası ve içtikten sonra bir süre boğazda hissediliyor, gayet keyifli. Koku ve aromada ise; çağla, çimen, badem gibi yeşil notalar daha baskın. Kisthene 0.2'deki yeşil muz aroması çok az geldi, acılığı biraz önüne geçmiş olsa da tam içmelik ve kahvaltıda tüketilecek bir yağ. Gönül rahatlığıyla alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 30 Mart 2021; 14:29:54 >
  • Teşekkürler hocam. Sizi de etkilemiş, bizi de etkilesin. Talep olunca hepsi 51 lira yapmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Askaparta -- 29 Mart 2021; 23:57:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Askaparta kullanıcısına yanıt

Ne demek hocam, denerseniz sizin yorumunuzu da bekliyoruz.  Fiyat kötü olmuş ne yazık ki, uygun bir çek bulursanız trendden yapıştırın derim.  

• arkadaşlar. incirya nın bu ürünü hakkında ne dersiniz.

• 
Sayfa: önceki 610611612613614
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.