Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (356. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.413
Cevap
552
Favori
1.273.315
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozguruzden

quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

neden kimse almaz diye dusunmus acaba. burdan bir tane bile
    yağ alan olmasa bile ki alan da vardır. bence urun tanitmak icin
    guzel bir yer.
    yağı tahta fıcılarda bekletiyormus o kısmı da ilginc

Ahşap fıçı olayı eşimle kafamıza yatmadı bir türlü. Yağı her türlü dış etmenden korumaya çalışmaktır amaç fakat ahşabın tadı geçer. Benzer şekilde ahşap ficida tutarak smoked zeytinyağı yapanini okudum İtalya'da fakat belki vardır bi hikmeti, keşke anlatılsaymış.

Ahşab (meşe) fıçıda şarap güzel bekler :)) Gerçi artık oda fabrikalarda krom kazanlarda bekletiliyor.

• Serden33 S kullanıcısına yanıt
    Her işin bir yolu yordamı var:)

Yillandirmaya uygun şaraplar mece ficida dinlendiriyor. Keza viski veya artık üretilmeyen, bizim köyün uzumlerinden yapilan meşhur Truva kanyak'ı da öyle. Neden, zira kimi ağaçlardan yapılan ficilar aramasını ve kokusunu veriyor, bu da farklı katmanlarda lezzet özelliği katıyor.

Zeytinyağında ise içindeki organikleri korumaya çalışıyorken, kendine has meyve aromasını saklamaya çalışıyorken ahşap fıçıda fermente olacak bir yag satmak biraz bilmeyene pazarlama olmuş. Bu işin doğrusu her yerde yazıyor.

Her malın alıcısı vardır derler ya, zeytinyagini da ahşap ficida saklamanın uber güzel bir şey olduğunu sanan ve alan illa vardır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba

zeytin yağı araştırırken bu site denk geldi konuyu uzun zamandır takip ediyorum. Aldığım zeytinyağını da burada önerilenler arasında seçtim ovilo marka aldım.Konun uzmanı değilim ama zeytinyağını bugüne kadar marketlerde bilinen markalardan alan biri olarak söyleyeceğim tariş,kristal vs bunlardan lezzet olsun, koku olsun çok üstündü.
    kalite güzel ama bir noktadan sonra fiyat performansı da bütçeden dolay önemli bir etken.
    benim gibi iç kesimde yaşayanlar için zeytinyağı konusunda problem ürüne uzak olduğumuz için ancak internet üzerinden yapılan yorumlar yada etrafta kullananların önerisi üzerine seçim yapıyoruz yada deneme yanılma yöntemi bilinen butik markalara yöneldiğimizde de fiyat yukarı doğru çıkıyor. fiyat açısından daha uygun zeytinyağı ararken organigiz.org adında bir site denk geldi. sitede markasız yetiştiriciden direk satış yaptığı söyleniyor fiyatları butik markaların yarısı fiyatı düşükse sorun vardır/kalitesizdir mantığı da doğru sonuç vermiyor herzaman. buradan alışveriş yapanınız oldu mu? Olduysa da lezzet vb yönden önerirmisiniz. zeytinyağını salata/kahvaltılık olarak kullanıyorum

• delcore D kullanıcısına yanıt
    organik yağ yapmışlar ama beş litrelik pet şişelere doldurmuşlar.
  • delcore D kullanıcısına yanıt
    organik kelimesini somuren hirsizlara prim vermeyin. cehaleti hirsizliga ve yalanciliga mazeret edip, "biz organik derken ilacsiz uretimden bahsediyorduk" tarzi mazeret uretme pesinde cakallar!

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAABBBTR42 -- 24 Şubat 2017; 14:37:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir zeytinyağı tadımcısından, genzi yakan, acımsı bir zeytinyağı tavsiye etmesini istedim. Aşağıdaki ürünleri önerdi. Henüz denemedim.

www.hangizeytinyagi.net
    MENTE�E SOM NAT�REL SIZMA ZEYT�NYA�I 500 ML
    http://www.hangizeytinyagi.net/mentese-som-naturel-sizma-zeytinyagi-500-ml-pmu133

www.hangizeytinyagi.net
    TUAYORG500ML
    http://www.hangizeytinyagi.net/zeyeforg500ml-pmu130

www.hangizeytinyagi.net
    ZETAY ORGAN�K 500/EH/SS/NSZ
    http://www.hangizeytinyagi.net/zetay-organik-500-eh-ss-nsz-pmu112

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celalsungur -- 18 Şubat 2017; 23:40:50 >

• celalsungur kullanıcısına yanıt
    Zetay ve Menteşe Som u denedim tanıma uyuyorlar.

Zetay in artışı daha meyvemsi.

• quote:

Orijinalden alıntı: milliadam

arkadaşlar gittigidyor üzerinden sipariş verecem de f/p olarak en ideal avilo gibi geldi, 6 litre 84 e gelecek. ama hakkında çok olmasa da olumsuz yorumlar da va.
    ama nurhanımdan da genel memnuniyet var gördüm, o da 18 litre olarak satıyor 200 lira, o da 180 a gelecek de miktar çok ama yine de övgülere göre baya uygun geldi, ne yapmalıyım

18 litre 200TL çok uygun bir fiyat. Riviera bile olsa çok ucuz değil mi? Bilemedim şimdi. 6Litre yağ 84 TL sızma değildir diye düşünüyorum. Tarişin bile 3 litre edremit ayvalık yöresi soğuk sıkım yağı 130TL ve üzeri. Dikkat edin derim.
  • Düzeltme : Ayvalık Köklü Müşteri hizmetleri aramış rutin sekretere bağlayan no diye açmamışım.Tekrardan ulaştılar.Filitresiz yağın soğuktan donup çözülmesiyle o görüntünü oluşabileceğini belirtip 400 gr kullanmış olduğum yağı alıp yeniden 5 Lt yağ göndereceklerini(bu sefer filitreli) söylediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daywalkerrrr -- 22 Şubat 2017; 15:41:17 >
  • AAABBBTR42 A kullanıcısına yanıt
    Neden hep adalı ile ilgili eleştirel yorumlar yapıyorsunuz? Başka zeytinyağı üretici markalar da vardır herhalde. Onlarla ilgili eleştirilerinizi de yazsanız daha objektif olursunuz.

• daywalkerrrr D kullanıcısına yanıt
    Önceki hangisiydi?

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAABBBTR42 -- 24 Şubat 2017; 0:59:7 >
  • insalara faydamız olsun.. Herhalde yeni sezondur !!! Sızma Zeytinyağı (5 lt) - Nar Gourmet 89,65

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okitai -- 20 Şubat 2017; 10:15:26 >
  • okitai kullanıcısına yanıt
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAABBBTR42 -- 24 Şubat 2017; 0:59:33 >
  • yine de sktsi falan daha vardır yemekte kullanılır diye düşünüyorum, bu fiyata nar gourmet iyi fiyat ama herkesin kendi takdirinde
  • marketten almış olduğumuz tariş 5 litrelikten , cam şişeye göre çok fazla fark var, hem renk olarak hem tad olarak
  • www.hangizeytinyagi.net
    TUAY 5000 ML / SS / �D�LL� / EH / NAT�REL SIZMA ZEYT�NYA�I
    http://www.hangizeytinyagi.net/zeytinin-efendisi-5000-ml-ss-odullu-eh-naturel-sizma-zeytinyagi-pmu11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celalsungur -- 21 Şubat 2017; 12:54:30 >

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAABBBTR42 -- 23 Şubat 2017; 14:20:13 >
  • 
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.