Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (210. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.415
Cevap
553
Favori
1.273.831
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: storm

Ambalajı yenilenmiş değişen birşey yok. Ülker Komili'nin marka adını alınca kendi Altın Hasat markasını Komili olarak pazarlıyor. Üretici Firma Ana Gıda, eski Komili olarak satılanlarda piyasada Yudum olarak satılıyor.

Hocam tam olarak anlayamadım . Kim kimi satın aldı ? Ülker ,Komili , yudum ?
  • MÜNÜRB kullanıcısına yanıt
    Ben şindiye kadar hiçbir yağımızın uluslararası önemli bir yarışmada 1. geldiğini sanmıyorum...

Burada yanlış bir anlaşılma var bir markamız altın madalya almış olabilir ama bu 1. gelmiş demek değil. Bir kategoride 200 marka yarışmaya girebiliyor ve 20 tanesi belki altın alabiliyor yani tek bir marka almıyor o altın madalyayı her kategoride bir çok marka kazanıyor.
  • vinsanityx kullanıcısına yanıt
    1- Ülker Komili markasını yaklaşık 3 yıl önce satın aldı. Sonra Altın Hasat olarak sattığı Ana Gıda üretimi kendi markasını Komili olarak satmaya başladı.
    2- Piyasa'da Komili markası ile satılan zeytinyağları da Yudum markası ile satılmaya başlandı.

Başka bir deyişle 2012'de Altın Hasat marka zeytin yağları şuan Komili, 2012'de Komili olarak satılan zeytinyağları da şuan Yudum markası ile satılıyor.
  • storm kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim şimdi anladım
  • gesture G kullanıcısına yanıt
    Hocam evde deilim gece anca yazabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byincele

Hocam sıktırdığınız yağın maliyetini yazarmısınız?
    İnsanlar satıcıların fiyatı çok yüksek tuttuğunu düşünüyor.

Kaç kilo zeytine ne kadar yağ çıktı?
    Zeytinin kilosunu kaçtan aldınız?
    Sıktırma Parası?
    Teneke Parası?

Yol parası hariç :)

Gemlik'te;
    1 kg zeytinin kilosunu 3-4 TL arası satılıyor.
    ortalama 3,5-4 kg zeytinden 1 kg yağ çıkıyor.
    Sıktırma parası ,25-0,3 TL (kg)
    5 lt teneke fiyatı 3 TL

Arkadaşlar kg maliyetinin ambalaj hariç 16 TL ye geldiğini söylüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13ATMACA -- 14 Aralık 2015; 16:07:47 >
  • 13ATMACA 1 kullanıcısına yanıt
    bir de zeytinin posasından elde edilen gelir var. bu, acaba üreticiye mi, sıkıcıya mı kalıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: storm

Daha iyi indirimler denk getirebilir. O fiyat yüksek çeki boşa harcamış olursunuz.

Çek sıkıntı değil hocam bikaç tane var. benim gördüğüm şu an için böyle uygun oluyor 90 TL iyi gibi komili için. sizin bildiğiniz başka bi alternatif varsa değerlendirelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atom-karınca -- 14 Aralık 2015; 16:18:09 >
  • 13ATMACA 1 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlarınız çok doğru söylemiş;

Gemlik'te;
    3 ün altına zeytin yok. (Dip zeytini hariç)
    Sıktırma parası; ben 35 kuruşa sıktırdım :)

Bir arkadas posasından bahsetmiş; Posası yağ hanede kalıyor.

Bilgilendirmeniz için teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serden33

Ben şindiye kadar hiçbir yağımızın uluslararası önemli bir yarışmada 1. geldiğini sanmıyorum...

Burada yanlış bir anlaşılma var bir markamız altın madalya almış olabilir ama bu 1. gelmiş demek değil. Bir kategoride 200 marka yarışmaya girebiliyor ve 20 tanesi belki altın alabiliyor yani tek bir marka almıyor o altın madalyayı her kategoride bir çok marka kazanıyor.

1. gelme zaten saçma olur iyi yağın kriteleri var bunları dolu dolu karşılayanlara zaten altın veriyorlar.
  • arkadaşlar merhabalar. köklüden verdiğim siparişler geldi. 5lt taş baskı (granitte) soğuk sıkım filtreli ve filtresiz 2 teneke söyledim . ayrıca zeytin sütü de söyledim. daha önceden köklüyü refere etmiştim. köklüden sonra izorya ve selotin kullandım. şunu söyleyeyim köklü gerçekten harika bir yağ. hem hafif hem de yoğun bir zeytinyağı tadı var. aroması da harika. filtresiz olan özellikle yoğun aromalı. yağ meyvemsi yağın kıvamı çok yoğun değil. köklü zeytin sütünü denemek için aldım hiç bulaşmayın derim. yarım litre 18 tl ama zeytinyağından bir farkı yok.
    köklü bu sezon üretim 125 tl. ha şunu da söyleyeyim köklü özem izorya selotin bu 4ü arasında çok da bariz bir fark yok. sadece güvenasayı sevmedim. denemeyenler için köklü tavsiye ederim. afiyetler olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhalif46

bir de zeytinin posasından elde edilen gelir var. bu, acaba üreticiye mi, sıkıcıya mı kalıyor?

zeytinin posasından ne yapiliyor ki ?
  • 5 veya 10 litre sızma almak istiyoruz, fiyatlar uçmuş tavsiyeniz var mı arkadaşlar?
  • gittigidiyor da 25 TL ya da 30 TL indirim var vodafone kullanıcıları için, iyi bir yağ bulunup alınabilir aslında %25 indirim iyi sayılır var mı öneri daha önceden alıp kullandığınız
  • zanaks kullanıcısına yanıt
    Filtre edilmemiş olan yemeklerde kullanılabilir mi?
    Deneme amaçlı 1'er lt lik alayım dedim ama yeni mahsul olarak yok galiba.
  • geçen ay, Güven Asa almıştım, erken hasat soğuk sıkım naturel sızma, 23liraya mal olmuştu litresi. Şimdi bitti,yeniden alacaktım bir de baktım ki litre fiyatı 35 lira olmuş. Almayacağım. Birde sanki topluca karar almışlar,herkeste aynı fiyat. Tavsiyesi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

Filtre edilmemiş olan yemeklerde kullanılabilir mi?
    Deneme amaçlı 1'er lt lik alayım dedim ama yeni mahsul olarak yok galiba.

tabi ki kullanabilirsiniz. filtre edilmemiş zeytinyağı içimdeki partiküller kızartmada yanabilir ama zararı olmaz. yanan yağ değil içindeki partiküllerdir aklınızda olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zanaks -- 14 Aralık 2015; 20:27:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omryildirim

geçen ay, Güven Asa almıştım, erken hasat soğuk sıkım naturel sızma, 23liraya mal olmuştu litresi. Şimdi bitti,yeniden alacaktım bir de baktım ki litre fiyatı 35 lira olmuş. Almayacağım. Birde sanki topluca karar almışlar,herkeste aynı fiyat. Tavsiyesi olan var mı ?

güvenasa alma zaten.

• Merhaba
    Ben kırlangıç naturel sizma zeytin yağı alıyordum o bitti onun kıvamında öneriniz var mı

• zanaks kullanıcısına yanıt
    neden,ben lezzetini gayet güzel bulmuştum. Hatta üzgünüm şuan alamadıgım için. Erken hasat soğuk sıkım naturel sızma Pırlanta kullanıyordum. Herşeyden önemlisi GİMDES sertifikası olmasıydı. Yani kesinlikle sağlığa zararlı birşey yok. Bunun yanında "Şifanur" ve "Kristal" de Gİmdes sertifikasına sahip,ama lezzetleri nasıldır bil
    emiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.