Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (282. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.415
Cevap
553
Favori
1.273.823
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Serdar beyin tatması ve orada yazması bence yeterli Türkiye'deki birçok tadım uzmanından onay almış bir yağdan bahsediyoruz bu arada Serdar beyin yıldız verdiği ve sattığı yağları karşılaştırmanızı öneririm önemli olan kendi yağımı övmem değil asıl önemlisi sizin gibi müşterilerin yağımı almaları tadıp yorum yapmaları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • torku42 T kullanıcısına yanıt
    Bu arada çok isterseniz ürünlerimizle ilgili daha detaylı bilgi ve fiyat verebilirim

• Serdar Hocanın yazısı bizi de çok şaşırttı hatta üzdü. Zira biz Serdar Hocadan eğitim alıp ilk adımı orda attık, ondan öğrendik nasıl düzgün üretim yapılır.

Bursa'da tarım yem kontrol'de (kendisinin önerdiği laboratuvar) da yağa hem kimyasal hem duyusal analiz yapıldı, kusursuz çıktı. (ONAAO onayli tadım uzmanı Müge Nebioglu'nun paneli)

Üstüne kaç tadım uzmanına daha gönderdik. Kusurlu bir yağ madalya alamaz.

Şu an tek açıklamamız, fuarda yağın tadimlar sirasinda açılıp kapandıkça hava ile teması sonrasında olumlu niteliklerini kaybetmesi.

Teğet geçmek değil bizim için çok ciddiye aldığımız bir durum...

• Arkadaslar litrelik zeytin yagi alicam gunde iki kasik iciyorum. Ne marka onerirsiniz ?
    Zeytinyagina guvenip alamiyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.McManaman kullanıcısına yanıt
    migrosdan Tariş Natürel Sızma Zeytin yağı 3 lt 65,5 tl 01 2018 son kullanma tarihi en iyi fiyat kalite sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DENIZCISERKAN kullanıcısına yanıt
    Aslında ürün ve bu ürünü deneyenlere ait kategoriler ya da anket benzeri bir eklenti yapılsa.
    Onlarca marka yüzlerce farklı deneyim ve tavsiye var.
    Saçma olacak belki ama Borsa sitelerindeki gibi markalara ait bir alan mı açılır yoksa bu konu altında bu bilgilere kolay erişim sağlayacak bir kolaylık var mıdır?
  • ultra kullanıcısına yanıt
    Merak ettiğiniz konular varsa yardımcı olabilirim sormanız yeterli

Merak ettiğiniz konular varsa yardımcı olmak isterim

Tecrübeler bu konuda da paylaşılıyor.

2 ayrı konu olsa da bu konuda sadece fırsat yazılmamaya devam edilecek maalesef, o nedenle konuyu dağıtmaya gerek yok.

İyi forumlar,
  • Öveçli naturel Ö kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Ben forumu eskiden beri takip ediyorum. Bu konuda epey bilgi sahibi oldum. Benim sıkıntım forumu yeni takip etmek isteyen insanların da çok zaman harcamadan konuya vakıf olmalarını sağlayacak bir yol bulmak idi. Böylesi devam dendi. Yapacak birşey yok :)
    Amaç sadece bilgi sahibi olmak değil yağımızı size kanıtlamak

• Ayıp olacak ama bunun numune yollamanız yeterli :)

• ÖZEM bütün ürünlerde yüzde 50 indirim yapmis

kod ÖZEM62
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

ÖZEM bütün ürünlerde yüzde 50 indirim yapmis

kod ÖZEM62

5lt zeytinyağına 275TL diyip sonra da %50 indirim demek nasıl değerlendirilir bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

quote:

kod ÖZEM62

5lt zeytinyağına 275TL diyip sonra da %50 indirim demek nasıl değerlendirilir bilemiyorum.

denemek isteyen değerlendirebilir. daha once boyle indirimlerde alip denemistim. simdi de aldim erken hasat bir tane.
  • arkadaslar mut zeytinyağı deneyen var mı fiyatı da uygun gibi ne dersiniz kararsız kaldım

www.sazakzeytincilik.com
    Cam Şişe Erken Hasat (SOĞUK SIKIM) 1 lt,
    http://www.sazakzeytincilik.com/Cam-Sise-Erken-Hasat-SOGUK-SIKIM-1-lt,PR-9.html

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

quote:

kod ÖZEM62

denemek isteyen değerlendirebilir. daha once boyle indirimlerde alip denemistim. simdi de aldim erken hasat bir tane.

daha önce aldığınız için bilirsiniz belki, world üyeliği var mı acaba bu sitenin? world kartın harcama kampanyası var da ama üye iş yeri olması gerekiyor. sanal pos olarak hangi bankaya yönlendiriyor?

• lesyo0666 L kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde forumdakileri saf yerine koyacağınıza ürününüzü düzgün bir şekilde tanıtsanız, daha iyi sonuç alırsınız.
  • Özemin ürün gamı çok güzel, bir kamyon kadar sipariş verdik

Başkaları konuşur özem yapar gibi oldu biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bien

Bu şekilde forumdakileri saf yerine koyacağınıza ürününüzü düzgün bir şekilde tanıtsanız, daha iyi sonuç alırsınız.

• 
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.