Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (538. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: tahsin75
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
15.412
Cevap
552
Favori
1.273.085
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 536537538539540
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha iyi ya işte. Mng de yurtiçi kargo fiyatına gönderim yapsa daha pahalı olurdu. biraz tersten bakmak iyi oluyor bazen:)
  • pirireistanbul P kullanıcısına yanıt
    Tabi ki daha iyi de garip geldi bu durum. Ürün ekledikçe fark kapandı ama. Bir kaç ürün daha alıp ücretsiz almak en iyisi. Yüzde 20 indirimle değerlendirilebilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ozeme yüzde 40 indirim geliyor sepette. Gecen ki indirimde 02 lerden almıştım icmelik gayet güzeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcroses kullanıcısına yanıt
    Kisthene 0.2 ve gurme serisinden sipariş verecektim ama sepette yüzde 40 indirim aktif olmadı. Sy02 ile yüzde 25 düşüyor sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: Etrüsk

Kisthene 0.2 ve gurme serisinden sipariş verecektim ama sepette yüzde 40 indirim aktif olmadı. Sy02 ile yüzde 25 düşüyor sadece.
    Kampanya tarihi 24 Şubat'mış.

• Pzt basliyormus Instagram da geri sayım var indirimle ilgili.

• Bilgilendirme için sağ olun.

• Zeytinyağı asit ölçüm tayin seti dışında ölçüm yapabileceğimiz bir cihaz var mı? (Serbest yağ asitliği)

• Ozem bence o kadar iyi degil. Overrated. Zeytinseli cok daha guzeldi bence ondan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 23 Şubat 2020; 0:43:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba, buradan gelen eleştirileri de dikkate alarak fiyatlarımızda ciddi iyileştirmeler yaptık. Foruma özel indirim felole45 partner koduyla %10 üzerinden devam ediyor. Ürünlerimizi denedikten sonra yorum ve eleştirilerinizi mutlaka bekliyoruz.
    https://www.felole.com/

Keyifli pazarlar.
  • CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt
    Edremit-Ayvalık cinsi olan erken hasatlarının pek başarılı olduğu söylenemez ama kisthene domat, çiğ tüketim ve lezzet gibi konularda gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Tabii zeytinseli domat bi' tık daha üstün fakat, onun da yeni(2019-20) hasadı yok maalesef. :)

Zeytinselinin hangi ürünlerini beğendiniz ve bu sezon mu denemiştiniz yoksa geçen yıllarda mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pirireistanbul

Zeytinselinin hangi ürünlerini beğendiniz ve bu sezon mu denemiştiniz yoksa geçen yıllarda mı?
    2018 martta almıştım işte, o zaman 119 tl ye almıştım.
  • İyi bir zeytinyağında çeşitli olumlu aromaların bulunması gerektiği kabul edilir. örnek olarak; yeşil domates, taze kesilmiş çimen, tere, enginar, çağla, yeşil elma gibi. Tüm bu sayılan aromaların yanında neden taze zeytin sayılmaz? iyi bir zeytinyağında en başta mis gibi bir zeytin
    aroması olması gerekmez mi? hani şöyle dalından zeytini koparıp elinizde ezip kokladığınızda mükemmel bir zeytin kokusu ortaya çıkar ya. işte o taze zeytin aroması neden olumlu zeytinyağı aromaları arasında sayılmaz? ben zeytinden önce zeytin gibi davranmasını beklerim; yeşil domates veya yeşil elma gibi değil.

Şişeyi açıp kokladığımda ilk önce o taze zeytin aromasını ararım ve en sevdiğim yağlarda zeytin aromasını bulduğum yağlar olmuştur. Bunun yanı sıra taze kesilmiş çimen kokusuda sevdiğim aromalardan birisidir.

Nova vera tavşan yüreği çeşitinde yoğun bir yeşil domates, domates yaprağı aroması var. bu durum olumlu bir özellik ama benim çok hoşuma gitmedi bu aroma. yeşil domates çeşnili zeytinyağı gibi geldi tadı. yağ kötü demiyorum gayet dengeli güzel bir yağ ama domates aroması yerine zeytin aromasını tercih ederim açıkçası

• quote:

Orijinalden alıntı: gatila

Teşekkürler sansar64, düzelttim mesajımı.
    bu şekildeki tahliller türkiye de yapılabiliyor mu acaba?
  • Felole kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Zeytin türü nedir sizin acaba? İyi çalışmalar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasai K kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Zeytinimizin türü trilyedir.

İyi günler.

• Bu durum insanı şaşırtıyor ama Özgür Bey de söylemişti sanırım, zeytin kokusu kusur kabul ediliyor, bilhassa beklemiş zeytinden yapıldığı düşünülüyor.

• pirireistanbul P kullanıcısına yanıt
    Uzman yanıtı gerekir ama ben şimdilik bir amatör olarak doğruluğundan kesin emin olmadığım ama duyduğum bir bilgiyi paylaşayım: Zeytin kokusu geliyorsa erken hasat değil olgun hasattır veya geçen sezondan kalma yağdır... gibi emin olmadığım bir bilgi hatırlıyorum.

Ben en beğendiğim yağlarda (Nova Vera, Nermin Hanım Domat, Menteşe Som, Zeytinlitepe...) zeytin kokusu almadığımı söyleyebilirim. En sevdiğim koku çağla ve çimen kokusu oluyor.

Merak ettim: Zeytin kokusu nedeniyle beğendiğiniz yağlar hangileriydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gatila -- 23 Şubat 2020; 21:58:39 >
    Özem ve Zeytinseli'ni henüz denemedim ama Domat sevenlere şu iki yağı önerebilirim:

* Nermin Hanım Domat: Özem'in bronz aldığı Los Angeles'ta gümüş aldı. Ben çok sevdim bu yağı. Kendini özleten bir kokusu ve tadı var. Ama maalesef pahalı ve indirimleri pek nadiren oluyor. Marmelatları (kuşburnu ve kızılcık), tam buğday ve tam çavdar ekmekleri de çok güzel. Sabunlarını pek beğenmedim. Siyah zeytin bazen iyi, bazen çok acı. Yeşil zeytin tercih edilebilir ama çok özel değil. Arbequina yağı da gümüş ödül aldı ama onu hiç beğenmedim.

* Alhatoğlu Acı Yeşil: Nermin Hanım kadar özel değil ama F/P açısından başarılı. 250 ml 6 şişe aldığınızda uygun fiyatlı hediyelik de oluyor. Olive Japan'da geçen sezon gümüş ödül aldı ve robust olarak değerlendirildi. Bizim yağlar pek nadiren robust olarak değerlendiriliyor.

---
    Özem Kisthene 0.2'yi hep filtresiz satıyor. Acaba siz ne zaman denemiştiniz? Filtresiz olduğu için nitelik kaybı yaşamış olabilir belki de... Yoksa burada en çok övgü alan yağlardan biri.

• 
Sayfa: önceki 536537538539540
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.