Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (350. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.413
Cevap
552
Favori
1.273.315
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 348349350351352
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    has adayı hıc duymamıştım

selatin aterna zetay tomaşa odüllü ust duzey markalar dır bunlara ılaveten aklıma gelen diger markalar menteşe som .silisya özem tuay orfion
  • quote:

Orijinalden alıntı: aarslan2010

Merhaba arkadaşlar,

Ben bir zeytinyağı markası belirlemiştim. bunlardan hangisini önerirsiniz?
    SELATİN,
    ATERNA,
    HAS ADA,
    ZETAY,
    TOMAŞA,

Teşekkürler,

selatin güzel aterna da güzel. köklüyü de dene.
  • Eudo E kullanıcısına yanıt
    Has ada firması Ayvalıkta Cunda adasında gördüğüm bir firmaydı. Hürriyetin en iyi 10 zeytinyağı haberinde de yer alıyordu. ama erken hasat üretimi yok zannımca. Sitesinde de sadece sızma zeytinyağı olarak geçmektedir. Sadece bilgisi olan varsa diye sordum.

Geçen sene Aterna erken hasatı kullandım, asit oranı düşük güzel bir zeytinyağı bi de özel üretimleri var ama onlar çok pahalı aslında onları merak ediyorum.

Özellikle de Selatin ve Tomaşa yı çok denemek istiyorum. Ama selatinin filtresiz yağı tükenmiş. Çok önceden sipariş vermek gerekiyor galiba.

Bahsettiğiniz diğer yağları hiç denemedim. ama fırsat buldukça denerim inşallah.

Teşekkürler
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAABBBTR42 -- 24 Şubat 2017; 3:26:46 >
  • Menteşe Som yağ göndermiş ama daha tadına bakmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcroses -- 17 Ocak 2017; 17:17:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcroses kullanıcısına yanıt
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAABBBTR42 -- 24 Şubat 2017; 3:27:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AAABBBTR42 A kullanıcısına yanıt
    Dikkat etmedim.

• Kavlak deneyen var mı ? Facebook sayfalarında baya aktifler biraz pahalı ama merak ettim açıkçası.
  • Arkadaşlar zeytinyağı almıştım 3 lt lik balkonda kapaklı bir dolabım var orada muhafaza ediyorum teneke 3 ltlik. Yağda donma olmuş bu normal mi yoksa farklı şekilde mi muhafaza etmeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AAABBBTR42

Teneke darbe almış.

teneke darbe alınca bir şey mi oluyor yağa?

ilk defa karşılaştım ve merak ettim. marketten alırken dikkat edelim varsa bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alex23644

Arkadaşlar zeytinyağı almıştım 3 lt lik balkonda kapaklı bir dolabım var orada muhafaza ediyorum teneke 3 ltlik. Yağda donma olmuş bu normal mi yoksa farklı şekilde mi muhafaza etmeliyim?

Geceleri hava 5 derece ve altına iniyorsa donuyor yağ. Püre gibi bir kıvam alıyor. Kar varken almıştım ben, kargodan eve getirdiğimde püre halindeydi 5-6 saat oda sıcaklığında bekleyince çözüldü. Oda sıcaklığı yeterli yani saklama için.
  • katkısız zeytinyağı için tuz ruhu testi güvenilir bir test midir?
  • Bende sürekli bir arayışlar içerisindeydim en son bi siteden Zeytinyağı aldım ve tadı muhteşemdi cidden. Tesadüfen Hatay'a gitmiştim ve orda olduğum arada üretim yerlerini görebildim. gerçekten tavsiye ederim. Burdan bakabilirsinizwww.elzeyt.com
  • hero582 H kullanıcısına yanıt
    :)
    Bunu yapınca bu forumda kimse alacağı olsada almaz o yağı. Siteniz açılmıyor orası daha komik. Yapmayın rica ediyorum.

Tesadüfen yazınızı gördüm ve hemen 50 kilo zeytinyağı siparişi verdim, güle güle harcayın.:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: uk.bjk

katkısız zeytinyağı için tuz ruhu testi güvenilir bir test midir?
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAABBBTR42 -- 24 Şubat 2017; 3:27:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AAABBBTR42 A kullanıcısına yanıt
    tavsiye eyyiğiniz bir yağ markası var mı acaba güvenle yenilebilecek ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaftolga

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAABBBTR42 -- 24 Şubat 2017; 3:20:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AAABBBTR42

quote:

Orijinalden alıntı: zaftolga

https://images2.sanalmarket.com.tr/images/1000/urun//large/04133855_large.jpg

zeytinagacidergisi.com
    Bakanlık Gıda Sahtecilerini açıkladı | Ana Sayfa - Zeytin Ağacı Dergisi
    http://zeytinagacidergisi.com/mansetler/bakanlik-gida-sahtekarlarini-acikladi--3767

Verde yakalanmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 348349350351352
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.