Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (348. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: lonelyhawk84
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.413
Cevap
552
Favori
1.273.374
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 346347348349350
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Köklü siteye koymuş filtre edilmiş yağı. 5 litre yağ, 2kg az yağlı gemlik siyah zeytin, 2 pakette zeytinyağı baharatı aldım. Kargo dahil 170 lira girdi. Aynı gün kargoluyorlar heralde. Yarın gelir, yorumlarım a dan z ye.

kıyaslamalı ve detaylı yorumlarını bekliyorum dostum.
  • Melihksn M kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Sitenizi bir elden geçirseniz iyi olur. Çok kötü durumda. Sayfalar açılmıyor, ürün bilgileri eksik. Biraz özen lütfen.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAABBBTR42 -- 24 Şubat 2017; 3:23:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AAABBBTR42 A kullanıcısına yanıt
    adalıefe nin yakıcılığı kokusu rengi falan çok iyi
    ama bana biraz meyvemsiligi az geldi
    parasina gore guzel yağ.
  • quote:

Köklü siteye koymuş filtre edilmiş yağı. 5 litre yağ, 2kg az yağlı gemlik siyah zeytin, 2 pakette zeytinyağı baharatı aldım. Kargo dahil 170 lira girdi. Aynı gün kargoluyorlar heralde. Yarın gelir, yorumlarım a dan z ye.

Köklünün bütün zeytinlerini yedim zeytinleri kötü 2 kg dediği zeytin net zaten 1.5 kg kilo falan anca geliyor 28 tl o paraya semt pazarlarında çok daha güzel zeytinler alabilirsiniz

Geçenlerde 5lik pet aldım net 3.75 gr 70 tl gemlik siyah zeytin aldım zeytin geldi baktım zeytin kendini salmış geri gönderdim yeni sezondan göndericez dediler geldi zeytin yine aynı 5 gün dışarda dursa kendini salıyor zeytin ya zaten dolaptada dursa çok diri bir zeytin değil domatta almıştım 5lik oda erik gibi tadsız normalde semt pazarında aldığım domatla alakası yok köklünün yağı iyidir ama zeytin almam bir daha kendilerinden yuvarlama zeytini çok tuzlu onuda belirteyim ayvalık kırması fena değil sadece
    illaki netten zeytin alıcam diyorsanız çobanözünü tavsiye ederim hem daha çok çeşit var hem fiyatları daha uygun hemde zeytinleri daha güzel yağlarıda çok güzeldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cutrera -- 6 Ocak 2017; 19:49:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

adalıefe nin yakıcılığı kokusu rengi falan çok iyi
    ama bana biraz meyvemsiligi az geldi
    parasina gore guzel yağ.
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAABBBTR42 -- 24 Şubat 2017; 3:23:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LANVİN1

quote:

Köklünün bütün zeytinlerini yedim zeytinleri kötü 2 kg dediği zeytin net zaten 1.5 kg kilo falan anca geliyor 28 tl o paraya semt pazarlarında çok daha güzel zeytinler alabilirsiniz

Geçenlerde 5lik pet aldım net 3.75 gr 70 tl gemlik siyah zeytin aldım zeytin geldi baktım zeytin kendini salmış geri gönderdim yeni sezondan göndericez dediler geldi zeytin yine aynı 5 gün dışarda dursa kendini salıyor zeytin ya zaten dolaptada dursa çok diri bir zeytin değil domatta almıştım 5lik oda erik gibi tadsız normalde semt pazarında aldığım domatla alakası yok köklünün yağı iyidir ama zeytin almam bir daha kendilerinden yuvarlama zeytini çok tuzlu onuda belirteyim ayvalık kırması fena değil sadece
    illaki netten zeytin alıcam diyorsanız çobanözünü tavsiye ederim hem daha çok çeşit var hem fiyatları daha uygun hemde zeytinleri daha güzel yağlarıda çok güzeldir

Katılıyorum zeytini vasat

• Arkadaşlar Gittigidiyor'da geçerli olan 100tl/20 tl ve 150 tl/25 tl indirim çeklerini kullanıp Naturell Sızma Zeytinyağı almak istiyorum. Alınabilecek, tavsiye edeceğiniz ürünler var mı bu sitede?

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAABBBTR42 -- 24 Şubat 2017; 3:24:24 >
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: zanaks

quote:

Köklü ile aramıza kar girdi. Dün elimde olması gerekiyordu kar yüzünden kaldı. İnşallah yarın gelir diye ümit ediyorum. Zeytini vasat demişsin moralimi bozdun 30 lira para verdik.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAABBBTR42 -- 24 Şubat 2017; 3:24:52 >
  • quote:

quote:

quote:

Köklü ile aramıza kar girdi. Dün elimde olması gerekiyordu kar yüzünden kaldı. İnşallah yarın gelir diye ümit ediyorum. Zeytini vasat demişsin moralimi bozdun 30 lira para verdik.

Kardeş sana zeytinyağı dedik zeytin demedik 😂😀😁

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeş sana zeytinyağı dedik zeytin demedik 😂😀😁

1kg alasım vardı zaten denemek için. 13 lira kargo parasını görünce aldığıma değsin diye 2kg aldım.

• Arkadaşlar bu yağ hakkında bilgisi olan var mı uygun fiyat, alınır mı sizce?
    urun.n11.com
    Yeni Hasat - 5 Lt Avilo Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağı - n11.com
    http://urun.n11.com/zeytin-yagi/5-lt-avilo-soguk-sikim-naturel-sizma-zeytinyagi-hediyeli-paket-P119240061

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkayzer -- 9 Ocak 2017; 13:46:10 >

• Yağı deneme fırsatım oldu bugün. Kargoda donmuş püre kıvamındaydı ama deneyebildim yine.

GüvenASA'ya göre aroması daha yoğun ve meyvemsiliği 10 numara. Resmen dediğin gibi çimenimsi zeytin tadı geliyor çok hoş. Bundan sonra köklüyle devam ederim ben.

Ayrıyetten zeytininide beğendim baya, tavsiye ederim.
  • quote:

Yağı deneme fırsatım oldu bugün. Kargoda donmuş püre kıvamındaydı ama deneyebildim yine.

GüvenASA'ya göre aroması daha yoğun ve meyvemsiliği 10 numara. Resmen dediğin gibi çimenimsi zeytin tadı geliyor çok hoş. Bundan sonra köklüyle devam ederim ben.

aynen onu diyorum ben de. hemde 125 tl 5 lt. afiyet olsun köklü beni mahcup etmedi.
  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    Hocam, 5 lt bende almayı düşünüyorum. En ekonomik nerede satılıyor şu an için. Link verebilirsen sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onat

Hocam, 5 lt bende almayı düşünüyorum. En ekonomik nerede satılıyor şu an için. Link verebilirsen sevinirim.

Kendi sitesinde. Yeni hasat 125tl ama almışken zeytin falan da al. 13 lira kargo parası var çünkü.
  • quote:

quote:

Yağı deneme fırsatım oldu bugün. Kargoda donmuş püre kıvamındaydı ama deneyebildim yine.

aynen onu diyorum ben de. hemde 125 tl 5 lt. afiyet olsun köklü beni mahcup etmedi.

Zeytiniyle ve baharatıyla yağı kahvaltıda müthiş oluyor, artık vazgeçilmezim.

• 
Sayfa: önceki 346347348349350
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.