Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (224. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.413
Cevap
553
Favori
1.273.445
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kipa ekiz sızma aldım. 3 litra 49 tl. Çok başarılı sayılmaz lezzet konusunda fakat sağlık için almak zorundayız sızma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba
    herkes erdem ipek adından bahsetmiş denemek için yemeklik ürününden almak istiyorum.nerden alabilirim gg de baktım dükkan ismi farklı herhalde bulamadım alıp da memnun kalan arkadaşlardan tavsiyesini link olarak paylaşmalarını rica ediyorum.
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

Bakalım ben de bekliyorum gelince yorum yazarım. Senin refanslarını dikkatte alırım bu konuda.

Üstadım senin bu konudaki goruslerini onemsiyorum..siz bir deneyin bende karar vericem beyzade veya şevki beyden almayı

• quote:

Orijinalden alıntı: sevkitepe

Arkadaşlar internet bugün tam anlamıyla bir facia.Yoğun isteğiniz üzerine gg dan satış mağazası açtık.Ben internetteki sorun yüzünden göremiyorum yayına alındı mı.Bilginiz olsun tepezeytin adıyla yayındayız.Herkese iyi seneler diliyorum şimdiden.

Hayırlı olsun..mutlu yıllar

• Konuda daha önce bi arkadaşın paylaştığı hatayköyevi satıcısından ve erdem ipek'ten zeytinyağı aldım. hatayköyevi satıcısının zeytinyağı daha koyu ve boğazı yakan acılığı belirgin. Erdemipek'in yağı ise daha açık renkli ve daha hafif. Şahsen hafif olan benim damak tadıma daha uygun. Hatayköyevi adlı satıcı ile mesajlaşmalarımdaki tavrı ise bana hiç güven vermedi. Ürünün orjinal olduğunu belirtiyor fakat esnaflık sıfır. Erdem ipek'ten memnun kaldık kısaca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem ipek

quote:

Orijinalden alıntı: kedemirtas

arkadaşlar merhaba
    herkes erdem ipek adından bahsetmiş denemek için yemeklik ürününden almak istiyorum.nerden alabilirim gg de baktım dükkan ismi farklı herhalde bulamadım alıp da memnun kalan arkadaşlardan tavsiyesini link olarak paylaşmalarını rica ediyorum.
    teşekkürler

slm değerli arkadaşlar. Sadece zeytinyağ satışımız gg ve sanalpazar üzerinden satışlarımız mevcuttu gelen yoğun talep üzerine özellikle önceki yıllardan alan devamlı müşterilerimizle beraber bu yıl artan talep karşısında ürünlerimiz kısa sürede bitti. Malum ticaretçi değil üretici olduğumuz için belli miktarda ki zeytinyağımız eşe dosta ve siz değerli arkadaşlara satışımızla beraber kısa sürede tükendi ve geçen yıl olduğu gibi bu yılda ilanı kapatmak zorunda kaldık. İnşallah seneye siz değerli arkadaşlarımıza aynı şekilde daha iyi hizmet EN KALİTELİ ÜRÜNÜ EN UYGUN FİYATA sunmak istiyoruz. Gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Biz üreticileri desteklemeniz konusundaki hassasiyetleriniz onur verici teşekkürler. Burada yorumlar yapan önerilerde bulunan bizi tavsiye eden / etmeyen arkadaşlara teşekkürlerimi bir borç bilirim. Ayrıca sevkitepe isimli arkadaşımız gg satış açmış olduğunu belirtti kendisine bol kazançlar diliyorum hayırlı uğurlu olsun. Önceki yıllara göre zeytinyağı üretimimizi artırmak adına önceki yıllarda diktiğimiz 600 kök zeytinimizde sizlere bizlere seneye nasip olursa ilk ürününü vererek artı bir katkıda bulunacaktır. Babamın hep şöyle demiştir ‘ oğlum zeytinyağ çok nazlıdır ürünü eve getirmeden fabrika dönüşü yolda sattın sattın eve gelip beklerse sana darılır beklemeye gelmez der. Ve bu düşünceden yola çıkarak en uygun fiyata kısa sürede satıp bitirip zeytinliğimizin bakımıyla ilgilenmek adına ürünlerimizi size sunduk ve onurlandırdınız.
    Sizlere zeytinyağ ihtiyacınız için önerim şudur. Sadece bu forumdaki arkadaşlar bile yapabilir aranızda birleşin 20-25 kişi 400-500 litre yağ alacak olun aranızda bir temsilci secin gelin Antalyaya bizim misafirimiz olun 2gün nasıl toplandığı ağaçların yeri vb görün ardından size en uygun fiyattan zeytin verelim fabrikaya beraber götürelim 28-38 ( 28 derece su sıcaklığı max. Karılma yoğrulma esnasında iç sıcaklık 37-38 çıktığında makine uyarıyor o zaman tekarar 20 derecelik su veriliyor.) derecede sıkılan fabrikada gözlerinizle görün bizzat kendi ürününüzü sıktırın daha sonra ben de yardımcı olayım kargo konusunda evlerinize burdan aynı gün gönderelim sadece 1 kişi ve 3 güne ihtiyacınız var. Size en uygun fiyatta yeşil erken hasat zeytini en uygun fiyata vereceğim. Garanti ediyorum. Böylelikle ihtiyacınız olan yağı kendi gözleriniz önünde topklanmış sıkılmış yağ yersiniz. Bu sektörde ben burada yazılanları okudukça bu işin ne kadar üç kağıtçılıkla dolu olduğunu gördüm. HEP ŞUNU DİYORUM 20 LİRAYA YAĞ ALAN ADAM İÇİN SOĞUK SIKIM LÜTUF GİBİ SUNULMAMALI Bİ ZORUNLULUKTUR 20 LİRA AZ DEĞİL. Ayrıca şu yağ ödüllü marka değeri dediğimiz yağ için tüketici için marka değeri nedir ya??? Marka değeri marka sahibinin o markayı satacağında yüksek fiyat istemesdir.ben markayı satın almaıyorum ki yağını satın alıyorum bana ne markıa değerinden. Alıp satılan bişey olsa araba gibi marka değeri önemli ama zeytinyağ için marka değeri için adam fazla paraları satıyorsa yazıkkk çok yazık o marka benim gözümde küçülür. Marka demek böyle tüketicilerin olduğu forumda bas bas o yağı aramaktır.. değer budur… kesinlikle uçuk fiyatlara yağ almayın seneye daha da yüksek fiyattan almak zorunda kalırsınız. Bir şeyin fiyatı bellidir az çok.
    Teşekkürler.
    Umarım en uygun fiyata en kaliteli yağı mutfağınızda olur diyorum. Yeni yılın hepimize sağlık mutluluk huzur vermesini diliyorum görüşmek üzere. Slmlar

Arkadaş çok mantıklı bir fikir sunmuş. Eger organizasyonu becerebilirsek en az 20 litre ben alirim. Bu bahsettiginiz olay hangi ayda oluyor hocam?

• Listede Forumda bir ara butikzeytin tarafından çok satışı yapılan Mert marka zeytinyağı da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElectroTech -- 1 Ocak 2016; 17:37:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: torku42

Bim Migros carrefour sınıfta kaldı.
    Migros ve carreflur markası lekelendi. bimde satılan sırım ne mal olduğu ortaya çıktı.

Ancak tağşiş ürün üretimin cezası trilyonluk bir ceza olmadıkça dana eti diye daha çok horoz ibibiği yeriz.

• Yonca zeytinyağının ürettiği sırım markasındaki yağda mı hile var ? Yoksa yonca yağların hepsinde mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Howard88

Yonca zeytinyağının ürettiği sırım markasındaki yağda mı hile var ? Yoksa yonca yağların hepsinde mi ?

Yonca gıdanın ürettiği sırımda var ancak diğer yağları hilesiz diye düşünmemek de fayda var.

• burada sayfalarca boşuna yazmıyor biraz işten anlayan arkadaşlar ucuz almaktan daha onemlisi kaliteyi uygun fiyata almak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

burada sayfalarca boşuna yazmıyor biraz işten anlayan arkadaşlar ucuz almaktan daha onemlisi kaliteyi uygun fiyata almak.

Anlamak çok zor laboratuvara girmeden hiç bir ürünü gerçek mi değil mi anlayamayız fiyat bile kıstas değil. Burası Türkiye

• şu farklı tohum dediği pamuk falan oluyor herhalde ya da ayçiçek amma hileli hurdalı yağ varmış bunlar tespit edilenler bir de elden satılan markasız urunler var onlarda kimbilir neler çıkar.
  • İşten anlayan birisi açıklasa, ne anlama geliyor bu tespitler...

• Arkadaşlar bu NAR markalı zeytinyağı kullanan var mı. Ürünleri kaliteli mi?

• sıcak fırsat diye carrefour ve migros zeytinyağlarına saldırmayın zira 2 side hileli çıktı

• Bu migros yagdan almıştım iade edicem yarın şerefsizlere bak
  • dguoguz kullanıcısına yanıt
    Verdiğim linkte konu ile ilgili açıklamalar var hocam.

www.apelasyon.com
    DOĞAL ZEYTİNYAĞINDA HİLE ve TAĞŞİŞ - Gastronomi - Tarım | Apelasyon
    http://www.apelasyon.com/Yazi/171-dogal-zeytinyaginda-hile-ve-tagsis

• Migros ve Carrefour yağları imal eden yonca değil miydi?

• 
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.