Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (354. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.413
Cevap
552
Favori
1.273.214
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birkaç gündür foruma giremedim yeni yazabiliyorum.

Son 1 yılda kendi evime ve yakınlarıma farklı markalardan 100 litreden fazla zeytinyağı aldım. Daha önce denediğim markalarla ilgili liste vermiştim. Sonra bu listedeki ürünleri tavsiye ettiğim sanılmasın diye altına hepsini beğenmediğim notunu ekledim. Bazı arkadaşlar haklı olarak tepki gösterip, beğenip beğenmediğin yağları yaz demişler, eleştirilerinde haklılar. Mesajımı sildim, sizlerden ricam o listeyi yok saymanız.

Eleştiriye pek açık değiliz, kullandığımız yağı bile takım tutar gibi savunuyoruz. Beğenmediğim bir markayı burada yazdığımda bazıları kul hakkına giriyorsun, farklı niyetin var falan diye tepki gösterdi. Yağı beğenmek zorunda mıyım, beğenmediğimi yazamayacaksam foruma ne gerek var? Beğendiğim yağı nasıl yazıyorsam beğenmediğimi yazacağım, bunun altında başka şey aramak neden? Hele olumsuz yorum yapılan firmanın temsilcisiyle uğraşmak ayrı bir dert. Emeğe saygı diye başlıyorlar. Biz parayı emek harcamadan sokaktan topluyoruz sanki. Herkese göre sadece kendi emeği önemli...

Sonuç olarak bu tür polemiklerle uğraşmak istemiyorum, o yüzden listeyi sildim, ara sıra yorum yazmaya devam edeceğim.

• migrosta komili natural sızma zeytinyağı (taş sıkım, soğuk sıkım, ilk hasat, filtresiz, bi tane daha vardı unuttum) 500 cc 34 lira idi. bir alana bir bedava idi..2x2 aldım, taş sıkımı açtım beğendim, soğuk sıkım fazla aromalı diye pek sevmedim. arkadaşlar ben mallık mı yaptım şimdi, binbir çeşit zeytinyağı firmasını görünce burda afalladım.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAABBBTR42 -- 24 Şubat 2017; 3:17:28 >
  • Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler

soldan saga

zeytının efendısi (tuay)... ozem .... orfion... komıli organık sızma

yogunluk ve kıvam... acık ara ozem.. sonrakılerde tuay orfion komili de pek fark yok

yakıcılık... özem tuay hemen hemen aynı orfıon daha az yakıcı komılıde yakıcılıkda yok denecek kadar az tuayın okduklarıma gore guney ege zeytını memecık cınsı oldugu ııcn yakıcılıkta beklentım en baskınıydı

tat ve koku meyvemsılık ....özem tuay orfion meyvemsılık de ozem fark atmıs buda tat farkını getırıyor kokularıda tuayla ozem esıt gıbıydi

buna gore sıralamam özem tuay orfıon oldu ozemde kıvam yogunlugu koku ve tadı yerlı yerınde.. tuayda ozemde eksık olan kıvam ve yogunlugu.. aramosı keskın ve yakıcı benı sasırtan orfıon oldu ılk teneke harıka gelmişti bu yenı acılan teneke de aynı tadı bulamadım meyvemsılık cok az lıgt zeytınyagı ısteyenler ıcın güzel bır urun ama benım tercıhım daha meyvemsı yogunluk ve keskın tad

urunlerın hepsı karsılastırmak ıcın yenı actım ( komılı harıc) ozem 0,5 cam şişe.. tuay 0,5 teneke .. orfıon 1 lt teneke komıki 0,5 cam şişe sadece komılı yarımdı

hepsıde yenı sezon erken hasat dı ( komılı harıc)

fıyatları ozem lt fıyatı 60 tl ındıırmle 37,5 aldım

tuay lt 40 tl ındıırm yok ama pıyasaya gore 0,5 lt ucuz 20 tl 1 lt lık teneke 37 tl

orfıon lt fıyatı 32 tl

tuay guney ege yagı memecik orfıon ve ozem kuzey ege yagı

amator bı degerlendırmedır herkesın damak tadı farklıdır benım yorumum boyle sırada nermın hanım cıftlıgın markası ovılo var selatin. silisya.. mentese som ..serolıva ..zetay tomaşa.. aterna diger dusnuklerim belkide bıraz halıl esen olabılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eudo -- 4 Şubat 2017; 2:25:40 >

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAABBBTR42 -- 24 Şubat 2017; 3:18:14 >
  • Menteşe Som un tadına baktım acılığı yakarligi gayet güzel meyvemsiligi biraz düşük buradaki olmusuz yorumların aksine ben beğendim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bafa gölünün oradan 2 yerden yağ aldım. Buraya yazmıştım. Birisi erken hasat biri geçen yılın mahsulü. Söylediğim gibi yağa 35 lira vermek zoruma gitsede iyi yağlar. Yoğun meyve tadı isteyenler butik aldığım ve 40 liradan rica minnet indirdim yerden alabilir. Ama ben tadım olarak süper bir fark hissetmedim. Butik olanın net satışı var. İsteyene özelden gönderirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasai -- 4 Şubat 2017; 18:52:54 >
  • yeni sezon dört tane yağ aldım
    orfion köklü adalı efe menteşe som

orfion-adalı efe ve menteşe som bir grup, köklü bu grubun dışında kalır.

köklüyü bir daha almayi dusunmem.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAABBBTR42 -- 24 Şubat 2017; 3:19:6 >
  • Halil Esenden siparişim gecikmeli olarak bir hafta sonra yurtiçi kargo geldi. Teneke kutu şipariş etmiştim şişe ile geldi. Şişeler köpük naylonla korunmuş kutu içinde ve koliye yerleştirilmiş olarak geldi. 250 TL yi doldurmak için sipariş ettiğim zeytin ve peynirler de ayrı kolide geldi. Hasar yok.
  • Arkadaşlar;

Güncel bir kampanya var mı şu an? 5 Lt'lik teneke almak istiyoruz veya tavsiye ettikleriniz de olabilir.
  • Eudo E kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Paylaşımınız için teşekkürler. Devamını bekliyoruz.
    Bir sorum olacak Özem lt fiyatı 60 demişsiniz. Hangi ürünü aldınız? SY indirimi ile mi 37.5'a geldi. %25 indirim oluyordu diye biliyorum.
  • qezos Q kullanıcısına yanıt
    0,5 şişe fıyatı 30 tl

12 li şişe alırsanız 360 tl den 300 tl ye ındiriyorlar

her ayın 20 sınden sonrada %25 ınıdırm kodu verıyorlar

yanı 12 li şişe 225 tl aldım

0,5 lt şişe 18,75 fıyatına denk geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eudo -- 6 Şubat 2017; 19:15:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokhanGulAilesi

Arkadaşlar;

Güncel bir kampanya var mı şu an? 5 Lt'lik teneke almak istiyoruz veya tavsiye ettikleriniz de olabilir.

Merhaba,
    Orfion olarak foruma özel indirim kodumuz var, her ay düzenli olarak güncelliyoruz. İLgili başlık şurada:

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=123843781

Bu arada olumlu yorumlarını paylaşan arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozguruzden

quote:

Orijinalden alıntı: GokhanGulAilesi

Arkadaşlar;

Merhaba,
    Orfion olarak foruma özel indirim kodumuz var, her ay düzenli olarak güncelliyoruz. İLgili başlık şurada:

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=123843781

Bu arada olumlu yorumlarını paylaşan arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum.

Teşekkürler, açıkçası biraz pahalı geldi ancak pek de anladığım söylenemez. O yüzden ürünlerinizi tanımadan yorum yapmam doğru olmaz. Araştıracağım.

Teşekkür ediyorum ilginize.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAABBBTR42 -- 24 Şubat 2017; 3:19:39 >
  • Arkadaşlar merhaba, geçen aylarda bir yağ almıştım, naturel sızma soğuk sıkım . Şimdi yağın dibine geldiğimizde şöyle bir şey ile karşılaştık. Satın aldığım yere danışmadan size bir sorayım istedim, fikriniz var mıdır? Bu nedir?
    Sızma Zeytinyağı Hakkında BilgilerSızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vicv3ga -- 8 Şubat 2017; 14:11:45 >

• İlk defa böyle bir şey gördüm zeytinyağında acaba sakıncası yoksa marka ney hocam..?
  • Twonokta kullanıcısına yanıt
    Forumda bir arkadastan aldim, kendi mahsulü, marka yok

• 
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.