Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (352. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.413
Cevap
552
Favori
1.273.270
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 350351352353354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: master21

Bu nasıldır? Çekle beraber 76 liraya gelicek

GittiGidiyor
    Komili Ege Sızma Zeytinyağı 5 Lt Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/supermarket/komili-ege-sizma-zeytinyagi-5-lt-259953765

Hali hazırda kullanıyorum. Gayet memnunum. Metro marketden 76 tl den almıştım yanılmıyorsam.

• master21 kullanıcısına yanıt
    Fiyatını kesinlikle hakeder fakat hangi sezon olduğunu sorun bence, geçen sezonun ürünü olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gittigidiyor üzerinden avilo zeytinyağı aldım.
    hayatımdaki en kötü sipariş deneyimiydi.

yağı da iğrenç. çok acı ve makine yağını andıran bir tat var. genzi yakıyor.
    tavsiye etmiyorum.

bu konuda cevap yazan avilo yetkilisine selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikara86

Fiyatını kesinlikle hakeder fakat hangi sezon olduğunu sorun bence, geçen sezonun ürünü olabilir.

Üretim tarihini mi soralım hocam
  • quote:

quote:

Evet hocam ne zaman hasat edilip, dolum yapılmış sorun. Ayrıca 76 tl ye geçen sezon olsa da alınır fakat yeni sezon olması çok daha iyi olur.

• quote:

quote:

quote:

Evet hocam ne zaman hasat edilip, dolum yapılmış sorun. Ayrıca 76 tl ye geçen sezon olsa da alınır fakat yeni sezon olması çok daha iyi olur.

Hasat tarihi falan da yazıyor mu hocam bunların.Satan happy market,üreticiden değil yani yazmıyorsa bilmezler onu.

daha önce şu satıcıdan alıyordum 80den 100e çıkartmış fiyatı.Gerçi ne kadar kaliteli bilmiyorum,tadını beğendiğimiz için 3-4 defa çekle 55-60 tl civarına geldiği için almıştım.Şimdi en azından bilindik marka alıyım diyorum aynı fiyatı verceksem.
    GittiGidiyor
    DOĞAL TAŞ BASKI ZEYTİNYAĞI(5 LT) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/supermarket/dogal-tas-baski-zeytinyagi-5-lt-253326776

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master21 -- 25 Ocak 2017; 12:43:37 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hasat tarihi falan da yazıyor mu hocam bunların.Satan happy market,üreticiden değil yani yazmıyorsa bilmezler onu.

daha önce şu satıcıdan alıyordum 80den 100e çıkartmış fiyatı.Gerçi ne kadar kaliteli bilmiyorum,tadını beğendiğimiz için 3-4 defa çekle 55-60 tl civarına geldiği için almıştım.Şimdi en azından bilindik marka alıyım diyorum aynı fiyatı verceksem.

GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/supermarket/dogal-tas-baski-zeytinyagi-5-lt-253326776

Hocam komili teneke üzerinde üretim ve son kullanma tarihi yazar büyük ihtimalle, hasat zamanı tabi ki yazmaz bu tip büyük fabrikasyon ürünlerde. Hasat zamanı, zeytin çeşidini, bahçesi, bölgesini yazanlar genelde az ve öz üretim yapan kendini kanıtlamış butik markalar.. Tavsiyem komili gibi görece kaliteli market ürünlerini ağırlıklı olarak sıcak yemeklerde ve arzunuza göre soğuk ürünlerle tüketin, ama sadece soğuk tüketmek, salatalarda mezelerde, sabahları aç karnına içmek, sofrada yemeğin üstüne eklemek vb. için kaliteli, yüksek fenol değerlerine sahip bir erken hasat yağ alın derim, çünkü fenolik bileşikler (zeytinyağı içindeki sağlığa yararlı bileşikler) pişerken uçuyor ve çok azalıyor bu yüzden yüksek kaliteli butik yağı soğuk tüketin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikara86 -- 25 Ocak 2017; 15:21:51 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

GittiGidiyor

Hocam komili teneke üzerinde üretim ve son kullanma tarihi yazar büyük ihtimalle, hasat zamanı tabi ki yazmaz bu tip büyük fabrikasyon ürünlerde. Hasat zamanı, zeytin çeşidini, bahçesi, bölgesini yazanlar genelde az ve öz üretim yapan kendini kanıtlamış butik markalar.. Tavsiyem komili gibi görece kaliteli market ürünlerini ağırlıklı olarak sıcak yemeklerde ve arzunuza göre soğuk ürünlerle tüketin, ama sadece soğuk tüketmek, salatalarda mezelerde, sabahları aç karnına içmek, sofrada yemeğin üstüne eklemek vb. için kaliteli, yüksek fenol değerlerine sahip bir erken hasat yağ alın derim, çünkü fenolik bileşikler (zeytinyağı içindeki sağlığa yararlı bileşikler) pişerken uçuyor ve çok azalıyor bu yüzden yüksek kaliteli butik yağı soğuk tüketin.

Bilgidilendirme için teşekkürler hocam ancak dediğiniz yağların fiyatı bunun 2 katı galiba,şimdilik imkanlar o kadarına el vermiyor.

Rica ederim hocam şunu da eklemeden geçmeyeyim, her ne kadar fenoller azalsa da en sağlıklı yemek pişirme ve kızartma yöntemi kesinlikle gerçek katkısız natürel sızma zeytinyağı kullanmaktır. (riveria kesinlikle değil, ayçiçek yağından farkı yok) Pişirme, kızartma sıcaklıkları max. 180 derece olmalı çünkü 200 derece üzerinde yanma, duman çıkarma başlıyor. Benim de imkanım olsa kesinlikle gerçek tereyağı ve zeytinyağı dışında yağ kullanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikara86 -- 25 Ocak 2017; 16:1:13 >
  • quote:

adam cevap vermiş :)

Ürünün üretim tarihi 29/11/2016
    son kullanma tarihi 29.11.2016
    Son kullanma tarihi değildir herhalde :)

• maxtreme kullanıcısına yanıt
    Yurtiçi kargoyla çalıştık bir küfür yemediğimiz kaldı; mng'ye, arasa gittik biz sıvı taşımıyoruz dediler, mecburen sürat ile masaya oturduk, tüketici için alabileceğimiz en iyi fiyatı almaya çalıştık.

Siparişinizi aldık, aynı gün kargoya verdik, kargonuz ulaşmadı diye defalarca genel merkez ile görüştük, ulaştırmaya çalıştık.

o zeytini siz sıcacık evinizde oturken o soğuk havada toplayan zeytincinin emeğine, bu ürün üretilirken çalışan yüzlerce emekçinin gayretine ayıp ediyorsunuz.

Beğenmedim de geç kardeşim, 3 lt yağın parasını yollayalım.

Biraz emeğe hürmet be, aç kalırız çiftçi o ürünü üretmese!

Nimettir bu. Makine yağı ne demek,bu kadar da zalimce eleştri olamaz.

Hepimiz tüketiciyiz, ama üreticilerimizin emeğine makina yağı diyecek kadar laf söylemek büyük ayıptır!

• Baha oktav B kullanıcısına yanıt
    Baha bey,
    bana göre cevabınız içi boş bir cevap olmuş. Zaten sizden cevap beklemiyordum.

İlanınızda saat 16.00'dan önce verilen siparişlerin aynı gün içerisinde ve Yurtiçi Kargo ile gönderileceği belirtiliyor.
    Buyrun, az önce aldığım ekran görüntüsü:
    https://box.everhelper.me/attachment/739198/a119734f-20ad-408f-8926-9ab53d04cc06/398734-WVfT39HOWX0dqz9p/screen.png

Saat 16.00'dan önce sipariş verdiğim ürünü vaat ettiğiniz gibi aynı gün içerisinde gönderdiniz.
    Ancak, Yurtiçi Kargo ile değil Sürat Kargo ile...
    Yapmanız gereken bir işi yaptınız diye (üstelik hatalı) müşterilerinizden övgü mü bekliyorsunuz?
    Yurtiçi Kargo iyi demiyorum ancak benim bölgemde Sürat Kargo'dan daha iyi. Daha doğrusu kötünün iyisi.
    İlanınızda Sürat Kargo diye belirtilmiş olsaydı, ürün siparişi vermezdim.

Ayrıca, Gittigidiyor sisteminde düzgün olmasına rağmen cep telefon numaram kargo bilgilerine yanlış girilmişti.
    Akabinde, tecrübe ile sabit olduğu için bunun sorun olacağını size mesaj ile bildirdim ve siz de, gerekli hızlandırma ve düzeltme işlemlerini yapacağınızın cevabını verdiniz. Ne yazık ki bir şey yapamadınız.
    Farklı günlerde defalarca şube ve dağıtıcıyı aramak zorunda kaldım ve günler sonra sorunu yine kendim çözdüm.
    Kargo dağıtıcısı da telefon numarasından dolayı bana ulaşamadığını belirtti.

Fasarya cevaplarla olaya farklı ve gereksiz bir bakış açısı ile yaklaşıyorsunuz.
    Ne yani, biz emekçi değil miyiz? Bir siz mi emekçisiniz? Biz de parayı yerden toplamıyoruz.
    Sıcak evimde oturduğumu nerden çıkardınız? Hem oturuyorsam da bu sizi ne kadar ilgilendirir?

"Beğenmedim de geç" demişiniz. Yanlış anlamayın fakat işgüzar sokak esnafı tarzı bir cevap bu.
    Beğenmediğim diye bir cevap genel olarak yeterli görülseydi, alakalı yerlere yorum yazma kısmı konulmazdı.
    Samimiyseniz bana para göndermenize gerek yok. O ücreti herhangi bir eğitim kurumuna bağışlayabilirsiniz.

Bir önceki cevabımda size selam gönderme nedenim ise:
    Ürününüz ile alakalı genel olarak olumsuz yorumları bilmeme rağmen sizin açıklayıcı yorumlarınıza istinaden ürününüzü denemek için sipariş vermiştim.
    İnternet üzerinden defalarca burda ismi zikredilen markalardan zeytinyağı aldım.
    Daha önceki aldığım fiyatı yakın ürünlerle kıyasen ürününüzü beğenmedim ve söylediğim gibi ürün tadı makine yağı kokusunu andırıyor.
    Size veya ürününüze bir garezim olması için bir neden yok. Varsa söyleyin.

Didem hanımın övdüğü Sürat Kargonun, ürün kutusunu nasıl ezdiğini görmek isterseniz fotoğraflarını ekleyebilirim.
    Karton kutusu da bir o kadar çamurluydu.
    Berbatlık konusunda Yurtiçi Kargo ile yarışan ve başına kayyum atanan bir kargo firmasından ne denli güzel bir hizmet bekliyorsunuz, bilemiyorum.

Söyleyeceklerim bu kadar. Sizden yanıt beklemiyorum.
    İyi çalışmalar.

• Baha oktav B kullanıcısına yanıt
    Baha bey ürününüz hakkında çok fazla iyi yönde de kötü yönde de yorum var, ben de çok merak ediyorum, ayrıca bu forumda markanızı temsil etmek zordur, her üreticinin işine gelmez, o yüzden sizi kutluyorum. Sizin emekleriniz tabi ki değerli ve saygıdeğer ve buradaki herkesin de öyle. Kimsenin durmadan sıcak evinde oturduğunu sanmıyorum. Eğer bana numune ürününüzü gönderebilirseniz, isterseniz buradan ortalama bir kullanıcı olarak samimi bir şekilde yorumlarım. Kolay gelsin.

• maxtreme kullanıcısına yanıt
    Sayın maxtreme,

Cevabımızın içi boş, ürün kötü, kargo firması rezalet vs...
    Sonuç sizin yazdığınız yorumda var zaten; siz diyorsunuz ki kargo çok kötü. Bizim kabahatimiz mi? Yurtiçi kargodan kaynaklı problemlerden dolayı Sürat kargoya geçtiğimizi belirttik, ne yapalım o da kötü diye atlayalım arabaya elden mi teslim edelim? Halbuki bu tip yaklaşımlar yerine beraberce sizin oradaki sürat kargo şubesini yetkili genel müdürlüğe bildirerek o şubenin teslimat şeklini düzelttirebilirdik.
    Herkesin kazancı dürüst çalıştıkça kıymetli ve helal, ancak emek yoğun bir işte bu soğuk havada ( şu an Tire -3 derece ), sabah zeytin tayfaları traktör tepesinde bahçelere gidiyorlar. Ben sadece bizim ürüne değil herhangi bir marka sahibi dostumuz için yapılacak direk zeytine, zeytinyağına yapılan kötü yorumun karşısındayım. Evet sizin deyiminizle " esnaf"'ım ve beğenmezseniz beğenmedim demenizi, diğer türlü olayı başka boyutlara taşımanın yanlış olduğu kanaatindeyim.

Bakınız, bu forumu gayet sevdim ben şahsım adına, sadece zeytinyağı değil bir çok konuda paylaşımların olduğu ve kullanıcıların birbirlerine tavsiye verdikleri güzel bir mecraa. Fakat şimdi siz Avilo için döktürdünüz ya, ilk defa bizim markamızı kullanacak bir tüketici sizin yorumlarınız dolayısıyla belki de alışverişinden vazgeçecek. Sebep ne peki, bilmem neredeki kargo şubesi ürünü zamanında ve düzgün teslim etmedi diye? Şimdi bu bize yapılan büyük bir haksızlık olmuyor mu? Burada ürünlerini alıp, tüketicilere sunduğumuz emekçi zeytin üreticisi kardeşlerimizin ne kabahati var?

Daha önce de bu forumda buna yakın konulardaki bazı sorulara cevap yazdım ve yazmaya devam edeceğim. Önemli olan iyi bir ürünü tüketici olarak tüketebilmek, bizim de görevimiz iyi bir ürün üretmek. Biz Türk Gıda Kodeksi Zeytinyağı Tebliğine uygun olarak üretimlerimizi yapmaktayız, bu konuda IOOC ve UZZK gibi kuruluşlara akredite laboratuvarlarda analizlerimizi yaptırarak,iş ahlak ve sorumluluğumuzu gayet iyi biliyoruz. Tüketicilere sunduğumuz ürünler ise damak tatlarına uygunluk bakımından ya gönüllere girecek ya da sadece bir kez denenip geçilecektir. Yani nakliye ile ilgili durumlarda bizlerden ( tüm üretici arkadaşlar adına ) değil kargo firmalarından şikayetçi olunuz.

İzmir'den saygı ve selamlarımızla.

• Merhaba,

Zeytinseli firmasının yağlarını deneyip, yorum yapabilecek olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qezos -- 26 Ocak 2017; 14:15:0 >
  • Ticaret ahlakı olursa eğer, her üretici ve aracı işini hakkıyla yapar. Bunun neticesinde internet ortamında birbirleriyle ezici rakip olup diğerinin malını kötülemek için sahte- fake hesaplar açarak sipariş verip sırf kötü yorum yapmak için uğraşmaktan vazgeçerler belki. Evet ütopik gibi görünmeye doğrusu bu. Maalesef kendini geliştirmek ve kaliteyi artırmak yerine rakibine çamur atmak, çelme takmak kolayına geliyor insanın. Bu gün butik ve pahalı dediğiniz küçük aile işletmeleri de bı aşamadan geçtiler ve şimdi marka olduk hevesiyle aynı şeyi yenilere yapıyorlar. Devrecilik sistemi gibi. Oysa hepsi aynı teknede yer almaya çalışan canını kurtarmaya çalışan mülteci misali.
    Gelelim forumda da beğenilen 5 litrelik soğuk Sızma fabrikasyon zeytinyağları aslında nasıl tedarik ediliyor. Cevap ise süt fabrikalarının sistemi ile aynı olması. Tonlarca yağı tabiki direkt olarak kendileri işleyemiyor, ucuza küçük üreticiden hazır parçalar halinde satın alıyor.
    Paketleyip kendi adıyla satıyor. Buna en güzel örnek aynı markanın farklı kalitede ve karışık ürünü piyasaya süresinden de anlıyorsunuz.
    İlk kez bu yıl satın aldığım Avilo Sızma yağ ise fiyatının çok üstünde kalitede. Hatta dahası da var sizin market yağlarından bir gömlek daha üst.

Bu yazdıklarımı üstüne alacak arkadaşlar muhakkak alıp ders cıkarırlar diye umuyorum. Birbirinizi kötülemek yerine işlerini hakkıyla yapın. Forumlarda, yorumlarda manipülasyon ile bir yere kadar gerçek kalite ise çalışarak yakalandılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: qezos

Merhaba,

Zeytinseli firmasının yağlarını deneyip, yorum yapabilecek olan var mı?

Ben tüm yanlarından aldım domat , Edremit, memecik , delice türlerini aldım delice yi denemedim henüz
    Diğer yağlar arasında ev de 6 kişiye tadım yaptırdım memecik yağı en beğenileni oldu diğerleri acı geldi ev halkına fiyat performans yağı bence memecik 5 litre kargo dahil ayın sonuna kadar 106 tl Ye alınabiliyor sağlıklı yaşıyoruz indirimi ile denemek için 1 er litrede domat ve Edremit alabilirsiniz sonuçta damak tadı hangi ürünü beğenirsiniz bilemem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAABBBTR42 -- 24 Şubat 2017; 1:1:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdiye kadar denedigim yağlar. Arada markasız bir çok yağ da denedim. Ama kayda değer değillerdi.

Güvenasa

İzorya

Beyzade

Özem

Baktat

Orfion

Filippo Berio

Nar

Pina

Şevki Tepe

Asin Farm

Köklü

Veysel Kaptan

Adalı Efe

Zetay

Menteşe Som (daha denemedim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcroses -- 27 Ocak 2017; 17:10:40 >
  • 
Sayfa: önceki 350351352353354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.